Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Alkohol i vårt bryllup
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Alkohol i vårt bryllup
Min kommende svigerfar har nå kommet frem til at han vil spandere to drikkebonger til etter middagen på hver gjest. Vi regnet det til å bli 11000 mer… men han sa han skulle betale det så: ok 😀
Ift alkohol- og rusproblematikken:
ALLE BARN REAGERER FORSKJELLIG- og derfor er det forskjellige meninger om det også… Når barnombud Reidar Hjarmann kommer med uttalelser er det på grunnlag av hans egen oppfatning og sine egne meninger. Hans uttalelser og meningsytringer er like forskjellig fra deg til meg som du og jeg er i utseende. Joda han har lang erfaring og utdannelse med og om barn, men hvem kjenner ikke sine egne barn best?
Derfor mener jeg at det er opp til hver enkelt foreldre og passe på at dere gir barna verdier som dere selv ønsker at barna skal bringe videre. Det er ingen garanti for at barn som har blitt beskyttet mot alkohol, vil avstå fra alkohol i de senere årene, det er ei heller ingen garanti at barn som har opplevd berusede mennesker vil få et unaturlig forhold til alkohol- men (og dette tror jeg dere er enige om:) barn som har opplevd sterkt berusede personer innen familie og blandt venners familie kan bli traumatiserte; og barna vil nok få et annerledes forhold til alkohol enten på den ene eller andre måten.
Mine foreldre har alltid hatt et ønske om at vi barna skal være deltagende på festen, men aldri oppleve sterkt berusede mennesker… Jeg husker en gang som barn at mamma og jeg var på det lokale handlesenteret hvor en sterkt beruset dame ble hentet av politiet. Jeg syntes så synd på damen, samtidig ble jeg redd- og jeg husker episoden som satte et støkk i meg 20 år senere…
Dette er bare min mening om voksne menneskers alkoholforbruk i dagens samfunn…
«Hildemor» wrote: Har tenkt og overveid frem og tilbake men tror nok at vi har bestemt oss for å ha det slik.Setter pris på tilbakemeldinger. 1 glass champagne eller mosell til velkoms drink. 1 glass hvitvin til forrett, 2 glass rødvin til middag. Dessert er jeg litt usikker hva som kan passe men det blir ihvertfall 1 glass pr person.
Baren åpnes etter middag. Der har vi rød og hvit kartong vin , øl og smirnof ice. Til kaffen serveres 1 glass Cognac eller Bayleys. Baren er åpen etter dette og tilbyr det samme som tidligere. Høres det greit ut eller?
For å spore inn på hovedinnlegg 😉 Har dere funnet ut av hvordan dere vil gjøre det eller?