Antall servitører
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Antall servitører
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Antall servitører
- Dette emnet har 11 svar, 8 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av
[ Gjest ].
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 43Replies: 252Topics: 201Replies: 19922
Erfaren servitør kan ha 10 stk å servere, mens en uerfaren servitør bør holde seg til 5-7 stk.
Det er den uskrevne regelen blandt servitører i alle fall. Og jeg er helt enig. 🙂
Vi skal ha 60 stk til middag. Småbord med 8 stk pr.bord og hovedbordet med 12 stk.
Vi skal ha 5 servitører. De har utdanning i dette og jobber til vanlig med dette på flotte restauranter og er vant til større selskap og liknende. Derfor har jeg hele roen på at det kommer til å gå fint med det antallet.
Vi setter oss 17.15 og kaffegjestene ankommer kl 20.30. Da tar vi en lengre pause for å rigge i stand til kaker og dans og slik 🙂 🙂
Hvor lang tid det tar generelt, er jo veldig individuelt. Det kommer jo an på hvor mange pauser man legger inn, antall sanger og taler og slik 🙂
Topics: 201Replies: 19922Frøken
annonseTopics: 83Replies: 1103Topics: 201Replies: 19922«Rampolina» wrote: Jeg er helt enig med Trone. Hvis dere skal ha «sittemiddag», da. Buffet blir jo litt annerledes.
Det er kjedelig med kald mat eller mat 15 min etter de andre liksom, fordi det er lite serveringsfolk.
Vi skal ha buffet 😉 Men vi har ett laaaangt bord til maten og varmeplater til det som skal være varmt.
Skalldyr og tapas 😉
Og at dette er klarert med servitørene og cateringfolkene, så alt er tipp topp! 🙂
Topics: 301Replies: 2965Topics: 83Replies: 1103«sizza87» wrote: Vi er ca 45-50 gjester og har 3 servitører. Nå skal vi ha koldtbord da, så føler ikke vi trenger flere! 😉
Jeg tror disse får nok å gjøre!
Ei venninne av meg hadde koldtborg og 90 gjester. De var 6 servitører og de SPRANG! Hele kvelden.. Det ble mye frustrasjon blant de, vet jeg hvertfall. 3 er ikke mange å fordele på… Bare tenker høyt. Eller skriver 😀
Topics: 88Replies: 1752Topics: 21Replies: 110212. jun. 2010 kl. 08:01 #99730Vi er 52 til middag, 3-retters, og skal ha 5 servitører og en kokk på kjøkkenet 😉
De servitørene vi har booket sier at det går med 10 stk på hver, kan gå med 12.. Så da satser vi på at dette går 😃
Vi har satt av 4 timer til middagen;)
Frøken
annonseTopics: 29Replies: 409Jeg har 3-4 servitører, alle folk jeg jobber med til daglig. 45 stk til 3 retters middag. En erfaren servitør skal kunne klare 30 gjester om det er buffet og 20 hvis det er 3 retter. Hvis ting skal gå veldig rask er det kanskje greit med flere servitører. Jeg tror aldri jeg bare har hatt 10 gjester i større selskap. Kanskje mens jeg fortsatt gikk på skolen…
Topics: 57Replies: 214Vi har 4stk til koldt bord med 56mennesker…. Så da burde vel det holde.Vi har to veldig erfarne som pleier å ha en 20-30stk i store selskaper med middag.Og to litt mindre erfarne,men som har servert mange ganger de også. I tillegg har vi ei som står på kjøkkenet og hjelper kokken med å dandere og legge opp.Selvom om det meste er ordnet fra før. De skal passe på at alle har den drikken de vil ha og at det ikke går tomt noen vei også skal de servere desserten…
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.