Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Aryn's Supercookies

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Aryn's Supercookies

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Aryn's Supercookies

  • Dette emnet har 1 svar, 2 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av hildemor.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 23
    Replies: 206
    Aryn
    13. okt. 2009 kl. 20:44 #2344

    Disse er blitt min personlige favoritt. Det er aldri noe problem å bli kvitt dem! 😃 Det jeg bruker står i parantes.

    3 dl sammalt hvete

    6,5 dl havregryn

    4,5 dl brunt sukker (Demerera)

    1 dl honning (Lynghonning, vanlig honning, Akasie, alt ettersom)

    1 ts vaniljesukker

    1 ts bakepulver

    1 ts salt

    200 g smør

    2 stk egg

    200 g mørk sjokolade (70% er fint. Og sunt!)

    Bland romtemperert smør, brunt sukker, honning og vaniljesukker til ‘krem’. Honningen er enklere å håndtere om man ‘smelter’ den litt i mikroen først, dersom man ikke har en helt flytende honning slik som Akasie-honning.

    Bland mel, bakepulver og salt i en egen bolle. Ha havregrynene i smørblandingen.

    Visp eggene og hell dem også i smørblandingen. Bland gradvis inn melblandingen og jobb godt med massen slik at det ikke danner seg små melkuler.

    Hakk opp all sjokoladen i biter og bland inn. Man kan også bruke et par ss kakaopulver om man vil ha mer sjoko-cookies.

    Legg små klumper på bakepapiret. Alt etter størrelse, får man 25-50 stk. Stek på 150-180 grader i 8-12 min alt etter størrelsen på klumpene og hvordan din ovn steker. Liker man dem seige tar man dem ut en liten stund etter at de har begynt å boble litt.

    La avkjøle litt på stekebrettet før de legges på rist, så går de ikke så lett istykker. Disse holder seg myke og gode i mange dager i en tett kakeboks. Om de får være i fred så lenge, da… Enjoy!

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    14. okt. 2009 kl. 13:23 #64341

    Nammis de hørtes gode ut 😀

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

[annonse_6]


[annonse_7]

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search