Bailyes sjokolade pannacotta m/bringebær sorbet.
- Dette emnet har 8 svar, 5 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av .
-
Frøken
annonse
- You must be logged in to reply to this topic.
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Bailyes sjokolade pannacotta m/bringebær sorbet.
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Bailyes sjokolade pannacotta m/bringebær sorbet.
Baileys og sjokolade pannacotta og bringebær sorbet til 4 personer.
Pannacotta:
5 dl fløte
250 gram sjokoladeplater
3,5 plater gelantin
50 gram sukker
4 cl Baileys
Sorbet:
0,5 liter nøytral yougurt
200 gram bringebær
50 gram melis
Pannacotta:
Kok opp fløte og sukker. Legg gelantinplatene i kaldt vann. Ha Bailyes og sjokolade i fløteblandingen og rør til sjokoladen har smeltet. Klem ut vannet av gelantinplatene og legg gelantinen oppi fløteblandingen.
Legges i serveringeformer og settes kaldt minst 2 timer før servering.
Sorbet:
Kjør bringebær, yougurt og melis i hurtigmixer og kjør dette til en jevn masse. (Hell oppi yougurten først. ) Smak til med melis. Settes i fryser og røres i hvert 15 minutt til isen begynner å sette seg.
Servering:
Legg pannacottaen på tallerken, evt ha den i porsjonsformen og legg ett par kuler med sorbet ved siden av. Pynt gjerne med ett mynte blad og evt noen friske bringebær.
Husk at pannacottaen er veldig søt, så frisk og syrlig sorbet er veldig god motvekt.
Blir skikkelig stilig å servere i coctailglass 🙂
Enjoy!