Barnebursdagmat som er kald?
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Barnebursdagmat som er kald?
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Barnebursdagmat som er kald?
- Dette emnet har 40 svar, 8 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av
Trone.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 201Replies: 19922
De aller fleste er andreklassinger, så tror ikke wraps går hjem der i gården, hehe! I alle fall ikke tapas. Men jeg skal skrive det på listen uansett!! 🙂 🙂
Utover det så har vi ikke funnet ut av det enda nei.. Huff.. Er jo godt det ikke er før lørdag neste uke gitt!! Har handlet inn papptallerker og diverse i dag. Og så spurte prinsessa om hun heller kunne ha snop i stedenfor fruktspyd. Og med tanke på at det kommer sannsynligvis 27 unger, så var det helt greit for meg, heheh!! Blir jo utrolig med jobb å lage kaker og mat PLUSS fruktspydene til så mange unger. Pluss foreldre som blir igjen og skal hjelpe til som vakter. Så det ble to schvææææære smågodtposer og litt til som skal fordeles på snopeposene til ungene, hehe!!
Frøken
annonseTopics: 68Replies: 75930. sep. 2009 kl. 08:36 #62979kyllingklubber med tilbehør
lage sandwich med forskjelige pålegg. skjære de i forskjelige former(eller bruk peppekakeformer)
Topics: 201Replies: 19922Frøken
annonseTopics: 68Replies: 75930. sep. 2009 kl. 12:35 #62993Bare koselig 😀
Driver selv å planlegger sjørøverbursdag til 3 åringen min neste helg.
Kom også på at matmuffins er godt
Topics: 68Replies: 75930. sep. 2009 kl. 20:43 #63017her har du noen oppskrifter
Matmuffins
6 store eller 12 små. Serveres lune eller kalde til suppe, salat eller te, – ypperlige til piknikkurven.
Ingredienser
8 dl hvetemel
1 ss bakepulver
2 ts brunt sukker
1/2 ts salt
100 g smør
4 dl melk
2 dl revet ost, gjerne vellagret
Fyll:
3 dl finsnittet purreløk
100 g salami i strimler
eller
1 dl hakkede, soltørkede tomater
100 g fetaost
1/2 dl hakket, frisk basilikum
eller
100 g røkt skinke i terninger
1/2 rød paprika i terninger
1 ss hakket, frisk oregano
Slik gjør du
Bland sammen mel, bakepulver, salt, sukker og smør, gjerne i en kjøkkenmaskin. Ha i melka og bland godt. Rør inn fyllet til slutt. Fordel deigen i muffinsformer, strø over ost. Stekes midt i ovnen ved 250 grader i ca. 12 minutter (små) eller ca. 18 minutter (store).
Her er det enn annen
1 purre
100 g salami eller annen pølse
8 dl hvetemel
1 ss bakepulver
100 g TineSmør
1 ts salt
4 dl TineMelk Lett
2 dl Jarlsberg revet eller annen revet ost
Muffinsformer. I stekeovnen: 250 grader, 15-20 minutter for store, 12-15 minutter for små
Bland mel, bakepulver, salt og smøret som er skåret i små biter i bollen til en food processor. La maskinen gå til alt er blandet. Tilsett melken og bland alt sammen til en deig. Rør i tynne strimler av salamien og finhakket purre. Fordel deigen i muffinsformer av papir eller i en smurt muffinsplate/form. Strø osten over muffinsen. Stekes midt i ovnen. Avkjøles på rist.
Tips:
Smakstilsetninger kan varieres i det uendelige!Her er noen forslag: Tilsett finhakket paprika og sløyf salamien. Tilsett marinerte soltørkede tomater som er finstrimlet, sammen med sorte oliven i skiver og sløyf salamien. Matmuffins er ekstra godt med rømme til.
Frøken
annonseTopics: 133Replies: 2765De er kjempegode. Har laget det mange ganger, og er en kjempeslager uansett om det er til matpakke, festmat, lunsj, til buffè. Siden jeg har hjemmekontor i dag, tror jeg jaggu jeg skal slenge meg på en liten bakeseanse her… imellom maling, vasking og jobbing..hehe.
Topics: 201Replies: 19922Topics: 21Replies: 2504Topics: 201Replies: 19922Topics: 20Replies: 3984Frøken
annonseTopics: 129Replies: 2344Topics: 133Replies: 2765Topics: 129Replies: 2344Topics: 201Replies: 19922Det er nå til lørdag 🙂 Men nå har vi oppsporet en sånn portable kokeplate, så det blir pølser. Hun hadde så utrolig lyst på det, så greit. Mindre stress for oss og stor glede for henne, hehe!! Så vi må ut å handle inn over 100 pølser. Kan tro de i kassen skal kikke rart på oss, hahahaha!!!!!!
Men med tanke på at de skal få drinker i baren, så kommer ikke godteposen til å bli stor. Det er jo på en lørdag og mange får jo lørdagsgodt hjemme også.
Topics: 129Replies: 2344Frøken
annonseTopics: 201Replies: 19922 -
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.