Brudekaken
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Brudekaken
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Brudekaken
- Dette emnet har 16 svar, 10 deltakere, og ble sist oppdatert 13 years ago av
Gitte.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 54Replies: 3602. apr. 2012 kl. 15:15 #9045
Hvor mange etasjer er det vanlig at en brudekake er? Og hva pleier prisen å ligge på?
Topics: 28Replies: 41802. apr. 2012 kl. 17:51 #147509Det tror jeg varierer fra en stor «langpanne» til 3 etg…
Pris fra noen 1000 og oppover, kanskje…De jeg har sett på har vært på 1000-2500,-
Du kan jo sjekke ut noen sider da…
http://www.kakedesign.blogspot.com
Topics: 55Replies: 4059Topics: 66Replies: 6978Frøken
annonseTopics: 201Replies: 19922Topics: 37Replies: 1173Betyr det at jeg må betale mer siden jeg bor i kakeland? (sunnmøre)
Vi tenker i hvertfal 3 etages marsipan/fondant kake da. Jeg takler ikke marsipan, så har lyst å ha sukkerfondant (er det ikke det det heter?) eller noe i steden… Men vil at det skal SE UT som en klassis hvit bryllupskake
Topics: 2Replies: 30Topics: 55Replies: 4059«sweet91» wrote: Betyr det at jeg må betale mer siden jeg bor i kakeland? (sunnmøre)
Vi tenker i hvertfal 3 etages marsipan/fondant kake da. Jeg takler ikke marsipan, så har lyst å ha sukkerfondant (er det ikke det det heter?) eller noe i steden… Men vil at det skal SE UT som en klassis hvit bryllupskake
tvila på det, tror Trone her sikta mer mot Oslo området.
Vi hadde 3 etg, store så dan, mye arbeid var lagt ned i kaka
og betalte 2500,-
Vi hadde hvit marsipan, men jeg vet at der vi bestilte den
så lager de de også med den sukkerfondant tingen…vi hadde det på en
av de andre kakene vi bestilte der i fra.
Konditoriet som bakte kaka våres sørget for at den og stativ kom seg til
lokalet uten at de tok noe ekstra for det da.
Topics: 15Replies: 239Topics: 22Replies: 249Går jo fint an å ha sukkerpasta for de som ikke liker marsipan!
Dere må huske «regelen» om å spare den øverste kaken til ett-årsdagen 😃
Vi er 70 til middag, skal ha 4 etg bryllupskake. Må jo ha den ekstra vi skal fryse ned.
Usikker om jeg skal lage str (i cm) 35-30-25 og 20 ELLER: 30-25-20 og 15 cm!
Frøken
annonseTopics: 37Replies: 1173Topics: 12Replies: 319Topics: 22Replies: 249Topics: 37Replies: 1173Topics: 66Replies: 6978Topics: 22Replies: 249«Stian og Gitte» wrote: Eeeeeegentlig tror jeg det bare er en bit som skal tas vare på, og ikke en hel etasje 😉 Men det er jo mye mer delikat å finne frem en hel kake, fremfor en bit 😂 Vår ligger klar i fryseren! «Bare» 3,5 måned igjen nå!
åååh, er det bare en bit?! Trodde det var en hel liten kake jeg! dvs 15 eller 20 cm.
Men sant som du sier, sikkert penere med en hel, så kan vi invitere gjester 😃 jaaaaaa 😃
Men kanskje gifte meg før jeg planlegger ett-års-dagen!
Har dere tatt vare på en etg eller ett stykke?
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.