Brus, blandevann, øl og is
- Dette emnet har 4 svar, 2 deltakere, og ble sist oppdatert 14 years ago av .
-
Frøken
annonse
- You must be logged in to reply to this topic.
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Brus, blandevann, øl og is
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Brus, blandevann, øl og is
Så var det spørsmål og beregning av mengde igjen da..
Vi skal ha to retters. Vi blir 38 stk. 29 voksne. Vi har fri bar. Hvertfall 3 stk som ikke drikker alkohol.
Hvor mye brus? Til både middag og utover kvelden til blandevann og de som ikke drikker. Til middagen kjøper vi inn småflasker, og store til kvelden.
Hvor mye annet blandevann til kvelden? Tonic, russian, juice o.l.
Hvor mye øl til middagen? Vi serverer vin og setter fram brus og vann, men noen vil kanskje ha øl..
Hvor mye isbiter til drinkene?
Også skal vi ha kasser med is til å sette drikkevarene i, hvor mange/mye trenger vi? Det er to kjøleskap der, men trenger kjøleplass til kaker og middagsrester.
En annen ting forresten, skal servitørene få mat?
Har ikke peiling på antall brus og øl-flasker, men her hvor vi bor pleier man å kunne avtale med butikken at man får levert tilbake uåpnede flasker.
Servitørene hos oss skal få mat. Jeg skal dekke på et eget bord til dem i en annen liten sal, der
de får spise etter at de er ferdige med servering og opprydding. Tror det kan bli en lang dag for dem uten mat, og så synes jeg det blir feil om de skal ha med medbragt matpakke. Vet ikke hvordan praksis er om man feirer på restaurant/hotell, vi skal ha festen på et samfunnshus og leier dermed inn alt av hjelp selv.
da tror jeg at jeg ville kjøpt inn rikelig, 2-3 kasser undre middagen, og 5-8 store flasker med cola og sprite til balndevann. Siden dere skal ha vin til middag vil jeg tro de fleste tar det? Dere kan evnt kjøpe inn farrisflasker også, jeg synes farris er veldig godt til vin, og om man ikke drikker alkohol blir man veldig lei av brus en hel kveld. Vi skal ha masse farris tilgjengelig, samt munkholm/clausthaler til nattmat (og middag om noen ønsker det istedet for vin).
2-3 kasser med øl kanskje? Skal dere ha nattmat ville jeg kjøpt et par kasser til.
Isbiter kommer an på hvor mye arbeid dere/bartender ønsker, det er kjempeenkelt å lage dem i de posene, men et megaherk å få dem ut av posene…