Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Bryllupskake

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupskake

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupskake

  • Dette emnet har 24 svar, 11 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av Felicity.
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 25)
1 2 →
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 154
    Replies: 714
    angel82
    01. feb. 2010 kl. 08:54 #3215

    Jeg ønsker bryllupskake med hvit sjokolade på utsiden…noen som har sett bilde av dette og kan hjelpe meg? men mulig vi bare går for vanlig marsipan om jeg ikke finner…

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 72
    Replies: 931
    Leenah
    01. feb. 2010 kl. 09:21 #76377

    den skjønte jeg ikke helt. mener du vanlig sjokoladekake med hvit smørkrem?

    Settings
    Topics: 154
    Replies: 714
    angel82
    01. feb. 2010 kl. 09:28 #76379

    nei æsj ikke smørkrem… hvit sjokolade..du har jo både hvit og mørk kokesjolade… jeg vill ha hvit på utsiden av vår kake, men kan nok bli vanskelig

    Settings
    Topics: 48
    Replies: 388
    siljeogroar
    01. feb. 2010 kl. 11:15 #76394

    har du sett på kaka i galleriet vårt? den skal jeg ha… med mørk og hvit sjokolade annenhver gang 🙂

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 72
    Replies: 931
    Leenah
    01. feb. 2010 kl. 11:23 #76398

    «angel82» wrote: nei æsj ikke smørkrem… hvit sjokolade..du har jo både hvit og mørk kokesjolade… jeg vill ha hvit på utsiden av vår kake, men kan nok bli vanskelig

    ja er fullt klar over at det finnes hvit sjokolade, men tenkte mer på konsistensen.

    du sa marsipan hvis det ikke blir hvit sjokolade. så derfor spurte jeg, regna med at du ville ha hvit kake.

    og, smørkrem er godt det!

    Settings
    Topics: 72
    Replies: 931
    Leenah
    01. feb. 2010 kl. 11:29 #76403

    http://translate.google.no/translate?hl … etail.aspx

    Settings
    Topics: 154
    Replies: 714
    angel82
    01. feb. 2010 kl. 13:53 #76428

    Ikke meninga å være krass…vi ønsker bare noe anna enn marsipankake da vi ikke er noe glad i det…men ønsker at kaka skal være hvit, er mulig det går med smørkrem å kanskje er det godt selv om ikke jeg er noen fan av det…

    Settings
    Topics: 11
    Replies: 67
    morwen
    01. feb. 2010 kl. 13:55 #76429

    enn MMF da?

    Settings
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    01. feb. 2010 kl. 14:07 #76432

    Vi er heller ikke noe glade i marsipan eller krem. Men siden det er finest at selve bryllupskake er det, så skal heller min mormor som lager den ta uten marsipan på den etasjen vi skal kutte av 😃 Men hu skal lage den stil full allikevel. Trur vi ble enige om sjokoladekake. Har ingen aning enda. 😉

    Settings
    Topics: 154
    Replies: 714
    angel82
    01. feb. 2010 kl. 14:20 #76433

    Hva er MMF?

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 11
    Replies: 67
    morwen
    01. feb. 2010 kl. 14:30 #76437

    «angel82» wrote: Hva er MMF?

    marsmelofondant

    Settings
    Topics: 154
    Replies: 714
    angel82
    01. feb. 2010 kl. 14:33 #76439

    Det hørtes godt ut, kanskje man skal gå for det. Vi skal få ei som baker cacas kaker til å lage for oss,kanskje hun kan bruke MMF da…

    Settings
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    01. feb. 2010 kl. 14:53 #76443

    marsmelofondant blir ikke det veldig søtt??

    Settings
    Topics: 72
    Replies: 931
    Leenah
    01. feb. 2010 kl. 17:52 #76500

    «sizza87» wrote: marsmelofondant blir ikke det veldig søtt??

    jo marshmellows fondant er veldig søtt. personlig liker jeg marsipan best, men smak og behag.

    men man kan også bruke sukkerpasta, det hadde min svigerinne da hun ikke liker marsipan.

    men så du bildet mitt angel?

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 88
    Replies: 1752
    gledesei
    01. feb. 2010 kl. 19:07 #76529

    Jeg var i bryllup i fjor der de hadde sjokoladekake med sjokolademoussefyll og hvit sjokolade utenpå. INNMARI mektig, klare to små biter (ikke stykker altså, biter) før jeg var mett. Men DU, så god! 😯 Så det er fullt mulig, ja 😁

    Settings
    Topics: 154
    Replies: 714
    angel82
    01. feb. 2010 kl. 20:24 #76565

    Leenah,så bildet men ikke slik jeg så den for meg, men takk for hjelp. Trur vi går for ei marsipankake, blir jo nok av andre kaker uansett.

    Settings
    Topics: 154
    Replies: 714
    angel82
    02. feb. 2010 kl. 08:08 #76645

    Hun som har denne bloggen, skal lage vår bryllupskake…vi skal ha fyllet som er på de runde kakene med hjerter og roser, men vi skal ha hjertekaker…

    http://www.kjerstis-festkaker.com/

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 83
    Replies: 1103
    Rampolina
    02. feb. 2010 kl. 09:06 #76654

    Vi skal ha sånn type, men da er det sukkerpasta utenpå, mener jeg. Da blir den kritthvit, ikke marsipangul.

    Settings
    Topics: 154
    Replies: 714
    angel82
    02. feb. 2010 kl. 09:13 #76657

    Vi har helt kritt hvit marsipan på utsiden…ulikt fyll i alle tre kakeene…dette blir fyllet: kake 1:Sjokoladebunn med mørk sjokolademousse og bringebærmousse.

    kake 2: Sjokoladebunn med krem, hermetiske pærer og hakket marsipanbrød.

    kake 3: Lyst sukkerbrød med hjemmeaget vaniljekrem og bringebærmousse.

    Trekt med ekstra hvit marsipan. Pynt i marsipan.

    Settings
    Topics: 82
    Replies: 623
    Lisa
    02. feb. 2010 kl. 11:17 #76685

    Vi skal også ha kritthvit marsipan. Skal jammen høre med konditoren om vi kan ha sjokolade i en, vi også! Jeg trodde kanskje det kom til å synes igjennom, at kaka ble litt mørkere liksom, men kanskje det går bra?

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 25)
1 2 →
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search