Bryllupskake
- Dette emnet har 24 svar, 11 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av .
-
Frøken
annonseFrøken
annonseFrøken
annonse
- You must be logged in to reply to this topic.
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupskake
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupskake
har du sett på kaka i galleriet vårt? den skal jeg ha… med mørk og hvit sjokolade annenhver gang 🙂
«angel82» wrote: nei æsj ikke smørkrem… hvit sjokolade..du har jo både hvit og mørk kokesjolade… jeg vill ha hvit på utsiden av vår kake, men kan nok bli vanskelig
ja er fullt klar over at det finnes hvit sjokolade, men tenkte mer på konsistensen.
du sa marsipan hvis det ikke blir hvit sjokolade. så derfor spurte jeg, regna med at du ville ha hvit kake.
og, smørkrem er godt det!
Vi er heller ikke noe glade i marsipan eller krem. Men siden det er finest at selve bryllupskake er det, så skal heller min mormor som lager den ta uten marsipan på den etasjen vi skal kutte av 😃 Men hu skal lage den stil full allikevel. Trur vi ble enige om sjokoladekake. Har ingen aning enda. 😉
«sizza87» wrote: marsmelofondant blir ikke det veldig søtt??
jo marshmellows fondant er veldig søtt. personlig liker jeg marsipan best, men smak og behag.
men man kan også bruke sukkerpasta, det hadde min svigerinne da hun ikke liker marsipan.
men så du bildet mitt angel?
Hun som har denne bloggen, skal lage vår bryllupskake…vi skal ha fyllet som er på de runde kakene med hjerter og roser, men vi skal ha hjertekaker…
http://www.kjerstis-festkaker.com/
Vi har helt kritt hvit marsipan på utsiden…ulikt fyll i alle tre kakeene…dette blir fyllet: kake 1:Sjokoladebunn med mørk sjokolademousse og bringebærmousse.
kake 2: Sjokoladebunn med krem, hermetiske pærer og hakket marsipanbrød.
kake 3: Lyst sukkerbrød med hjemmeaget vaniljekrem og bringebærmousse.
Trekt med ekstra hvit marsipan. Pynt i marsipan.