Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Bryllupskake i etasjer uten stativ

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupskake i etasjer uten stativ

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupskake i etasjer uten stativ

  • Dette emnet har 8 svar, 6 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av MissKittyBride.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    14. okt. 2009 kl. 09:02 #2345

    http://www.festkaker.no/index.php?optio … Itemid=169

    Kakene ser jo flotte ut når de er urørte men hvordan i all verden skjærer man en slik kake? Har en teori om at man må begynne øvert ellers vil jo hele kaken kolapse hvis man begynner nederst. Men begynner man øverst så vil det jo bli et krater der man har skjært bort øverste etasjen som vil se lite delikat ut. Hvor skjærer man da videre? Bryllupet vårt er forlengst overstått så er ikke noe sak for meg egentlig,men kom bare til å tenke på det 😂

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    14. okt. 2009 kl. 09:11 #64304

    Dette har jeg også lurt på og spurt om tidligere her inne,da LasseogElisabeth snakket om at de ønsket seg en slik kake,der kakene ligger oppåhverandre uten stativ,fikk vel aldri et helt skikkelig svar på det.

    Enig med deg i at det nok er veldig fint før en begynner å skjære i dem,men vil nok ikke være så fint når noen har forsynt seg, men ingen kaker er jo like fine hele veien da 😀

    Settings
    Topics: 36
    Replies: 101
    juneogthormod
    14. okt. 2009 kl. 13:10 #64336

    vi kommer ikke til å ha sånn egtasjekake… men på «et» plan for å si det på den måten..

    jeg vil då at vi skal ha begge navnene våre og datoen for giftemålet på kaken… 🙂

    Settings
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    14. okt. 2009 kl. 13:25 #64342

    Vi hadde 3 etg kake men kakene sto på hver sin og da er det jo litt enklere 😂

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 200
    Replies: 19912
    Trone
    14. okt. 2009 kl. 14:54 #64350

    I USA har de jo veldig ofte fake bunnetasjer. Fordi det er billigere og fordi at kaken ikke skal totalkollapse.

    Det er sååå mange kaker som ser så fine ut!! 🙂 Men jeg tror det kan bli noe graps og søl å kutte denne type kaken 😅

    Settings
    Topics: 50
    Replies: 449
    lasseogelisabeth
    14. okt. 2009 kl. 15:58 #64354

    Etter jeg endelig hadde funnet noen som kunne bake den kaken jeg så inderlig ønsket meg, så kom Sylvi med spørsmålet til meg om hvordan kaken skulle kuttes, jeg ble som sagt svar skyldig 😉 Jeg googlet «cutting the wedding cake» og fikk opp en haug med tråder på Youtube, men for å være ærlig så ga ingen av videoene meg noe klart svar. Derfor kommer vi til å gå for en kake på stativ. Tror faktisk det var i galleriet til Elisabeth her inne jeg fant en utrolig nydelig kake på stativ, men som samtidig var veldig «Amrikansk» inspirert 🙂

    Settings
    Topics: 35
    Replies: 208
    MissKittyBride
    15. okt. 2009 kl. 08:42 #64395

    Hmmm…..skal vi se om jeg klarer å forklare dette da….

    Når man skal kutte en slik kake er det viktig å ha en bra kniv som er tynn men gjerne lang. (Gjerne en filèt type kniv…)

    Man bør ha en person til å dele opp kaken for folk, hvis ikke blir det bare klin..

    Man begynner på nederste kake, og fortsetter rundt….Stykkene kuttes jo ikke helt inn i kaken, som en vanlig kake, men man kutter inn til der neste kake begynner…….(noen som skjønte det?) Kakestykkene blir ganske små, men det gjør faktisk ikke no, for mange vil gjerne spise av andre kaker også…

    Når den er spist opp begynner man på neste….Når man er ferdig med den så står toppen igjen…og den står da igjenn på de andre lagene som er under kaka….Lag nr 2 er lik i diameter som toppen, mens nederste er lik i diameter som lag nr 2 var før den ble kuttet….

    (vet ikke om noen skjønte det heller men…)

    Også skal man liksom ikke spise toppen da…Så da er det bare å ta av toppen og fryse den ned for de som har lyst til det, eller rett og slett spise den også…..(Margen på kaka…..altså det som er igjen av de andre lagene kaster man som regel, eller lar de på kjøkkenet spise den opp) 😀

    Litt dårlig forklart tror jeg, men spør hvis dere ikke skjønte, så forklarer jeg igjen…… Og det ser faktisk ikke så utrolig stygt ut når man begynner å kutte den…det er heller litt fasinerende å se….

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    15. okt. 2009 kl. 10:11 #64399

    Jeg forstod godt hva du mener når du forklarer det,godt forklart synes jeg,men det som slå meg,er at da er det masse kake som blir kastet. Jeg er veldig slik at en ikke skal kaste mat og dette hadde blitt helt feil for meg av den grunn 😀

    Kan tenke meg at det kan være ganske fasinerende og se på når en slik kake blir kuttet opp 😀

    Settings
    Topics: 35
    Replies: 208
    MissKittyBride
    15. okt. 2009 kl. 10:21 #64400

    «Stavangerpar» wrote: Jeg forstod godt hva du mener når du forklarer det,godt forklart synes jeg,men det som slå meg,er at da er det masse kake som blir kastet. Jeg er veldig slik at en ikke skal kaste mat og dette hadde blitt helt feil for meg av den grunn 😀

    Kan tenke meg at det kan være ganske fasinerende og se på når en slik kake blir kuttet opp 😀

    Ja, det er jo en del kake som går til spille, men ønsker man ikke kaste mat så er det en god løsning å la kjøkkenhjelpen spise det..

    Men i min familie så er alle noen ordentlige kakemonser, så her ville det nok ikke blitt kastet noenting…🙂

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search