Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Bryllupskaken 1 år etter

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupskaken 1 år etter

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupskaken 1 år etter

  • Dette emnet har 22 svar, 11 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av Rampolina.
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 23)
1 2 →
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    28. des. 2008 kl. 17:17 #159

    Leser i en artikkel her på bryllupsvenner at en kan fryse ned og spise et kakestykke av bryllupskaken på 1 års bryllupsdag.Jeg lurer litt på hvordan en kake holder seg i frysen i et år.

    Har noen av dere andre tenkt på å gjøre dette,eller kjenner dere noen som har gjort det? Hvordan smakte kaken etter et år da?

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 99
    Replies: 2760
    Roger
    29. des. 2008 kl. 15:28 #12201

    Ingen som hadde erfaringer?

    Vel, selv så kjenner jeg to par som har gjort det sånn.. Jeg har ikke smakt på kaken selv, men ut ifra hva de fortalte smakte den like godt. (Han ene mente faktisk den smakte bedre.. hehe) 😀

    De tok selvfølgelig visse forhåndsregler, og pakket den ganske godt inn i både plast og sølvfolie, og det ene paret la også det innpakkede kakestykket i en tom isboks – i tillegg plasserte de den innerst i fryseboksen der temperaturen er mest konstant, sånn som det stod i artikkelen.

    Artikkelen du refererer til er forøvrig ikke basert på disse erfaringene. Den er kjøpt fra et stort amerikansk artikkelnettsted, og artikkelen er skrevet av en bryllupsplanlegger. Tipper vi rett er den også (forhåpentligvis) basert på fler enn 2 erfaringer 😉

    Hadde jo også vært morsomt å høre om andre hadde erfaringer fra dette, så siden jeg dytter tråden opp ved å svare på den, så får vi kanskje flere svar nå? 🙂

    Settings
    Topics: 133
    Replies: 2765
    Jannicke
    29. des. 2008 kl. 15:47 #12203

    har aldri hørt om det. Og dermed ikke forsøkt heller. Men kanskje det var en ide. Skader jo ikke å gjøre et forsøk.

    Skulle tro det kanskje har litt med hva kaken er laget av. Krem tror jeg kanskje ikke smaker så godt etter 12 mnd… opptint og vassen.😅

    Når jeg tenker meg om hjalp jo ikke dette svaret da #-o

    Settings
    Topics: 99
    Replies: 2760
    Roger
    29. des. 2008 kl. 15:49 #12204

    Jannicke dahh…! ](*,) Men du svarte iallefall [smilie=happy0071.gif]

    Settings
    Topics: 133
    Replies: 2765
    Jannicke
    29. des. 2008 kl. 15:52 #12205

    «Roger» wrote:

    Hadde jo også vært morsomt å høre om andre hadde erfaringer fra dette, så siden jeg dytter tråden opp ved å svare på den, så får vi kanskje flere svar nå? 🙂

    Du ba om svar; og det fikk du *hihi*

    erfaringer var det dårlig med, så da svarte jeg det. 😎

    Settings
    Topics: 99
    Replies: 2760
    Roger
    29. des. 2008 kl. 15:53 #12206

    «Jannicke» wrote:

    Roger wrote:

    Hadde jo også vært morsomt å høre om andre hadde erfaringer fra dette, så siden jeg dytter tråden opp ved å svare på den, så får vi kanskje flere svar nå? 🙂

    Du ba om svar; og det fikk du *hihi*

    erfaringer var det dårlig med, så da svarte jeg det. 😎

    Okey da.., siden det er deg… 😃

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 133
    Replies: 2765
    Jannicke
    29. des. 2008 kl. 15:58 #12207

    Du som administrator og jeg som moderator bør snarest slutte å ødelegge andres tråder. 👿

    *ler*

    Settings
    Topics: 99
    Replies: 2760
    Roger
    29. des. 2008 kl. 18:00 #12209

    Det har du helt rett i!

    Sorry Stavangerpar 😳

    Settings
    Topics: 62
    Replies: 559
    Spruddle
    29. des. 2008 kl. 21:45 #12216

    Har faktisk prøvd kake etter 1 år i fryseren, vi hadde glemt en bit av dåpskaka til minsten langt der nede… 😂 Måtte jo smake da, siden det var marsipankake, som er sååå godt…og jeg syns kaka var god fortsatt jeg…. 😀

    Lurer på at vi må fryse en liten bit bare for moro….. 😀

    Settings
    Topics: 118
    Replies: 2914
    katrine
    29. des. 2008 kl. 22:51 #12226

    Det er godt og høre at det er noen som har prøvd å smake på en 1 års gammel nedfryst kake.

    Jeg har hørt at det går ann, men jeg tror ikke jeg hadde turt og prøve. Men siden det er så mange som sier at det er fult mulig, og du faktisk har smakt det så får jeg vel bare si at det er trygt da. 🙌

    Jeg får nesten prøve selv engang tror jeg. Kan jo hende jeg baker en knakende god kake en gang i tiden. W00T!

    Settings
    Topics: 62
    Replies: 559
    Spruddle
    29. des. 2008 kl. 23:00 #12228

    «Katrine» wrote: Det er godt og høre at det er noen som har prøvd å smake på en 1 års gammel nedfryst kake.

    Jeg har hørt at det går ann, men jeg tror ikke jeg hadde turt og prøve. Men siden det er så mange som sier at det er fult mulig, og du faktisk har smakt det så får jeg vel bare si at det er trygt da. 🙌

    Jeg får nesten prøve selv engang tror jeg. Kan jo hende jeg baker en knakende god kake en gang i tiden. W00T!

    Hehe…den var jo riktignok litt mer sånn klissete, men fortsatt god syns jeg… 😀

    Settings
    Topics: 118
    Replies: 2914
    katrine
    29. des. 2008 kl. 23:30 #12233

    Ja man kan vel ikke akkurat forvente at den skal være helt fersk etter 1 år med minus grader. Hehe. 😉

    Det er sånn det burde vært syntes jeg. Da kunne jeg kunne jeg kost meg med mye godt da…hehe [smilie=rolleye0018.gif]

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 27
    Replies: 721
    stine.fabulesa
    30. des. 2008 kl. 13:17 #12244

    Jeg leste også dette med å fryse ned kaken i den artikkelen her på brullupsvenner 🙂 syntes det hørtes veldig romantisk ut, men samtidig litt merkelig. (men igjen så er dette sikkert en amerikansk tradisjon- siden artikkelen kom fra det store landet i vest…)

    En studievenninne av meg fikk en flaske vin av søsteren sin, som paret skulle dele på 1 årsdagen. Syntes kanskje det er bedre… å spare en spesiell flaske vin som man deler… (husk at Champagne ikke skal lagres 😅 (det hører med til historien at kona var gravid på 1 årsdagen så venninnen min drakk vinen med studiegruppen sin (les: bl.a. meg) i stedet sånn ca 1 år etter…hehe… )

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    02. jan. 2009 kl. 17:59 #12400

    Siden vi har så godt tid på oss,så kanskje vi skulle fryse ned et kakestykke og spise det et år etter,så kan vi vudere om vi vil gjøre dette med bryllupskaka 😀

    Settings
    Topics: 133
    Replies: 2765
    Jannicke
    02. jan. 2009 kl. 18:12 #12405

    Det var en knakende god ide, Stavangerpar. :mrgreen:

    Settings
    Topics: 64
    Replies: 1419
    Sommerbrud2010
    14. jul. 2009 kl. 13:02 #53513

    Jeg har hørt at man skal ta av toppen av bryllupskaken, fryse den, og ta den frem på første bryllupsdag for å spise den da. Det tenkte vi og gjøre, men kanskje vi bare skal skjære av et stykke istedet. Kan bli litt mye med en hel kake, selv om det er den minste 😉

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    14. jul. 2009 kl. 13:11 #53515

    Denne tråden svarte jo jeg i når tråden var «fersk» Heheh!! Men hvor innlegget er blitt av vet jeg ikke. [smilie=aiwebs_005.gif]

    Vi skal fryse ned ett stykke fra øverste etasje på bryllupskaken og spise på 1.års bryllupsdag 🙂

    Bare huske å pakke kaken forsvarlig inn, tjihi!!

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 19
    Replies: 693
    Bettie
    14. jul. 2009 kl. 15:36 #53549

    Heh. Jeg hadde ALDRI klart å spise en kake som hadde ligget et år i fryseren. Med mindre det er en ren nøttekake eller marengskake – iallefall ikke noe som inneholder melkeproduketer av noe slag – så tviler jeg på noe som helst er spisende etter seks måneder. Men lykke til for de som våger. Husk å hamstre dopapir! 😂

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    14. jul. 2009 kl. 16:20 #53556

    Flere konditorer jeg har snakket med sier at så lenge man fryser kaken forsvarlig ned (altså ikke bare i sølvfolie) så er kaken like spisende 1 år etterpå. 🙂

    Settings
    Topics: 19
    Replies: 693
    Bettie
    14. jul. 2009 kl. 16:54 #53558

    Sier de virkelig det?? Min kokke-svoger (kokk i bryllupet) sa at om vi skulle fryse kremkaker og kaker som inneholdt melkeprodukter så burde de spises innen 3-4 mnd. maks!

    Nå er jeg i tillegg megakresen på alt som har vært fryst i mer en fjorten dager, da. 😂

    Men ETT ÅR! Det høres for meg helt uspiselig ut.

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 23)
1 2 →
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

[annonse_6]


[annonse_7]

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search