Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

bryllupskaken

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / bryllupskaken

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / bryllupskaken

  • Dette emnet har 15 svar, 13 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av lamonda.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 7
    Replies: 25
    rita1979
    17. mar. 2013 kl. 03:31 #10724

    Hei vi blir ca 30 stk i vårt bryllup så tenker at bryllupskaken ikke blir flere etg.hva med dere hva er deres drømme bryllupskake eller har bestemt dere for at dere skal ha?

    http://3.bp.blogspot.com/_P_TMXID9r0Q/T … C_0219.JPG jeg tenker noe sånt men kanskje andre farger

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 83
    Replies: 514
    sprudlerita
    17. mar. 2013 kl. 10:12 #169738

    Her vår kake 🙂

    Attached files

    Settings
    Topics: 6
    Replies: 153
    LinnMarie
    17. mar. 2013 kl. 10:37 #169744

    Kaka blir et kunststykke fra den flotte tonerose… Vi blir vel rundt 50 til festen, så ser for meg 2 el 3 etasjer, og jeg vet ganske så nøyaktig hvordan den skal se ut :p

    Settings
    Topics: 36
    Replies: 684
    Pfefferkorn
    17. mar. 2013 kl. 12:17 #169752

    Vi skal ha 2 bryllupskaker. Ene fra Losby Gods, som blir en pasjonsfrukt mousse kake Og i tillegg har vi bestilt en spesialdesignet 3 etg kake fra http://www.tonerosedesign.com som går i hoved tema fargene våre. 😃

    Attached files

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 25
    Replies: 400
    BrudAug2013
    17. mar. 2013 kl. 12:36 #169753

    Vi skal ha en kake inspirert av disse, men i våre temafarger (hvit kake, korallrøde blomster, turkist bånd rundt nederst på hver etg, og sånne hvite «perler/kuler» nederst rundt båndene, og så skal jeg lage kaketoppen selv slik at vi får med love birdsene som også går igjen i temaet)

    Settings
    Topics: 36
    Replies: 684
    Pfefferkorn
    17. mar. 2013 kl. 12:49 #169756

    «BrudAug2013» wrote: Vi skal ha en kake inspirert av disse, men i våre temafarger (hvit kake, korallrøde blomster, turkist bånd rundt nederst på hver etg, og sånne hvite «perler/kuler» nederst rundt båndene, og så skal jeg lage kaketoppen selv slik at vi får med love birdsene som også går igjen i temaet)

    Det blir såååå fint! :nååh:

    Settings
    Topics: 17
    Replies: 77
    baba
    17. mar. 2013 kl. 15:14 #169758

    Vi var på tirsdag å bestilte vår. Og bakeren var skjønt enig med oss: uansett hvor god bryllupskaka er så er den mest for syns skyld, dvs folk flest spiser mer av andre kaker og tar kun en bitteliten smak av bryllupskaka. Så man trenger ikke beregne i overflod av den. Vi skal ha ca 100 gjester og kaka vår skal være en enkel toetg, stablekake (hvit med roser i kobber, symbolet vårt og lenker til dekor). Kakebordet forøvrig vil bestå av ca 15 kaker utenom, pluss frukt. Så er ikke redd noen skal føle seg snytt for søtsaker ;-)

    Settings
    Topics: 7
    Replies: 58
    iris
    17. mar. 2013 kl. 20:28 #169771

    Her er et bilde av vår kake 🙂

    Ikke min drømmekake, men vi hadde ikke så mange å velge i fra cateringselskapet. Får velge mellom fem ulike smaker på selve kaken, og så dekoreres den med jordbær og sjokolade rundt. Den kommer nok til å bli veldig god 🙂

    Attached files

    Settings
    Topics: 8
    Replies: 470
    SusieQ
    18. mar. 2013 kl. 06:54 #169773

    Jeg skal lage kaken selv, og dette er foreløpig inspirasjon. Blir 4 etg tenker jeg.

    Det blir også ulik smak i hver etasje. Siden jeg har god tid på meg, skal jeg begynne å bake litt snart, for å teste ut ulike oppskrifter. Amerikanerne er veldig flinke til å variere smakene i bryllupskakene, så jeg ser mye på utenlandske oppskrifter for tiden 🙂

    Settings
    Topics: 3
    Replies: 20
    Maja
    18. mar. 2013 kl. 16:37 #169784

    «SusieQ» wrote: Jeg skal lage kaken selv, og dette er foreløpig inspirasjon. Blir 4 etg tenker jeg.

    Det blir også ulik smak i hver etasje. Siden jeg har god tid på meg, skal jeg begynne å bake litt snart, for å teste ut ulike oppskrifter. Amerikanerne er veldig flinke til å variere smakene i bryllupskakene, så jeg ser mye på utenlandske oppskrifter for tiden 🙂

    Når skal du bake kaken? Tenker du fryse noen deler? Jeg vil gjerne bake selv, men vet at det blir for travelt dagen før bryllupet så det er utelukket å bake rett før… Hvor lenge holder en slik kake? De bør jo gjerne spises samme dag de blir dekorert…

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 64
    Replies: 1674
    Gjest_M01
    18. mar. 2013 kl. 18:41 #169787

    Jeg tenker som så at siden ingen spiser noe særlig av bryllupskaken uansett kan jeg like gjerne dekorere en isoporkake i mange etg akkurat slik mitt hjerte begjærer. Det er også vanlig i amerika har jeg skjønt av å se på Bliss. 😉

    Men fra spøk til alvor. Jeg har undersøkt ganske nøye hvordan jeg måtte ha gjort det hvis jeg skulle laget et kake til bryllupet vårt som ikke er så langt unnaå eneste muligheten uten å være stresset og ødelagt natt til bryllupet slik min svigermor var til hennes bryllup er å lage kaker som kan fryses, for å så dekorere fredagen. Pynt kan helt sikkert også lages et par dager i forkant.

    Mitt valg falt ned på en pasjonsfruktmousse kake som kan fryses å tas direkte opp samme dag uten noe mer pynting. Den er genial hvis man skal lage bryllupskaken selv ser det ut som. 🙂

    Lykke til, dere er flinke dere som gjør det. Vi har mer enn nok annet å styre med tror jeg. 🙂

    Settings
    Topics: 5
    Replies: 330
    ternene
    18. mar. 2013 kl. 20:58 #169788

    Jeg har samme oppfatning som flere av dere, men har kommet til en annen konklusjon (sammen med flere andre som er involvert i bryllupet)

    Vi kjøper en enkel bryllupskake (dvs, ingen etager, bare en pent pyntet hvit dame). Den smaker i tillegg kanskje litt bedre enn de veldig PENE kakene, og er mye billigere enn de GODE og FINE kakene (har gjort mye research, da… trodde jo først at kaken var VIKTIG!)

    Så, der «sparte» vi noen tusen 😃 (dvs, bryllup er himla dyrt! *dåner* )

    Settings
    Topics: 64
    Replies: 1674
    Gjest_M01
    18. mar. 2013 kl. 21:11 #169789

    Det trodde jeg også Ternene! Inntil jeg fant bakkekontakten igjen å endelig klarte å roe ned fullstendig med den kaken… Det billigste bryllupskake alternativet jeg fant var 3000,- :HÆ?:

    Det er for mye i mitt hodet for en kake. Den som mormor fikk til sitt selskap koster 370,- med dekor å den smakte sikkert godt for de som var interessert. Har ikke noe problem med å servere den samme som bryllupskake hvis kusinene mine sin hjertekake ikke blir noe av. Skjønner ikke hvor alle pengene kommer fra eller kommer til å gå til lenger jeg. 😂

    Settings
    Topics: 8
    Replies: 470
    SusieQ
    18. mar. 2013 kl. 21:12 #169790

    «Maja» wrote:

    SusieQ wrote:
    Jeg skal lage kaken selv, og dette er foreløpig inspirasjon. Blir 4 etg tenker jeg.

    Det blir også ulik smak i hver etasje. Siden jeg har god tid på meg, skal jeg begynne å bake litt snart, for å teste ut ulike oppskrifter. Amerikanerne er veldig flinke til å variere smakene i bryllupskakene, så jeg ser mye på utenlandske oppskrifter for tiden 🙂

    http://media-cache-ec2.pinterest.com/55 … ca93cf.jpg

    http://media-cache-ec2.pinterest.com/55 … e69da0.jpg

    http://media-cache-is0.pinimg.com/550x/ … df05b0.jpg

    Når skal du bake kaken? Tenker du fryse noen deler? Jeg vil gjerne bake selv, men vet at det blir for travelt dagen før bryllupet så det er utelukket å bake rett før… Hvor lenge holder en slik kake? De bør jo gjerne spises samme dag de blir dekorert…

    Jeg tenker å bake den noen dager i forveien og fryse den ned. Så det blir bare å sette den sammen dagen før bryllupet. Den kan fint stå over natten 🙂

    Jeg kommer til å lage pynten noen uker i forveien. Når marsipanen eller evt fondanten er tørket, holder den lenge.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    19. mar. 2013 kl. 12:34 #169800

    Dette var vår bryllupskake. Ble akkurat slik jeg hadde tegnet til konditoren 😃

    Dette var før jeg begynte å lage kaker selv, så hadde det vært nå så hadde jeg laget den selv. Absolutt 🙂

    Ikke quote bildene, takk.

    Settings
    Topics: 37
    Replies: 329
    lamonda
    19. mar. 2013 kl. 14:13 #169812

    Vi skal ha denne, bare med lilla farger i steden for rødt 🙂

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search