bryllupskaken
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / bryllupskaken
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / bryllupskaken
- Dette emnet har 15 svar, 13 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av
lamonda.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 7Replies: 25
Hei vi blir ca 30 stk i vårt bryllup så tenker at bryllupskaken ikke blir flere etg.hva med dere hva er deres drømme bryllupskake eller har bestemt dere for at dere skal ha?
http://3.bp.blogspot.com/_P_TMXID9r0Q/T … C_0219.JPG jeg tenker noe sånt men kanskje andre farger
Topics: 83Replies: 514Topics: 6Replies: 153Topics: 36Replies: 68417. mar. 2013 kl. 12:17 #169752Vi skal ha 2 bryllupskaker. Ene fra Losby Gods, som blir en pasjonsfrukt mousse kake Og i tillegg har vi bestilt en spesialdesignet 3 etg kake fra http://www.tonerosedesign.com som går i hoved tema fargene våre. 😃
Frøken
annonseTopics: 25Replies: 40017. mar. 2013 kl. 12:36 #169753Vi skal ha en kake inspirert av disse, men i våre temafarger (hvit kake, korallrøde blomster, turkist bånd rundt nederst på hver etg, og sånne hvite «perler/kuler» nederst rundt båndene, og så skal jeg lage kaketoppen selv slik at vi får med love birdsene som også går igjen i temaet)
Topics: 36Replies: 68417. mar. 2013 kl. 12:49 #169756«BrudAug2013» wrote: Vi skal ha en kake inspirert av disse, men i våre temafarger (hvit kake, korallrøde blomster, turkist bånd rundt nederst på hver etg, og sånne hvite «perler/kuler» nederst rundt båndene, og så skal jeg lage kaketoppen selv slik at vi får med love birdsene som også går igjen i temaet)
Det blir såååå fint! :nååh:
Topics: 17Replies: 77Vi var på tirsdag å bestilte vår. Og bakeren var skjønt enig med oss: uansett hvor god bryllupskaka er så er den mest for syns skyld, dvs folk flest spiser mer av andre kaker og tar kun en bitteliten smak av bryllupskaka. Så man trenger ikke beregne i overflod av den. Vi skal ha ca 100 gjester og kaka vår skal være en enkel toetg, stablekake (hvit med roser i kobber, symbolet vårt og lenker til dekor). Kakebordet forøvrig vil bestå av ca 15 kaker utenom, pluss frukt. Så er ikke redd noen skal føle seg snytt for søtsaker
Topics: 7Replies: 58Topics: 8Replies: 470Jeg skal lage kaken selv, og dette er foreløpig inspirasjon. Blir 4 etg tenker jeg.
Det blir også ulik smak i hver etasje. Siden jeg har god tid på meg, skal jeg begynne å bake litt snart, for å teste ut ulike oppskrifter. Amerikanerne er veldig flinke til å variere smakene i bryllupskakene, så jeg ser mye på utenlandske oppskrifter for tiden 🙂
Topics: 3Replies: 20«SusieQ» wrote: Jeg skal lage kaken selv, og dette er foreløpig inspirasjon. Blir 4 etg tenker jeg.
Det blir også ulik smak i hver etasje. Siden jeg har god tid på meg, skal jeg begynne å bake litt snart, for å teste ut ulike oppskrifter. Amerikanerne er veldig flinke til å variere smakene i bryllupskakene, så jeg ser mye på utenlandske oppskrifter for tiden 🙂
Når skal du bake kaken? Tenker du fryse noen deler? Jeg vil gjerne bake selv, men vet at det blir for travelt dagen før bryllupet så det er utelukket å bake rett før… Hvor lenge holder en slik kake? De bør jo gjerne spises samme dag de blir dekorert…
Frøken
annonseTopics: 64Replies: 1674Jeg tenker som så at siden ingen spiser noe særlig av bryllupskaken uansett kan jeg like gjerne dekorere en isoporkake i mange etg akkurat slik mitt hjerte begjærer. Det er også vanlig i amerika har jeg skjønt av å se på Bliss. 😉
Men fra spøk til alvor. Jeg har undersøkt ganske nøye hvordan jeg måtte ha gjort det hvis jeg skulle laget et kake til bryllupet vårt som ikke er så langt unnaå eneste muligheten uten å være stresset og ødelagt natt til bryllupet slik min svigermor var til hennes bryllup er å lage kaker som kan fryses, for å så dekorere fredagen. Pynt kan helt sikkert også lages et par dager i forkant.
Mitt valg falt ned på en pasjonsfruktmousse kake som kan fryses å tas direkte opp samme dag uten noe mer pynting. Den er genial hvis man skal lage bryllupskaken selv ser det ut som. 🙂
Lykke til, dere er flinke dere som gjør det. Vi har mer enn nok annet å styre med tror jeg. 🙂
Topics: 5Replies: 330Jeg har samme oppfatning som flere av dere, men har kommet til en annen konklusjon (sammen med flere andre som er involvert i bryllupet)
Vi kjøper en enkel bryllupskake (dvs, ingen etager, bare en pent pyntet hvit dame). Den smaker i tillegg kanskje litt bedre enn de veldig PENE kakene, og er mye billigere enn de GODE og FINE kakene (har gjort mye research, da… trodde jo først at kaken var VIKTIG!)
Så, der «sparte» vi noen tusen 😃 (dvs, bryllup er himla dyrt! *dåner* )
Topics: 64Replies: 1674Det trodde jeg også Ternene! Inntil jeg fant bakkekontakten igjen å endelig klarte å roe ned fullstendig med den kaken… Det billigste bryllupskake alternativet jeg fant var 3000,- :HÆ?:
Det er for mye i mitt hodet for en kake. Den som mormor fikk til sitt selskap koster 370,- med dekor å den smakte sikkert godt for de som var interessert. Har ikke noe problem med å servere den samme som bryllupskake hvis kusinene mine sin hjertekake ikke blir noe av. Skjønner ikke hvor alle pengene kommer fra eller kommer til å gå til lenger jeg. 😂
Topics: 8Replies: 470«Maja» wrote:
SusieQ wrote:Jeg skal lage kaken selv, og dette er foreløpig inspirasjon. Blir 4 etg tenker jeg.Det blir også ulik smak i hver etasje. Siden jeg har god tid på meg, skal jeg begynne å bake litt snart, for å teste ut ulike oppskrifter. Amerikanerne er veldig flinke til å variere smakene i bryllupskakene, så jeg ser mye på utenlandske oppskrifter for tiden 🙂
http://media-cache-ec2.pinterest.com/55 … ca93cf.jpg
Når skal du bake kaken? Tenker du fryse noen deler? Jeg vil gjerne bake selv, men vet at det blir for travelt dagen før bryllupet så det er utelukket å bake rett før… Hvor lenge holder en slik kake? De bør jo gjerne spises samme dag de blir dekorert…
Jeg tenker å bake den noen dager i forveien og fryse den ned. Så det blir bare å sette den sammen dagen før bryllupet. Den kan fint stå over natten 🙂
Jeg kommer til å lage pynten noen uker i forveien. Når marsipanen eller evt fondanten er tørket, holder den lenge.
Topics: 201Replies: 19922 -
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.