Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Bryllupsmiddag

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupsmiddag

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupsmiddag

  • Dette emnet har 8 svar, 9 deltakere, og ble sist oppdatert 13 years ago av ingvbo.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 25
    Replies: 400
    BrudAug2013
    06. jun. 2012 kl. 19:20 #9505

    Jeg søker inspirasjon, og ser fordeler og ulemper ved både koldtbord/tapas, og tre retters (som er mest aktuelt for vår del, tror jeg), så jeg er nysgjerrig på å høre hva dere andre velger 🙂

    Hva skal dere ha som bryllupsmiddag (Gryte e.l.? Tre/fire retters? Koldtbord? Grillmat?) og hvor mange gjester blir dere til middag?

    Og hvorfor falt valget på den middagen?

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 65
    Replies: 6972
    Gitte
    06. jun. 2012 kl. 19:36 #153773

    For MEG er det kun (minimum) treretters som gjelder i bryllup. Det var ikke noe annet alternativ for min del. Jeg liker at gjestene kan sitte i ro og nyte maten og selskapet i stedet for å stresse rundt etter mat. I tillegg får man en bedre ramme rundt talene, og man slipper at noen må holde tale mens folk henter seg mat o.l.

    Vi bestilte mat fra et cateringsselskap og betalte 30.000 for mat til 62 personer.

    Settings
    Topics: 8
    Replies: 375
    embla
    06. jun. 2012 kl. 19:46 #153781

    «Stian og Gitte» wrote: For MEG er det kun (minimum) treretters som gjelder i bryllup. Det var ikke noe annet alternativ for min del. Jeg liker at gjestene kan sitte i ro og nyte maten og selskapet i stedet for å stresse rundt etter mat. I tillegg får man en bedre ramme rundt talene, og man slipper at noen må holde tale mens folk henter seg mat o.l.

    Kjempegodt poeng!

    Vi skal ha tre retters og jeg har aldri vært i et bryllup med koldtbord/tapas.

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 601
    Snuppelura
    06. jun. 2012 kl. 20:42 #153786

    Vi vil ikke ha 3 retters middag. Vi har valgt grillmat/buffet. Vi har leid inn en som skal griller laks, sjøkreps, lam og oksefilet. Vi har også en bekjent som skal helgrille gris. I tillegg blir det en buffet med masse tilbehør. Vi skal også ha 4 servitører som skal passe på at alle har drikke, se til at det er ryddig på buffeten og bære inn kjøtt fra grillene.

    Vi blir ca 70 stk. Vi har valgt dette fordi vi er veldig glade i grillmat, og det passer til årstiden. Vi ønsker en litt uformell ramme rundt det hele. Selvkomponerte sanger liker vi ikke så det er droppet helt. Talene skal vi nok få til slik at det passer inn slik at de ikke kommer rett etter maten er klar. Vi vil ikke ha alle de typiske talene (takk for maten osv.) Min tilkommende mann :nååh: kombinerer velkommen/ og tale til meg. Pappa holder en tale ut i middagen en gang. Mellom middagen og kakene har forloverene leid inn en som skal fremføre en sang fra dem.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 14
    Replies: 189
    drømmedama
    06. jun. 2012 kl. 20:59 #153789

    Nei altså jeg synes også at 3-4 retters hører mer bryllupsmiddag til.. Deilig med gourmet og bli servert osv, vi har det på et hotell! Men så skal vi ha fest for venner etterpå, den er mer uformell og da skal vi ha tapasretter.. En må vel gjøre dette sånn det passer til hvordan en ser for seg en vil ha festen. Jeg liker at det er litt «ordentlig» på den store dagen, men litt mer «laidback» med vennene.. Får i pose og sekk jeg da 😉

    Settings
    Topics: 23
    Replies: 83
    Kates
    07. jun. 2012 kl. 08:19 #153816

    Vi har valgt grillmat/buffet.

    Kommer til å ha en kokk som står rett utenfor der vi sitter og griller.

    Vi har valgt dette fordi mannen er litt imot det tradisjonelle bryllupet siden hans gjenlevende familie består av søster, en onkel og en kusine.

    Siden vi uansett ikke får det tradisjonelle oppsettet rundt bordet har vi valgt å gjøre det slik.

    Føles rart å gifte seg og ikke få noen svigerforeldre. Bare tanken får meg på gråten.

    Settings
    Topics: 8
    Replies: 242
    altgodt
    07. jun. 2012 kl. 20:47 #153919

    Vi hadde opprinneleg ikkje planlagt å ha forrett, men vi kjem nok til å ha ein liten forrett likevel, vi vurderer ein fiskepaté med urtedressing og litt salat. Til hovudrett planlegg vi ein eksklusiv gryterett med vilt, med tyttebær og saltbakte poteter til. Desserten blir ost med ulike syltetøy, og så blir det ein godteribuffet etterpå, for å muntre opp barna som har blitt skuffa over osten. Dei vaksne får også forsyne seg frå buffeten, og dei får kaffe avec.

    Så blir det kaker og te/kaffe seinare på kvelden.

    Settings
    Topics: 2
    Replies: 21
    moccamo
    07. jun. 2012 kl. 21:04 #153927

    Vi skal ha tapas.

    Dette er p.g.a jeg vil at gjestene skal kunne velge litt mer hva de vil spise og mange av dem kan være litt kresene + at jeg har en man som ELSKER «koldtbor» 😜

    også har jeg veldig mange venner som er små spisere og klarer ikke å spise opp en helt 3 retters middag og da føler jeg det blir mye bortkasta mat.

    Også er vi så heldige at svigermor jobber på gilde så da får vi en kokk som kommer derifra og lager all varmaten på lokale. 😀

    Settings
    Topics: 14
    Replies: 245
    ingvbo
    07. jun. 2012 kl. 21:29 #153938

    Vi skal ha tre-retters. Vi blir servert ved bordet.

    Ble anbefalt å ikke ha suppe til forrett, fordi vi er så mange (77) at det er vanskelig å servere alle mens suppa fremdeles er varm. Og å helle opp suppe ved bordet, eller sette ut teriner så folk serverer seg selv, blir fort mye styr og søl.

    Så vi skal ha melon og spekeskinke til forrett. Og lammefillet med fløtegratinerte poteter og rødvinssaus. Og is med lune bær.

    Nam, nam! 🙂

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search