Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Bryllupsmiddag

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupsmiddag

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupsmiddag

  • Dette emnet har 10 svar, 7 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av eriksson.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 2
    Replies: 20
    marthe250512
    17. jul. 2012 kl. 12:40 #9714

    Hei jenter

    Jeg ønsker litt tips til hovedrett til bryllupet. Tenker og tenker, men det står likssom helt stille.

    Forret blir melon og spekeskine på en seng salat toppet med en chilli/mangosaus.

    Desserten blir antaglivis creme brule med jordbærsorbet.

    MEN hva med hovedrett???

    Det må være noe med kjøtt, og litt OK tilbehør. Ikke bare kokte poteter og en brokkolibukett likssom. Har vært inne på hjort, men usikker….

    Noen forslag? ALLE forslag mottas med takk 😀

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 8
    Replies: 242
    altgodt
    17. jul. 2012 kl. 14:32 #155885

    Eg er veldig glad i heilsteikt ytrefilet, då får du biffkjensle utan at det vert så mykje stress for kokken. Til det kan du ha hasselbäck-poteter, raudvins- eller portvinssaus og ein eller annan grønsaksvariant som brudeparet likar. Båtpoteter er også veldig godt, og enkelt å lage til mange. Kvar skal du ha bryllupet? Er det på eit hotell, er det catering, eller skal nokon du kjenner/leiger inn lage maten?

    Settings
    Topics: 2
    Replies: 20
    marthe250512
    17. jul. 2012 kl. 18:30 #155897

    Glemte kanskje og skrive det ja.

    Lokalet er et forsamlingshus med et kjøkken sånn midt på treet – så det blir nok Catering, og en ansvarlig kokk på kjøkkenet.

    Settings
    Topics: 14
    Replies: 245
    ingvbo
    18. jul. 2012 kl. 01:36 #155932

    Hva med oksestek/svinestek? Eller lam i en eller annen variant?

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 51
    Replies: 263
    Marianne
    18. jul. 2012 kl. 07:44 #155935

    Vi skal ha reinsdyr med ammadine poteter, portvinssaus, og stekte grønnsaker. Litt usikre på hvordan grønnsaker enda.

    Settings
    Topics: 99
    Replies: 831
    jasbon
    18. jul. 2012 kl. 10:18 #155937

    Vi skal ha kalv med soppsaus og røstipoteter som valg av kjøtt og pasta med scampi og safran som andre alternativ for gjestene.

    Settings
    Topics: 7
    Replies: 10
    Cheery
    19. jul. 2012 kl. 18:15 #155992

    Vi skal ha reinsdyr, fløtepotet, soppsaus og kokte grønnsaker.

    Settings
    Topics: 2
    Replies: 20
    marthe250512
    20. jul. 2012 kl. 10:47 #156011

    Mange gode forslag, kanskje reinsdyr er et bedre valg enn hjort?

    Noen som vet hvordan de er i Pris iforhold til hverandre?

    Gla jeg har en god stund igjen til mat må være bestemt – syns det er vanskelig vi

    Settings
    Topics: 7
    Replies: 10
    Cheery
    20. jul. 2012 kl. 11:34 #156013

    Vil tru det tryggeste er å spørre der du kommer til å kjøpe kjøttet.

    De jeg skal kjøpe av selger rein til 230 kr kg for rundbiff, mens andre kvaliteter er litt dyrere.

    Vil tru rein og hjort fra slakter er ca like dyrt dog da begge går på beite med minimalt med stell. Tiltross for at de er eid av noen.

    Settings
    Topics: 2
    Replies: 20
    marthe250512
    14. nov. 2012 kl. 20:52 #163034

    Da kan jeg melde om at middagen er i boks. Den blir som følger:

    Forrett:

    Lettrøkt laks servert lun med smørsaus og grønn asparges.

    Hovedrett:

    Braisert hjort med smørstekte rotgrønnsaker, potet- og steinsoppurre, rødvinssaus.

    Dessert:

    Hvit sjokoladekrem med rabarbra og mango is

    Nattmat:

    Wraps m/kylling

    Har leid inn en proffesjonell kokk som står for maten, og er veldig fornøyd. Både med mat ig pris 🙂)

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 59
    Replies: 7239
    eriksson
    14. nov. 2012 kl. 21:25 #163046

    Vi hadde hjortemedaljoner til hovedrett, og jeg får fremdeles vann i munn! 😂

    Fantastisk meny! 😃

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search