Bryllupsmiddag
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupsmiddag
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupsmiddag
- Dette emnet har 10 svar, 7 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av
eriksson.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 2Replies: 2017. jul. 2012 kl. 12:40 #9714
Hei jenter
Jeg ønsker litt tips til hovedrett til bryllupet. Tenker og tenker, men det står likssom helt stille.
Forret blir melon og spekeskine på en seng salat toppet med en chilli/mangosaus.
Desserten blir antaglivis creme brule med jordbærsorbet.
MEN hva med hovedrett???
Det må være noe med kjøtt, og litt OK tilbehør. Ikke bare kokte poteter og en brokkolibukett likssom. Har vært inne på hjort, men usikker….
Noen forslag? ALLE forslag mottas med takk 😀
Topics: 8Replies: 242Eg er veldig glad i heilsteikt ytrefilet, då får du biffkjensle utan at det vert så mykje stress for kokken. Til det kan du ha hasselbäck-poteter, raudvins- eller portvinssaus og ein eller annan grønsaksvariant som brudeparet likar. Båtpoteter er også veldig godt, og enkelt å lage til mange. Kvar skal du ha bryllupet? Er det på eit hotell, er det catering, eller skal nokon du kjenner/leiger inn lage maten?
Topics: 2Replies: 2017. jul. 2012 kl. 18:30 #155897Glemte kanskje og skrive det ja.
Lokalet er et forsamlingshus med et kjøkken sånn midt på treet – så det blir nok Catering, og en ansvarlig kokk på kjøkkenet.
Topics: 14Replies: 245Frøken
annonseTopics: 51Replies: 263Topics: 99Replies: 831Topics: 7Replies: 10Topics: 2Replies: 2020. jul. 2012 kl. 10:47 #156011Mange gode forslag, kanskje reinsdyr er et bedre valg enn hjort?
Noen som vet hvordan de er i Pris iforhold til hverandre?
Gla jeg har en god stund igjen til mat må være bestemt – syns det er vanskelig vi
Topics: 7Replies: 10Vil tru det tryggeste er å spørre der du kommer til å kjøpe kjøttet.
De jeg skal kjøpe av selger rein til 230 kr kg for rundbiff, mens andre kvaliteter er litt dyrere.
Vil tru rein og hjort fra slakter er ca like dyrt dog da begge går på beite med minimalt med stell. Tiltross for at de er eid av noen.
Topics: 2Replies: 2014. nov. 2012 kl. 20:52 #163034Da kan jeg melde om at middagen er i boks. Den blir som følger:
Forrett:
Lettrøkt laks servert lun med smørsaus og grønn asparges.
Hovedrett:
Braisert hjort med smørstekte rotgrønnsaker, potet- og steinsoppurre, rødvinssaus.
Dessert:
Hvit sjokoladekrem med rabarbra og mango is
Nattmat:
Wraps m/kylling
Har leid inn en proffesjonell kokk som står for maten, og er veldig fornøyd. Både med mat ig pris 🙂)
Frøken
annonse -
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.