Bryllupsmiddag!
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupsmiddag!
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupsmiddag!
- Dette emnet har 47 svar, 22 deltakere, og ble sist oppdatert 16 years ago av
Ingvild.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 2Replies: 5026. mai. 2009 kl. 10:20 #47290
vi skal ha rekecoctail til forrett, elgstek med div til hovedrett og is og jordbær til dessert
Topics: 99Replies: 2760Frøken
annonseTopics: 14Replies: 1585«Ingerms» wrote: har ikke bestemt oss for forrett og hovedrett ennå, annet enn at hovedretten skal bestå av kjøtt fra dyr med fire ben…😜
men DESSERTEN er selvfølelig klar: (jeg er sjokoladefantast…)
Varm sjokoladefondant
serveres med mini sjokolade panacotta og vaniljeis
Restauranten vi skal ha bryllupfesten på er kjent for sin himmelske sjokoladefontant….hehe.
Nå må jeg le. Du/dere er akkurat som meg. ELSKER sjokolade og synes dessert er sinnsykt viktig! hehe. Sjokoladefondant er noe av det beste jeg får! Og veldig lett å lage også. Det er et stort pluss!
Hilde: Det er ikke vanskelig å lage fondant til så mange. Det er bare å gjøre klar formene med innhold en stund i forveien, også slenger du inn alle formene i ovnen, og vips, er alle klare på likt.
Topics: 129Replies: 2344Topics: 14Replies: 1585Topics: 22Replies: 618«Ingerms» wrote:
Varm sjokoladefondant
serveres med mini sjokolade panacotta og vaniljeis
Restauranten vi skal ha bryllupfesten på er kjent for sin himmelske sjokoladefontant….hehe.
åååååå, sjokoladefondante*siklesikle*skulle gjerne hatt det i vårt bryllup – men gubben vil ikke, da vi skal rett på kakefatet – og han synes det blir for kakete dessert da (hallo- går det ann å ta mer feil!!! 😂 )
Vi skal hvertfall ha:
Kamskjell med ……………
oksestek med grønnsaker, pepersaus og annapoteter
creme brulee
blir godt det også da 😀 selv om jeg ikke får sjololadefondanten *snufs*
Topics: 4Replies: 6630. mai. 2009 kl. 19:12 #48245Forrett:
Varmrøykt hvalkjøtt med rista pinjekjerner og chiliolje
Vin: 10 Chapters Sauvignon Blanc 2008, Sør Afrika (hvit)
Hovedrett:
Varmmatsbuffet bestående av: Entrecôtekam, med middelhavsgrønnsaker, persille stekte småpotetter og rødvinssaus. Buffeen består også av kyllingspyd, lammeboller og scampispyd.
Vin: Masi Bonacosta Valpolicella 2007, Italia (rød)
Dessert:
Sjokolademousse med jordbærcoulie
Topics: 32Replies: 776Frøken
annonseTopics: 14Replies: 234Topics: 19Replies: 693«Roger» wrote: Bettie: Oi! Antilope!? 😯
Dæven, det får man vel ikke akkurat kjøpt på Kiwi eller Joker.. 😂
Hørtes utrolig spennende ut!
Det kan jo være Kiwi eller Joker kan bestille om du spør pent. 😂
Vår antilope skaffes via en kokk som jobber på Meny, men det selges ikke i butikken. Det er kun via kontaktnett og bekjentskaper. Men jeg vil tro at de fleste forretninger som spesialiserer seg på vilt kan skaffe det aller meste om man er ute i god tid.
Topics: 550Replies: 1386001. jun. 2009 kl. 10:16 #48365«Roger» wrote: Bettie: Oi! Antilope!? 😯
Dæven, det får man vel ikke akkurat kjøpt på Kiwi eller Joker.. 😂
Hørtes utrolig spennende ut!
Det får du kjøpt på Meny her i Stavanger i Hillevåg og vet at du også får kjøpt det på en butikke som heter Helgø.
Har spist det på restaurant her i Stavanger og det var et veldig mørt kjøtt,i alle fall det vi fikk.
Topics: 19Replies: 693Topics: 16Replies: 278Topics: 201Replies: 19922Topics: 4Replies: 35102. jun. 2009 kl. 17:25 #48477Ehm… Vi HADDE det i boks,men nå er vi litt usikre! :-k
Sånn var det tenkt jaffal:
Forrett:
Kremet skogsopp suppe
Hovedrett:
Kanel og kafferistet oksefilèt med blomkålspurè, mandelpoteter og ovnsbakte grønnsaker.
Dessert:
Hjemmelaget iskrem med lune multer
Men så tenkte jeg at vi inviterer jo til en maritim feiring PÅ sjøen, så kanskje vi skulle hatt en maritim meny?
Så har vi kommet frem til
Forrett:
Reke-cocktail m/ 2 halve blåskjell til. (lagt så det former et hjerte)
Hovedrett:
Der har vi ikke helt bestemt oss, men vi lurer litt på
Grillet tunfisk!? Det er jo noe som faller imellom kjøtt og fisk. Hadde det vært HELT opp til meg, ville jeg hatt hvalbiff… [smilie=love0057.gif]
Dessert:
Synes vi bør være noe med sjokolade, og da gjerne med multer til.
Frøken
annonseTopics: 4Replies: 35102. jun. 2009 kl. 17:28 #48478«Stavangerpar» wrote:
…Multemousse….
Aaahhh…… Besvim!!!! [smilie=happy0045.gif]
Oppskrift, oppskrift, oppskrift!?!?!?!
Topics: 550Replies: 1386002. jun. 2009 kl. 17:34 #48479«Sylvia&Bent» wrote:
Stavangerpar wrote:…Multemousse….
Aaahhh…… Besvim!!!! [smilie=happy0045.gif]
Oppskrift, oppskrift, oppskrift!?!?!?!
Den har jeg desverre ikke [smilie=aiwebs_003.gif] Er hotellet som lager den til
Topics: 4Replies: 35102. jun. 2009 kl. 17:38 #48481«Bluespirit» wrote: Forrett:
Varmrøykt hvalkjøtt med rista pinjekjerner og chiliolje
Mmmm… Me like!!! [smilie=happy0025.gif]
Har ikke smakt røkt hvalkjøtt før, men elsker allslags røkt mat!!!
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.