Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Bryllupsmiddag!

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupsmiddag!

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupsmiddag!

  • Dette emnet har 47 svar, 22 deltakere, og ble sist oppdatert 16 years ago av Ingvild.
Viser 20 innlegg - 21 til 40 (av totalt 48)
← 1 2 3 →
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    25. mai. 2009 kl. 23:05 #47204

    Digger menyen deres Bettie!!!!!

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 19
    Replies: 693
    Bettie
    25. mai. 2009 kl. 23:08 #47206

    Tænk ju! :mrgreen:

    Settings
    Topics: 2
    Replies: 50
    EvaElisabeth
    26. mai. 2009 kl. 10:20 #47290

    vi skal ha rekecoctail til forrett, elgstek med div til hovedrett og is og jordbær til dessert

    Settings
    Topics: 99
    Replies: 2760
    Roger
    30. mai. 2009 kl. 00:26 #48154

    Bettie: Oi! Antilope!? 😯

    Dæven, det får man vel ikke akkurat kjøpt på Kiwi eller Joker.. 😂

    Hørtes utrolig spennende ut!

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 14
    Replies: 1585
    Kami
    30. mai. 2009 kl. 06:06 #48156

    «Ingerms» wrote: har ikke bestemt oss for forrett og hovedrett ennå, annet enn at hovedretten skal bestå av kjøtt fra dyr med fire ben…😜

    men DESSERTEN er selvfølelig klar: (jeg er sjokoladefantast…)


    Varm sjokoladefondant

    serveres med mini sjokolade panacotta og vaniljeis


    Restauranten vi skal ha bryllupfesten på er kjent for sin himmelske sjokoladefontant….hehe.

    Nå må jeg le. Du/dere er akkurat som meg. ELSKER sjokolade og synes dessert er sinnsykt viktig! hehe. Sjokoladefondant er noe av det beste jeg får! Og veldig lett å lage også. Det er et stort pluss!

    Hilde: Det er ikke vanskelig å lage fondant til så mange. Det er bare å gjøre klar formene med innhold en stund i forveien, også slenger du inn alle formene i ovnen, og vips, er alle klare på likt. :mrgreen:

    Settings
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    30. mai. 2009 kl. 07:46 #48167

    Ok. Men er de i sånne mini former då eller? Tenker på å få plass i ovnen. Vi skal jo ha 100 gjester 🙄

    Settings
    Topics: 14
    Replies: 1585
    Kami
    30. mai. 2009 kl. 07:54 #48168

    De kan lages så store dere vil 😉

    Men er det kun en vanlig stekeovn, så blir det nok litt lite. Men om det er på et storkjøkken, så har de nok litt større plass.

    NAM!

    Settings
    Topics: 22
    Replies: 618
    trine
    30. mai. 2009 kl. 09:41 #48184

    «Ingerms» wrote:


    Varm sjokoladefondant

    serveres med mini sjokolade panacotta og vaniljeis


    Restauranten vi skal ha bryllupfesten på er kjent for sin himmelske sjokoladefontant….hehe.

    åååååå, sjokoladefondante*siklesikle*skulle gjerne hatt det i vårt bryllup – men gubben vil ikke, da vi skal rett på kakefatet – og han synes det blir for kakete dessert da (hallo- går det ann å ta mer feil!!! 😂 )

    Vi skal hvertfall ha:

    Kamskjell med ……………

    oksestek med grønnsaker, pepersaus og annapoteter

    creme brulee

    blir godt det også da 😀 selv om jeg ikke får sjololadefondanten *snufs*

    Settings
    Topics: 4
    Replies: 66
    Bluespirit
    30. mai. 2009 kl. 19:12 #48245

    Forrett:

    Varmrøykt hvalkjøtt med rista pinjekjerner og chiliolje

    Vin: 10 Chapters Sauvignon Blanc 2008, Sør Afrika (hvit)

    Hovedrett:

    Varmmatsbuffet bestående av: Entrecôtekam, med middelhavsgrønnsaker, persille stekte småpotetter og rødvinssaus. Buffeen består også av kyllingspyd, lammeboller og scampispyd.

    Vin: Masi Bonacosta Valpolicella 2007, Italia (rød)

    Dessert:

    Sjokolademousse med jordbærcoulie

    Settings
    Topics: 32
    Replies: 776
    Meteline
    30. mai. 2009 kl. 19:44 #48249

    Forrett: Potet- og akevittsuppe med sprøstekt bacon

    Hovedrett: Hjortemedaljonger med skogsbærsaus, konglepoteter og grønnsaker

    Dessert: Panacotta med hvit sjokolade og friske bær

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 14
    Replies: 234
    LillianS
    30. mai. 2009 kl. 20:24 #48259

    Antilope faktisk 😀

    Røkelaks rullade, småsalat og vinaigrette

    Entrecôte av kalv / kalvebrissel / rødbete brunoise / brokkoli / pommes Anna / estragon sjy

    Klassisk crème brulée

    😀

    Settings
    Topics: 19
    Replies: 693
    Bettie
    01. jun. 2009 kl. 08:38 #48362

    «Roger» wrote: Bettie: Oi! Antilope!? 😯

    Dæven, det får man vel ikke akkurat kjøpt på Kiwi eller Joker.. 😂

    Hørtes utrolig spennende ut!

    Det kan jo være Kiwi eller Joker kan bestille om du spør pent. 😂

    Vår antilope skaffes via en kokk som jobber på Meny, men det selges ikke i butikken. Det er kun via kontaktnett og bekjentskaper. Men jeg vil tro at de fleste forretninger som spesialiserer seg på vilt kan skaffe det aller meste om man er ute i god tid.

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    01. jun. 2009 kl. 10:16 #48365

    «Roger» wrote: Bettie: Oi! Antilope!? 😯

    Dæven, det får man vel ikke akkurat kjøpt på Kiwi eller Joker.. 😂

    Hørtes utrolig spennende ut!

    Det får du kjøpt på Meny her i Stavanger i Hillevåg og vet at du også får kjøpt det på en butikke som heter Helgø.

    Har spist det på restaurant her i Stavanger og det var et veldig mørt kjøtt,i alle fall det vi fikk.

    Settings
    Topics: 19
    Replies: 693
    Bettie
    01. jun. 2009 kl. 20:29 #48410

    Første gang jeg smakte antilope var på Skagen i Stavanger for mange år siden. Den gangen var de de eneste i byen som hadde antilope på menyen, og den var helt fantastisk god. 😀

    Vet du hva kiloprisen er der de selger antilope i butikk?

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 16
    Replies: 278
    Ingerms
    02. jun. 2009 kl. 15:45 #48467

    «Hildemor» wrote: Ok. Men er de i sånne mini former då eller? Tenker på å få plass i ovnen. Vi skal jo ha 100 gjester 🙄

    hvis dere skal ha det hjemme, blir det nok problematisk. vi er 80 stk, men har det jo på restaurant:)

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    02. jun. 2009 kl. 16:41 #48474

    Noen flere som vil dele hva de skal spise til middagen i bryllupet sitt? 🙂

    Settings
    Topics: 4
    Replies: 351
    Sylvia&Bent
    02. jun. 2009 kl. 17:25 #48477

    Ehm… Vi HADDE det i boks,men nå er vi litt usikre! :-k

    Sånn var det tenkt jaffal:

    Forrett:

    Kremet skogsopp suppe

    Hovedrett:

    Kanel og kafferistet oksefilèt med blomkålspurè, mandelpoteter og ovnsbakte grønnsaker.

    Dessert:

    Hjemmelaget iskrem med lune multer

    Men så tenkte jeg at vi inviterer jo til en maritim feiring PÅ sjøen, så kanskje vi skulle hatt en maritim meny?

    Så har vi kommet frem til

    Forrett:

    Reke-cocktail m/ 2 halve blåskjell til. (lagt så det former et hjerte)

    Hovedrett:

    Der har vi ikke helt bestemt oss, men vi lurer litt på

    Grillet tunfisk!? Det er jo noe som faller imellom kjøtt og fisk. Hadde det vært HELT opp til meg, ville jeg hatt hvalbiff… [smilie=love0057.gif]

    Dessert:

    Synes vi bør være noe med sjokolade, og da gjerne med multer til.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 4
    Replies: 351
    Sylvia&Bent
    02. jun. 2009 kl. 17:28 #48478

    «Stavangerpar» wrote:

    …Multemousse….

    Aaahhh…… Besvim!!!! [smilie=happy0045.gif]

    Oppskrift, oppskrift, oppskrift!?!?!?!

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    02. jun. 2009 kl. 17:34 #48479

    «Sylvia&Bent» wrote:

    Stavangerpar wrote:

    …Multemousse….

    Aaahhh…… Besvim!!!! [smilie=happy0045.gif]

    Oppskrift, oppskrift, oppskrift!?!?!?!

    Den har jeg desverre ikke [smilie=aiwebs_003.gif] Er hotellet som lager den til

    Settings
    Topics: 4
    Replies: 351
    Sylvia&Bent
    02. jun. 2009 kl. 17:38 #48481

    «Bluespirit» wrote: Forrett:

    Varmrøykt hvalkjøtt med rista pinjekjerner og chiliolje

    Mmmm… Me like!!! [smilie=happy0025.gif]

    Har ikke smakt røkt hvalkjøtt før, men elsker allslags røkt mat!!!

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
Viser 20 innlegg - 21 til 40 (av totalt 48)
← 1 2 3 →
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search