Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupsmiddag!
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Bryllupsmiddag!
«Stavangerpar» wrote:
Sylvia&Bent wrote:Stavangerpar wrote:…Multemousse….
Aaahhh…… Besvim!!!! [smilie=happy0045.gif]
Oppskrift, oppskrift, oppskrift!?!?!?!
Den har jeg desverre ikke [smilie=aiwebs_003.gif] Er hotellet som lager den til
Kanskje jeg kan høre med de da, eller kanskje den fins på nett et eller annet sted – gjør sikkert det!?
Forrett:
hummersuppe med basillikums aioli
Hovedrett:
urte og hvitløks farsert lammelår med sesongens friske grønnsaker og rødvinsaus
dessert:
hvit og mørk sjokolade mousse med jordbær coulis
og friske frukter 😋
«Sylvia&Bent» wrote:
Stavangerpar wrote:Sylvia&Bent wrote:Stavangerpar wrote:…Multemousse….
Aaahhh…… Besvim!!!! [smilie=happy0045.gif]
Oppskrift, oppskrift, oppskrift!?!?!?!
Den har jeg desverre ikke [smilie=aiwebs_003.gif] Er hotellet som lager den til
Kanskje jeg kan høre med de da, eller kanskje den fins på nett et eller annet sted – gjør sikkert det!?
Ja,jeg har tenkt å spørre om det er mulighet til å få oppskriften,men vet ikke om de vil gi slike ting ut,får jeg den,så skal du selfølgelig få den av meg
Har lagt ut en multedesert på oppskrifter,hørtes ikke dum ut den heller synes jeg 😀
«Stavangerpar» wrote:
Ja,jeg har tenkt å spørre om det er mulighet til å få oppskriften,men vet ikke om de vil gi slike ting ut,får jeg den,så skal du selfølgelig få den av meg
Takk søte 😛
Jammen er det MØE godt der ute på det store internettet….
Etter litt inspirasjon, skal jeg eksperimentere med retten Tilslørte Bondepiker:
Multesaus, mascarponekrem og smuldret brownies lagvis…. [smilie=tongue0014.gif]
Men vi havner muligens på hjemmelaget vaniljeis med multesaus/likør med overdryss av mørk kakao.
«Stavangerpar» wrote: Har lagt ut en multedesert på oppskrifter,hørtes ikke dum ut den heller synes jeg 😀
*piltrer inn og ser* 😂
Foreløpig ser menyen vår slik ut:
Forrett:
Akevittmarinert laksefilet,anrettet på frisk marinert salat, sennepsrømme og ristet toast.
Hovedrett:
Helstekt ytrefilet av storfe med rødvinssaus, sesongens friske grønnsaker, fløtepoteter.
Dessert:
Kokkens creme brulee.
Kaffe avec.