Bursdag
- Dette emnet har 5 svar, 5 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av .
-
Frøken
annonse
- You must be logged in to reply to this topic.
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Skravleforumet / Bursdag
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Skravleforumet / Bursdag
10 dager til jeg har bursdag, og blir HELE 23 år 😂 😂 Så den skal selvsagt feires med venner. Forloveren min kommer, forloveren til Morten kommer og noen andre.. Så lurer litt på hva jeg kan lage til mat? 🙂 Tenkte at er det fint vær griller vi, men hva kan vi grille som er litt spennende? Og hva kan vi evt lage om det ikke er fint vær? 😀
E ikkje så flink te å komma med gode forslag men prøve meg allikavel eg 😉
Hvis dåkke ska grilla så har jo rema 1000 masse spennande fra grill kongen i år o 🙂 me har hatt masse allerede 🙂 masse namnam rett å slett, nåke for ein hver smak!
å inne vær e dt jo alltis godt med tapas 🙂
lykke te å gratulera så masse på forskudd 😁
yeeeh.. mat-tråd 🙂
Jeg hadde grillet selvmarinerte svin indrefileter, og masse grønnsaker… ELLER
Grillspyd med svin, kylling og grønnaker!!
Samme med bakte eller ovnsstekte poteter 🙂
Og eventuelt gresk salat og tatziki 🙂
Laget en veldig god kyllinggryte/panne her en kveld.
Skal du lage til mange vil jeg absolutt anbefale deg å kjøpe firstprice sin økonomi pk på 2 kg,den er veldig god.
Brun tinte fileter raskt i stekepannen og krydre dem godt med salt og pepper eventuelt grillkrydder eller karri.(smak og behag)
Sprøstek bacon skiver nok til alle filetene.
Surr baconet rundt fileten og legg i ildfastform/langpanne.
Press 2 fedd hvitløk og bland sammen med en kartong kremfløte og litt salt og pepper.
Hell blandingen over kyllingen.
Stekes på 200 grader på varmluft i 40 min.
Hvis du merker at den begynner å bli veldig mørk legg aluminiumsfolie eller bakepapir lett over.
Dette er en himmelsk rett som du kan variere tilbehøret og ingrediensene oppi gryten.
Jeg har laget den med brokoli. Serverte da ris til. Brød og salat er og veldig godt til.
😀
«LilleLavendel» wrote: yeeeh.. mat-tråd 🙂
Jeg hadde grillet selvmarinerte svin indrefileter, og masse grønnsaker… ELLER
Grillspyd med svin, kylling og grønnaker!!
Samme med bakte eller ovnsstekte poteter 🙂
Og eventuelt gresk salat og tatziki 🙂
Støtter den greske salaten og tatziki’en 🙂
(Jeg får faktisk feire bursdagen min i Hellas, på bryllupsreisen i år 🙂 )
Kan anbelfale en gresk marrinade til kjøtt som de selger på Meny 😀