da er menyen satt
- Dette emnet har 10 svar, 5 deltakere, og ble sist oppdatert 16 years ago av .
-
Frøken
annonseFrøken
annonse
- You must be logged in to reply to this topic.
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / da er menyen satt
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / da er menyen satt
Forrett: Kremet kantarell på toast, brønnkarse og portvinsirup
Hovedrett: Rensdyr ytrefilet, kremet skogsopp og ristet sellerirot, smørdampede aspargesbønner, Pommes lyonnaise og madeirasauce
Dessert: Pavlova, hvit sjokoladecreme, passionfrukt og mangosaus, sitrusmarinert mango
+ Kaffe avec med bryllupskaken/konfekt/andre kaker.
Vi har også lov til å ha med så mye snacks, frukt og konfekt vi vil, så vi tar nok med noe slikt og.
«Trone» wrote: Det går veeeldig fort!! 🙂 Jeg hadde ikke turd å bestilt maten så tett opp til dagen, hehehe!!!! Men det er jo bare meg da 🙂
Så all honnør til dere! 🙂
Vi skal ha fest på et hotell, så var ikke såååå farlig å vente. Litt av grunnen til at vi ventet litt, var fordi vårmenyen ble satt sammen mandag som var (12 januar) Men mor har jobbet på det hotellet, og vi vet de kan lage mat 😀 Så akkurat det tok jeg med ro 😀
Hørtes godt ut,vi kommer nok til å ha reinsdyr på vår meny også,vi elsker simpelthen reinsdyr
reinsdyr er det beste begge vet, så hovedretten var enkel 😀 Jeg er veeeldig glad i skalldyr/sjømat, men stian synes stort sett det meste som kommer derfra (ikke fisk, det liker han) smaker fiskeslo. Og siden 3 er allergiske mot skalldyr/skjell så da valgte vi noe annet tli forrett.
Desserten hørtes så god ut at der var vi også enige med en gang 😀
Ja,jeg synes alt hørtes got ut,det var ikke det,men jeg bare festet meg med reinsdyret,for det har vi sagt at hvis vi gifter oss,vil vi ha reinsdyr på menyen