Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Denne alkoholen

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Denne alkoholen

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Denne alkoholen

  • Dette emnet har 6 svar, 5 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av Trone.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    16. mar. 2010 kl. 19:33 #3803

    Vi er så usikre på dette! Hva skal vi ha, og hvor mye? Syntes denne delen er så vanskelig.. Vi blir ca 60 stykker.. Noen som kan hjelpe? 🙂

    Hva skal dere ha som velkomstdrikke??

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 44
    Replies: 552
    camillaogtommy
    16. mar. 2010 kl. 20:08 #83969

    Vi sliter med å vite selv vi… Eneste vi vet er at vi skal ha hvitvin til forrett, rødvin og øl til hovedrett og portvin til dessert. Cognac og Baileys til kaffen. HVa vi skal ha i baren er vi usikre på altså…

    Til velkomst drink skal vi ha mozell som alkoholfritt og noe musserende til alkohol!

    Vi tenker et glass hvitvin til hoverett, det er ikke alle som drikker vin så kommer til å bli nok hvis noen vil ha mer. Vi kjøper uansett inn ekstra siden vi skal ha vin i baren etterpå. Rødvin tenker vi to glass på hver under middagen, og samme her, ikke alle spm drikker vin og vi kjøper ekstra siden vi skal ha i baren etterpå. Øl kjøper vi en god del av så vi er sikre på at det ikke blir tomt, for vi har mange øl drikkere :mrgreen: Portvin går det ca 15 glass på flaska i følge kokken, så her kjøper vi et glass til alle på dessert. Sikkert noen som ikke drikker det også så da blir det litt til overs der også!

    Hva vi skal ha i baren er vi usikre på, men tror vi kun skal ha tre fire forskjellige drinker. Kun vodka og baccardi tror jeg! Også har vi øl, vin, cognac og baileys i tillegg! Men veldig vanskelig med mengden synes jeg…

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    16. mar. 2010 kl. 20:32 #83975

    Vi har tatt utgangspunkt at ca 50 stk drikker alkohol til middag på dagen vår. Baren blir ikke åpnet før kaffegjestene kommer.

    Til middag blir vi 60 stk og til kaffe 82.

    Middagen:

    Forrett: 1 servering.

    3 kartonger hvitvin

    Hovedrett: 2 serveringer. ( Helgradert oss som om at alle tar 2 av samme)

    6 kartonger hvitvin

    6 kartonger rødvin

    2 kasser øl

    Dessert: En` av delene.

    2 flasker irish cream

    2 flasker konjakk

    Baren: Det som er igjen fra middagen går også over til baren.

    5 kasser øl

    3 kartonger rødvin

    1 kartong hvitvin

    2 flasker irish cream

    2 flasker konjakk

    20 cider ( blir 40 enheter)

    Settings
    Topics: 30
    Replies: 749
    viana
    16. mar. 2010 kl. 21:06 #83993

    Vi blir 47 til middag og totalt ca 60 til fest. Dette kjøper vi:

    15 kartonger rødvin

    7 l baileys

    9 liter vodka jelzin

    7 l bacardi razz

    10 brett øl

    3 l cognac

    8 liter asti til velkomstdrink

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 44
    Replies: 552
    camillaogtommy
    17. mar. 2010 kl. 07:18 #84048

    Å ja, cider er kanskje ikke så dumt nei!! Kanskje vi skulle tatt litt av det også! Vi er 120 på festen og kan fort være noen som ikke drikker sprit. Og ikke øl eller vin. Cider er kanskje litt mer bankers…

    Settings
    Topics: 4
    Replies: 89
    Inga
    17. mar. 2010 kl. 10:04 #84090

    To glass med rødvin til hovedretten er ikke spesielt mye om det kommer mange taletrengte gjesteer. Jeg var i et bryllup i fjor der vi satt å skåla med vannglassene til circa halvparten av talene og det ble i grunn litt pinlig.

    Vi skal ha 100 gjester, og har handlet inn følgende:

    Velkomstdrink: 25 flasker cava

    Forrett: 25 flasker hvitvin

    Hovedrett: 60 flasker rødvin

    Avec: 2 baileys og 3 konjakk

    Baren:

    2 baileys

    3 konjakk

    7 kartonger rødvin

    3 kartonger hvitvin

    8 brett øl, dvs ca 200 bokser

    2 flasker xante

    6 flakser gin

    6 flasker bacardi, razz og vanlig

    6 flasker vodka

    Har planer om å lage barkart med forskjellige drinker.

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    17. mar. 2010 kl. 10:21 #84099

    «Inga» wrote: To glass med rødvin til hovedretten er ikke spesielt mye om det kommer mange taletrengte gjesteer. Jeg var i et bryllup i fjor der vi satt å skåla med vannglassene til circa halvparten av talene og det ble i grunn litt pinlig.

    Hvis det var meg du siktet til så trenger det ikke bli pinlig nei. Man kan fint skåle i alkoholdri drikke. Ingenting som tilsier at det MÅ være alkohol for å skåle 😉

    Dessuten så skal ikke alle talene bli tatt under middagen heller, så vi får ikke noe problem med det. Talene skal fordeles ut over maten og kakene.

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search