Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Dere som har festen på restaurant: hvor mye drikke til maten?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Dere som har festen på restaurant: hvor mye drikke til maten?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Dere som har festen på restaurant: hvor mye drikke til maten?

  • Dette emnet har 6 svar, 7 deltakere, og ble sist oppdatert 11 years ago av jasbon.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 3
    Replies: 5
    julebrud
    17. jun. 2013 kl. 13:25 #10831

    Hei alle sammen!

    Hvor mye drikke skal dere ha til gjestene under middagen? Vi skal ha buffet, og og lurer på om vi skal ha 4 glass eller 5 glass (det samme som en flaske?) til hver gjest. Det vil selvfølgelig være vannkarafler på bordene.  🙂

     

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 14
    Replies: 94
    sommerbrud13
    17. jun. 2013 kl. 13:59 #171752

    Vi skal ha fem glass 🙂 To til hovedrett og tre til hovedrett/dessert, pluss selvfølgelig vann 🙂

    Settings
    Topics: 5
    Replies: 33
    k&b2013
    23. jun. 2013 kl. 21:33 #172337

    Vi skal ha velkomstdrink før middagen.

    Til middagen skal vi ha ett glass hvitvin til forretten, to glass rødvin til hovedretten og men ingen til dessert. Vi valgte det fordi det blir Cognac til kaffen og kakene etterpå. Må forøvrig nevne at vi skal ha åpen bar etter middagen, men da med husets vin, øl og mineralvann. Vinen vi har til maten er litt finere (les: dyrere…😝). Vi har også avtalt at dersom noen går tom i vinglasset under middagen skal de selvsagt få påfyll. Må jo ha noe å skåle i. Så antall glass blir da bare et overslag.

    Settings
    Topics: 16
    Replies: 319
    mai2014brud
    29. jun. 2013 kl. 14:38 #172479

    Vi skal ha cava i mottagelsen. 1 glass per pers er ink. i prisen, også regnet hovmestren med at det går ca 5 ekstra flasker. 1 glass til forrett, 1 glass til hovedrett, 1 glass til dessert, kaffe & Cognac + fri bar med vin, øl og drinker 🙂 Om det går lite drikke i baren behøver vi ikke betale for den ekstra cavaen til mottagelsen 🙂 🙂

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 1
    Replies: 4
    netty
    30. jun. 2013 kl. 19:37 #172502

    Vi har et glass champange til velkomst. 1 glass til forrett, 2 til hovedrett og 1 til dessert.

    Settings
    Topics: 0
    Replies: 1
    Veiseth-Nilsen
    13. aug. 2013 kl. 19:41 #173484

    Hei. Vi skal ha bryllupsmottakelsen på restaurant/hotell. Vi har 100 gjester og ser det blir veldig dyrt om vi skal ha åpen bar hele kvelden. Er det vanlig at gjestene kjøper drinker selv utover kvelden? Hvordan får man evt dette ut til de som er bedt, kan det skrives på en fin måte i innbydelsen?

     

    Settings
    Topics: 99
    Replies: 831
    jasbon
    14. aug. 2013 kl. 13:38 #173508

    Vi hadde middagen på hotell og hadde fri bar hele kvelden. Det vi gjorde var å sette opp en egen meny hvor vi tok ut et lite utvalg (3 av hver) med viner, øl, drinker og likører. På den måten «styrte» vil litt siden økonomien ikke tilsa at vi nødvendigvis ønsket å spandere den aller dyreste Cognacen eller årgangs Wiskeyen…

    Det er mange som har bonger etter maten, eller rett og slett betalbar. Da synes jeg det er greit å si noe om dette i invitasjonen slik at gjestene vet om dette og evt. har med kontanter/kort. Ellers så synes jeg det er en fin gest å ihvertfall kunne spandere et glass vin/øl eller to etter maten også. Man kan jo begrense utvalget som sagt. Men forstår at det blir dyrt med så mange gjester.

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search