Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Dere som har laga bryllupskaka sjøl!

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Dere som har laga bryllupskaka sjøl!

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Dere som har laga bryllupskaka sjøl!

  • Dette emnet har 42 svar, 12 deltakere, og ble sist oppdatert 13 years ago av lykkelig.
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 43)
1 2 3 →
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 21
    Replies: 264
    lillyloo
    30. jan. 2012 kl. 17:23 #8606

    Er det noen av dere som allerede er gift som har laga bryllupskaka sjøl, eller fått noen andre enn bakeri til å lage den? 🙂 Jeg skal lage kaka sjøl, men trenger litt inspirasjon! Var det vanskelig? Og ikke minst: Ble dere fornøyd? 🙂

    Legg gjerne med bilde 😃

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 66
    Replies: 6978
    Gitte
    30. jan. 2012 kl. 17:56 #142058

    Vet ikke om det teller her, men vi fikk ei lokal dame til å bake kaka vår. Hun har laget bryllupskaker tidligere, og vi traff henne på en liten lokal messe her. Kaka var supergod, og nydelig pyntet 😃 Vi hadde moussekake av pasjonsfrukt og bringebær på sukkerbrødbunn. Hun frøys den ned slik at den var frossen under frakten, og så sto den i kjøleskapet på lokalet over natten.

    Settings
    Topics: 0
    Replies: 18
    cec
    30. jan. 2012 kl. 18:39 #142061

    Var i bryllup til en venninne av meg. Hun hadde laget kake selv, og den var nydelig! Smakte ekstra godt når vi viste at bruden hadde lagt så mye tanke og omsorg i kaka 🙂

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 264
    lillyloo
    30. jan. 2012 kl. 21:19 #142092

    Stian og Gitte: Den så jo skikkelig god ut 🙂 Og utradisjonell.. Nam 😉

    Cec: Ja, får håpe min og blir fin og god 😉

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 22
    Replies: 249
    lykkelig
    30. jan. 2012 kl. 21:54 #142097

    Jeg skal og lage bryllupskaken selv….

    Blir nok litt stress, men om du planlegger i forkant tror jeg det går greit.

    Har bare laget en bryllupskake før, men det går nok greit!

    Vi skal ha 4 etg tror jeg, med marsipan, og jeg kommer til å bake sukkerbrødene i forkant for å fryse de ned.

    Tine de opp dagen eller 2 dager før, og fylle kakene på «rullebånd».

    Kommer til å fylle, og trekke kakene på lokalet.

    Pynten kan du jo også lage på forhånd.

    Jeg skal nok ha minimalt med pynt, vil ha den litt enkel ettersom vi har en fancy kaketopp!

    LYKKE TIL 😃

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    30. jan. 2012 kl. 23:14 #142107

    Hadde jeg visst DA hvor lite stresset jeg var før bryllupet så hadde jeg glatt laget den selv.

    Så jeg lagde ikke selve bryllupskaken selv, men laget 1 års bryllupskaken 🙂

    (sitter på jobb så får ikke lagt inn bilde på denne maskinen, så her er link til bildet)
    http://toneskaker.blogspot.no/2011/09/1-ars-bryllupskake.html

     

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 264
    lillyloo
    31. jan. 2012 kl. 15:27 #142149

    Lykkelig: Ja, jeg tenkte og på å lage sukkerbunner før, og fryse ned, men var usikker på om det ble no bra.. Men det gjør vel ikke no å fikse kakene dagen før med marsipan og pynt hvis det står i kjøleskapet over natta? Tviler på at jeg vil stå å stresse med det på selve bryllupsdagen :skrekk:

    Trone: Wow, så flink du er a! Ser ut som du har gjort en del før du da 😉 Må vel øve meg først tenker jeg, så jeg ikke risikerer en skrekk kake :p 😂

    Settings
    Topics: 37
    Replies: 1173
    sweet91
    31. jan. 2012 kl. 16:09 #142156

    Hmmm. Ser dere Stian og Gitte har fått fryst kake.. Dette har ikke fallt meg inn engang. Men det var jo kjempe lurt! (må reise ca 6 timer til vielsessted og festlokale). Har dere peiling på hvilke kaker som egner seg til slikt?

    Settings
    Topics: 66
    Replies: 6978
    Gitte
    31. jan. 2012 kl. 19:06 #142164

    «sweet91» wrote: Hmmm. Ser dere Stian og Gitte har fått fryst kake.. Dette har ikke fallt meg inn engang. Men det var jo kjempe lurt! (må reise ca 6 timer til vielsessted og festlokale). Har dere peiling på hvilke kaker som egner seg til slikt?

    Ja, det er veldig lurt, for da faller den ikke sammen under transporten 😉

    Settings
    Topics: 22
    Replies: 249
    lykkelig
    31. jan. 2012 kl. 20:00 #142167

    «lillyloo» wrote: Lykkelig: Ja, jeg tenkte og på å lage sukkerbunner før, og fryse ned, men var usikker på om det ble no bra.. Men det gjør vel ikke no å fikse kakene dagen før med marsipan og pynt hvis det står i kjøleskapet over natta? Tviler på at jeg vil stå å stresse med det på selve bryllupsdagen :skrekk:

    Trone: Wow, så flink du er a! Ser ut som du har gjort en del før du da 😉 Må vel øve meg først tenker jeg, så jeg ikke risikerer en skrekk kake :p 😂

    hehe, håper for guds skyld at du ikke begynner å pynte bryllupskaken på selve dagen!

    Klart du kan fylle, trekke og pynte kaken dagen før. De holder seg lenge i kjøleskap…. kan fint fylles 2 dager før også.

    Grunnen til at jeg gjør det dagen før er fordi da får vi lokalet, så slipper jeg å frakte ferdig marsipankake med krem 40 minutter, KAN jo hende det er steike varmt, og da går jo alt skeis!!!

    Marsipanen ville jeg ikke lagt før senest dagen før uansett, ettersom om det er bær /frukt i kaken, kan marsipanen smelte…. Og er det stablekake kan den synke litt, og DET vil vi ikke 🙂

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 21
    Replies: 264
    lillyloo
    01. feb. 2012 kl. 09:05 #142187

    Wæææ, blir litt skeptisk jeg nå 😂 Tenk om den blir ødelagt! :skrekk:

    Jeg skal prøve å lage en i helga for å se om jeg i det hele tatt får det til.. Fant en oppskrift på nett som så kjempe god ut. Jeg skal lage i 3 etasjer, så det blir 3 runde kaker i forskjellige str. Sukkerbunn som deles i to, et lag med bringebærsyltetøy, et lag med vaniljesaus som man lager selv, et lag piska kremfløte og sukkerbunnlokk. Og så marsipan utapå.. Skal prøve å lage blader i grønn og oransjefarger, ettersom vi har villmarkstema.. Så håper bare jeg får det til, ellers blir vi uten kake :p

    Settings
    Topics: 22
    Replies: 249
    lykkelig
    01. feb. 2012 kl. 18:05 #142226

    Så spennende 🙂

    Lykkt til! Vis oss bilder da 🙂

    Settings
    Topics: 0
    Replies: 29
    margitogfrode
    01. feb. 2012 kl. 20:17 #142240

    Vi har snakkket om å få en lokal «baker» til å bake bryllupskaken… men hun har ikke lagd bryllupskake før og kommer fra Litauen… Så hun vet ikke hva den typiske bryllupskaken… hva er inni den typiske bryllupskaken??

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 264
    lillyloo
    02. feb. 2012 kl. 18:42 #142340

    Jeg prøvde å bake kaka i dag 😂 Den var ikke sååå god som jeg trodde den var… Hm.. Må prøve litt forskjellige oppskrifter tror jeg 🙂

    Også er jeg sååå fornøyd med utstikkerne jeg kjøpte på Ebay! De er helt like de her: http://www.cacas.no/Produkt/500-79, men jeg betalte bare 12 kr for dem! 12 kr! I stedet for 199 som dem koster her i Norge! 😃 Kjøpte også 4 blomsterutstikkere, og 3 andre bladutstikkere, til 15 kr per sett 😃 Veldig fornøyd, elsker Ebay 😉

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 37
    Replies: 1173
    sweet91
    02. feb. 2012 kl. 18:57 #142344

    Jeg bakte en marsipankake med bringebærfyll i dag. (fuktet i fersken iste) Den ble egentlig ganske så flott og god. Men det finnest virkelig ikke noe enklere enn bløtkake. Skal ikke si marsipankake, for fikk ikke helt til marsipanen, men som mamma sa : Det er første gangen du prøver, så bare det at den er så tynn og det faktum at den er hel er en prestasjon! 😁

    Jeg må si meg fornøyd. Og son utenom selve lokket (dette kan sikkert min onkel som er kokk ta seg av) så er jo det verdens enkleste kake å slenge sammen da.

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 264
    lillyloo
    02. feb. 2012 kl. 20:20 #142352

    «sweet91» wrote: Jeg bakte en marsipankake med bringebærfyll i dag. (fuktet i fersken iste) Den ble egentlig ganske så flott og god. Men det finnest virkelig ikke noe enklere enn bløtkake. Skal ikke si marsipankake, for fikk ikke helt til marsipanen, men som mamma sa : Det er første gangen du prøver, så bare det at den er så tynn og det faktum at den er hel er en prestasjon! 😁

    Jeg må si meg fornøyd. Og son utenom selve lokket (dette kan sikkert min onkel som er kokk ta seg av) så er jo det verdens enkleste kake å slenge sammen da.

    Du kan kjøpe ferdig marsipanlokk på butikken da 😉 Var det jeg brukte, innmari lettvint! 🙂

    Hørtes spennende ut med iste 😀

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 264
    lillyloo
    02. feb. 2012 kl. 20:24 #142353

    Jeg har sett litt rundt om jeg fant bryllupskake med sjokolade i stedet for vanlig marsipankake.. Og det var veldig mye fint, som så innmari godt ut!

    Jeg fikk en idè om å lage en sjokoladekake med mmf utapå i stedet for marsipan.. Men jeg har aldri smakt det, og aner ikke åssen det smaker.. Er det innmari søtt? Ville det passa til denne kaka og smørkremen, eller ville det bli for søtt? : http://oppskrifter.net/sjokolade/verdens-beste-sjokoladekake/ Skal prøve å lage i morra 🙂 Tror jeg… :p

    Den kaka så så utrolig god ut! 😀

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 37
    Replies: 1173
    sweet91
    03. feb. 2012 kl. 12:01 #142400

    «lillyloo» wrote:

    sweet91 wrote:
    Jeg bakte en marsipankake med bringebærfyll i dag. (fuktet i fersken iste) Den ble egentlig ganske så flott og god. Men det finnest virkelig ikke noe enklere enn bløtkake. Skal ikke si marsipankake, for fikk ikke helt til marsipanen, men som mamma sa : Det er første gangen du prøver, så bare det at den er så tynn og det faktum at den er hel er en prestasjon! 😁

    Jeg må si meg fornøyd. Og son utenom selve lokket (dette kan sikkert min onkel som er kokk ta seg av) så er jo det verdens enkleste kake å slenge sammen da.

    Du kan kjøpe ferdig marsipanlokk på butikken da 😉 Var det jeg brukte, innmari lettvint! 🙂

    Hørtes spennende ut med iste 😀

    Joksa allerede på botnen… såååå😉 Haha! Ville gjøre noe selv liksom.

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    03. feb. 2012 kl. 15:18 #142418

    «lillyloo» wrote:

    Trone: Wow, så flink du er a! Ser ut som du har gjort en del før du da 😉 Må vel øve meg først tenker jeg, så jeg ikke risikerer en skrekk kake :p 😂

    Takk skal du ha! 🙂 Det var hyggelige ord 😃

    Settings
    Topics: 8
    Replies: 242
    altgodt
    10. feb. 2012 kl. 23:36 #143250

    Her er ei bryllupskake eg har laga i fire etasjar, det er ei ostekake med gelélokk, pynta med frukt og bær. http://altgodt.wordpress.com/2011/06/30/i-gang-igjen/

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 43)
1 2 3 →
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search