Dere som leide ubetjent lokale
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Dere som leide ubetjent lokale
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Dere som leide ubetjent lokale
- Dette emnet har 10 svar, 9 deltakere, og ble sist oppdatert 14 years ago av
*Scorpia*.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 7Replies: 2711. apr. 2011 kl. 19:11 #7229
Det ble en litt kronglete overskrift :p
Men jeg mener dere som leide lokaler der hvor dere selv sto for maten.
Hvordan gjorde dere det?
Jeg har falt for et lokalet, der hvor vi kan ha egen åpen bar og må selv stå for maten.
Men går det ann, når man helst ikke vil ha koldtbord? Eller er det beste å ha koldtbord i slike lokaler?
Håper noen skjønner hva jeg er ute etter i dette rotete innlegget. :usikker:
Topics: 11Replies: 29411. apr. 2011 kl. 19:28 #126900Vi leier slikt lokale, og vi leier inn private folk i bygda til å hjelpe oss med mat, servering, bar, rydding etc. Vi beregner en god sum på lønn til disse. Maten står vi selv for, og vi skal ha treretters. det blir ikke tallerkenservering på annet enn forretten. Hovedrett og dessert serveres fra fat hvor gjestene forsyner seg selv. (ikke buffet, men servitører som går rundt bordene med fat 😉 )
Om det er kjøkken i lokalet så fikser dere greit mat selv, evnt bestiller fra cateringfirma. Jeg serverte selv i et bryllup hvor hovedretten var hjortestek, bestilt fra cateringfirma 1,5 times kjøring unna. Gikk veldig fint det, maten var varm når den kom og alt smakte fortreffelig.
I baren kjøper vi inn alkohol og drinktilbehør, og så setter vi opp barkart i samråd med bartenderen. Funker esse greit, da velger vi selv om baren skal stenge 02.00 eller 05.00…
Topics: 11Replies: 29411. apr. 2011 kl. 19:29 #126901Ser forøvrig jeg kan misforstås her: vi skal selvfølgelig ikke tilberede maten selv, det skal vår innleide kokk gjøre. Vi stiller med alle råvarer, og hun stiller med ekspertise og arbeidslyst.
Topics: 11Replies: 117Vi har booket en kokk som skal stå for å tilberede maten. Vi stiller med råvarer, men mulig at kokken tar seg av noe siden han har endel kontakter og kan få god pris så det går litt opp i opp med tiden det tar for han. Han tar med seg noen proffe servitører, og så stiller vi med noen bekjente som jobber for en hyggelig vennepris.
Vi skal ha kald forrett og kald dessert. Forretten tenker vi vi å ha stående på bordet som endel av pynten når gjestene setter seg (mulig vi endrer på det da). Hovedrett tenker vi servert på fat, men at kelnere serverer. Og desserten blir båret inn av kelnere den også.
Kjøkkenet i vårt lokale er bittelite – så det er en av grunnene til kald forrett og dessert. Hovedrettet (sannsynligvis rådyrfilet) tenker vi at skal grilles ute, så slipper man det lille kjøkkenet, samt kan bruke de 4 stekeplatene og ovnen til å holde andre ting varmt.
Frøken
annonseTopics: 550Replies: 1386011. apr. 2011 kl. 19:58 #126907Går du for et slikt lokalet må du ikke glemme å søke om sjenkebevilgning, er alt jeg kan legge til i denne tråden 😀
Topics: 11Replies: 29411. apr. 2011 kl. 21:08 #126912«Stavangerpar» wrote: Går du for et slikt lokalet må du ikke glemme å søke om sjenkebevilgning, er alt jeg kan legge til i denne tråden 😀
Så lenge det er lukket lag for kun inviterte gjester trenger du ikke skjenkebeviligning fikk jeg vite av kommunen 🙂
Topics: 83Replies: 1103Japp. Bevilning er ikke nødvendig, me have checked 😉
Når det gjelder mat så finnes det jo massevis av cateringfirmaer.
Det kan jo vær en idè å høre med de du skal leie lokalet av å høre om de har noen de samarbeider med.
Vi har leid inn kokk som ordner alt av mat. Alkohyler har vi handlet i sverige og skal ha en som har ansvaret for baren, så det ikke blir å bare forsyne seg selv.
Tror ikke vi kommer billig ut av det, for lokalet vårt er griiiisedyrt 🤦♀️ Men vi får det akkurat som vi vil ha det, da!
Topics: 66Replies: 69783 retters er ikke noe problem i et slikt lokale! Vi har bestilt mat fra cateringbyrå, de leverer alt i bakker, og så har vi fått noen venner av foreldrene våre til å stå på kjøkkenet og legge det opp. Forretten er kald, hovedretten varm, desserten skal være lun. MEN jeg ville nok sett litt på størrelsen på kjøkkenet der dere skal være. Det kan være vanskelig å legge opp mat til for eksempel 60 mennesker samtidig i et bittelite kjøkken! Der vi skal være er det kjempestort kjøkken.
Topics: 43Replies: 252Topics: 6Replies: 27Frøken
annonseTopics: 20Replies: 103Vi har ett slikt lokale 🙂 Vi får nøkkelen på fredag og familie/venner vil da ordne bord oppsett og pynte for oss, og vi har en kamerat som er kokk som skal lage maten der. Så han begynner nok på maten på fredag med forberedelsene, før han starter for fullt på morgenkvisten… Og vi skal ha 3 retters middag 🙂 Så alt er mulig, kommer jo helt hvordan man legger opp løpet.. man må jo sørge for at kokken har alt han trenger på lokalet, hvis han da ikke har med seg utstyr selv.
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.