Dere som skal ha tapas…
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Dere som skal ha tapas…
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Dere som skal ha tapas…
- Dette emnet har 11 svar, 8 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av
Trone.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 32Replies: 73
Hvilke retter skal dere ha? Varme eller kalde? Hva skal dere ha til dessert?
Har fått tilbud på dette:
Foccacia
Aioli
Marinerte championer
Tortilla (Spansk omelett)
Albondigas (Spanske kjøttboller)
BBQ mini ribs
Kylling hot wings
Serrano skinke
Manchego
Tapas poteter
Chili og hvitløks scampi
Marinerte reker
Wraps m/laks
Wraps m/spekeskinke
Pastasalat med pesto
Oliven
Diabloegg
Hvitvin marinerte blåskjell
200 kr per pers.
Det er ikke noe å si på prisen, men jeg savner liksom noe. Tenkte å be om vanlig, blandet salat og potetsalat i tillegg. Må og ha vanlig brød, i og med at jeg vet at ikke alle liker foccacia…
Hva synes dere?
Topics: 19Replies: 218Syns det hørtes ut som en bra tapasmeny jeg 😉
Vi ska ha:
kjøttboller (i tomatsaus)
omelett
kyllingklubber
spekeskinke
salami
og annen skinke ol som jeg ikke vet navna på
sukkersaltet laks
forskjellige oster
patatas pravas
ratatouille
blåskjell
oliven
sopp
pastasalat
potetsalat
brød
aioli
så vidt jeg vet sålangt, da det er sambo som lager tapasen selv 😀
Vi skal rett og slett ikke ha dessert vi, syns det blir mer enn nok med alle kakene. Vi skal da ha plass til drikke og 😉
Topics: 129Replies: 2344Topics: 8Replies: 186Nå fikk jeg lyst på tapas selv, syntes menyene deres så bra ut! Ingenting jeg kommer på som mangler hvertfall 🙂
Hvordan gjør dere det i forhold til servering? Går folk å forsyner seg selv som koldtbord? Blir det satt ut på bordene og folk deler seg i mellom? Blir gjestene servert, litt av alt?
Frøken
annonseTopics: 19Replies: 218Topics: 32Replies: 73Topics: 57Replies: 53419. jan. 2010 kl. 20:41 #72539kaja
Skrevet: 19 Jan 2010 21:18
Nå fikk jeg lyst på tapas selv, syntes menyene deres så bra ut! Ingenting jeg kommer på som mangler hvertfall
hehe.. tenkte akkurat det samme!!
Menyene var jo bare fantastiske 😃
og veldig grei pris ja 😃 😃 herlig 😃
Topics: 59Replies: 7239Topics: 200Replies: 19912Vi skal ha både tapas og skalldyrbord. 😛
Blir mer skalldyr enn tapas, men ser jo likevel digg ut dette 🙂
Men tapasbordet ser sånn ut til nå. Da har vi IKKE tatt med det vi skal spe på med selv:
Bruschetta med røkelaks og snøfrisk,
ostekrokett med mild jalapenos,
kokos fritert scampi,
Cajun kryddret kyllingvinger,
saltbakt Amadinepotet med hot tomatsaus,
tomat bruschetta,
balsamico marinert skoggsopp,
gresk salat,
tomat/rødløk/mozarella salat,
håndpillede hvitløksreker,
Hjemmelaget vårrull med lettrøkt laks og Chevre ost.
Rømmedressing,
aioli,
eggerøre,
nybakt brød
smør.
Topics: 129Replies: 2344«Trone» wrote: Vi skal ha både tapas og skalldyrbord. 😛
Blir mer skalldyr enn tapas, men ser jo likevel digg ut dette 🙂
Men tapasbordet ser sånn ut til nå. Da har vi IKKE tatt med det vi skal spe på med selv:
Bruschetta med røkelaks og snøfrisk,
ostekrokett med mild jalapenos,
kokos fritert scampi,
Cajun kryddret kyllingvinger,
saltbakt Amadinepotet med hot tomatsaus,
tomat bruschetta,
balsamico marinert skoggsopp,
gresk salat,
tomat/rødløk/mozarella salat,
håndpillede hvitløksreker,
Hjemmelaget vårrull med lettrøkt laks og Chevre ost.
Rømmedressing,
aioli,
eggerøre,
nybakt brød
smør.
Hørtes utrolig digg ut det og Trone og veldig flott som bryllupsmat men i 2 årsdagen tror jeg vi går for kjøttboller, kyllingvinger og lefserull o.l 😀
Frøken
annonseTopics: 52Replies: 191Vi skal ha en kombi av tapas, koldtbord og spekebord. Det er en del eldre som kommer som kanskje ikke er så begeistra for tapas så da mixer vi inn med litt tradisjonelt også.
Da burde vi dekke alle behov med kylling, kjøtt, fisk, eggerøre, salater av alle slag og flattbrød/vanlig brød og foccatcha (som jeg ikke husker ossen man skriver 😳 )
Håper det ikke blir rot.. men ut i fra de rettene vi så på menyene så tror jeg det skal gå bra 🙂
Ca 235kr pr pers
Og gjestene må gå og ta maten selv. Vi skal heller ikke ha dessert siden det blir masse masse kaker etterpå. Pluss nattmat 😛 Naaaaam!
Topics: 200Replies: 19912«Trone» wrote: Vi skal ha både tapas og skalldyrbord. 😛
Blir mer skalldyr enn tapas, men ser jo likevel digg ut dette 🙂
Men tapasbordet ser sånn ut til nå. Da har vi IKKE tatt med det vi skal spe på med selv:
Bruschetta med røkelaks og snøfrisk,
ostekrokett med mild jalapenos,
kokos fritert scampi,
Cajun kryddret kyllingvinger,
saltbakt Amadinepotet med hot tomatsaus,
tomat bruschetta,
balsamico marinert skoggsopp,
gresk salat,
tomat/rødløk/mozarella salat,
håndpillede hvitløksreker,
Hjemmelaget vårrull med lettrøkt laks og Chevre ost.
Rømmedressing,
aioli,
eggerøre,
nybakt brød
smør.
Ser jo nå at jeg har jo ikke svart på alt som TS spurte om, hehe!
Vi skal ha både forrett, to hovedretter som gjestene forsyner seg selv, pluss dessert.
Tapasmenyen koster 245 kr pr.pers.
Og det er både varmt og kaldt på den. Cateringlevereandøren leverer varmmaten varm og så skaffer vi varmeplater til bordet det skal være på.
Vi kommer til å ha flere kuverter med skalldyr enn tapas, ettersom det er flere som spiser skalldyr enn tapas. Så jeg trooor vi ender opp med 60/40 skalldyr/tapas. 🙂
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.