Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Dobbel sjokoladekake med kremfyll :)

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Dobbel sjokoladekake med kremfyll :)

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Dobbel sjokoladekake med kremfyll :)

  • Dette emnet har 3 svar, 2 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av katrine.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 200
    Replies: 19912
    Trone
    11. okt. 2009 kl. 12:33 #2330

    Dobbel sjokoladekake med sjokoladekremfyll.

    Denne kaken står i ovnen hos oss nå og godgjør seg 🙂 Håper den blir bra, hehe!!

    23 cm rundform.

    170 gram mel

    2 ss kakao

    2 ts bakepulver

    1 ss vaniljesukker

    1,2 dl melk/vann

    1,2 del olje, smaksfri olje vel og merke, feks raps.

    2 egg

    Sikt og bland alt det tørre. Så tilsetter du det flytende og eggene. Blandes godt, helst i mixer for å få en jevnere røre.

    Stekes midt i ovnen 180 grader i 35-45 minutt.

    Sjokoladekremen.

    1,6 dl kremfløte

    260 gram kokesjokolade, 40-50% kakao.

    * Varm opp kremfløten nesten til kokepunkteti en liten kjele.

    * Fjern kjelen fra platen og tilsett kokesjokolade og rør mens den smelter. Bland til en jevn røre.

    * Avkjøl til glausern tykner. For hurtigere avkjøling kan den settes i kjøleskapet for en liten stund.

    * Stivneprøven kan du ta ved o overføre ca 1 ss av glasuren til en liten skål med kjøleromstemp og plassere denne i kjøleskapet i 15 min. Dersom den ikke er stiv nok kan du tilsette litt ekstra kokesjokolade og blande inn i glasuren.

    * Bruk 1/3 av glasuren mellom de to lagene med kake, 1/3 på toppen og resten rundt på siden. Må jo ikke glemme sidene 🙂

    * Plasser kaken kjøling minst en time før servering for at glasuren skal stivne.

    * Ta ut kaken i god tid før den skal spises slik at den ikke er kald når dere setter tennene i den 🙂 🙂

    Enjoy!!!!!!!!!!

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 116
    Replies: 2914
    katrine
    11. okt. 2009 kl. 13:21 #64083

    Ååå jeg vil bake det nå, men jeg mangler ett egg. hahaha nei og nei det var synd [smilie=aiwebs_003.gif]

    Jeg skulle bare titte etter oppskrifter på nette også kom jeg over denne siden 😯 http://krem.no/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

    Tror ikke det er helt bra å sitte å se på sånne sider, når en er fysen 😂 😂

    Settings
    Topics: 200
    Replies: 19912
    Trone
    11. okt. 2009 kl. 13:43 #64087

    Er de tikke typisk!!!! Sånn hadde jeg det hver kveld i flere uker! Men på dagtid når butikken var åpen så hadde jeg seff glemt at jeg hadde lyst på kaker som måtte ha egg i , hahahahhaha!!!! 😂 😂 😂 😂

    Settings
    Topics: 116
    Replies: 2914
    katrine
    11. okt. 2009 kl. 13:47 #64089

    Ja det er alltid sånn 😂 Jeg vet jo at jeg kan dra ned til bensinstasjonen å kjøpe egg, men det er tiltak akkurat nå 😉

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search