Fått mail fra bakeriene ang bryllupskake
- Dette emnet har 8 svar, 8 deltakere, og ble sist oppdatert 15 år siden av .
-
Frøken
annonse
- You must be logged in to reply to this topic.
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Fått mail fra bakeriene ang bryllupskake
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Fått mail fra bakeriene ang bryllupskake
Sendte mail til de to bakeriene som er der vi skal gifte oss og fikk svar idag. Ingen av de lager sukkerpasta eller marsmellow lokk. Ene skrev: «Det bruker vi ikke.» Og andre «Det er umulig.» Korte og veldig lite service innstilt synes jeg..
Vil ikke ha marsipan, for det liker jeg ikke. Er dumt å ikke like sin egen bryllupskake synes jeg..
Nå har jeg faktisk aldri smakt sukkerpasta eller marsmellow lokk, men må få til å få smaka på det snart. Må vel like en av de, glad i søtsaker. 😂
Får vel bestille kake fra et «hobbybakeri» da.
Eventuelt hadde jeg fått en privatperson til å lage den for deg. Vi skal bruke Elins designkaker, og det koster omkring 3000 kr, ergo ikke veldig mye mer enn om man skulle brukt et konditori.
«Sweet Pink Kitty» wrote: Eventuelt hadde jeg fått en privatperson til å lage den for deg. Vi skal bruke Elins designkaker, og det koster omkring 3000 kr, ergo ikke veldig mye mer enn om man skulle brukt et konditori.
Signerer Sweet Pink Kitty her, en privat person kan være riktig så flink han/hun også, så får dere det slik som dere vil ha det.
Dersom de dere har kontaktet ikke kan komme opp med noen annen løsning som dere vil ha.
Det er jo flere her inne som har fått privatpersoner til å lage bryllupskaken sin,
kan ikke erindre at noen av de har klaget i etter tid.
Lykke til 🙂
Husker jeg feil nå eller :-k er det ikke noen som har brukt ostekake som bryllupskake også eller?
Slå meg i hodet om jeg tar feil, jeg er på ingen måte noen kakemester, langt i fra. det var bare noe jeg plutselig kom på. Hadde det vært noe? (som sagt jeg har ikke peiling på kaker…var bare en tanke 😉 )
Har funnet et privat bakeri, håper på at det blir bra med henne! 😀
Fått mail fra et bakri til nå forrsten, som lurte på ha jeg mente med sukkerpasta..? Også lurte jeg på om det var mulig å få vanlig sjokoladekake, altså uten musse, fromasje o.l. Da finn jeg til svar: Vi kan gjerne lage en sjokoladekake, men er litt usikre hva du mener/ønsker. Hvis det ikke skal være sjokolade mousse eller fromasje, kan vi lage med sjokoladekrem?
Er det bare meg som synes det er rart at de ikke skjønner eller er det jeg som er vanskelig?
Dere burde titte innom denne siden: http://www.facebook.com/group.php?gid=1 … 687&ref=ts» onclick=»window.open(this.href);return false;. Hun er helt utrolig flink!