Gi meg din(e) beste oppskrift(er) på TAPAS
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Skravleforumet / Gi meg din(e) beste oppskrift(er) på TAPAS
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Skravleforumet / Gi meg din(e) beste oppskrift(er) på TAPAS
- Dette emnet har 13 svar, 8 deltakere, og ble sist oppdatert 14 years ago av
LilleLavendel.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 196Replies: 150717. nov. 2010 kl. 13:27 #6383
Jeg skal ha juleparty siste helgen i dessember.. og tenkte å lage tapas… så kom med deres beste oppskrifter 🙂
Topics: 22Replies: 16817. nov. 2010 kl. 20:24 #118080Veldig enkelt; tortillalefse med rømme,ruccola og spekeskinke. Syns den er kjempegod!
Topics: 36Replies: 971«Giftetter11år» wrote: Veldig enkelt; tortillalefse med rømme,ruccola og spekeskinke. Syns den er kjempegod!
Det er kjempegodt! Jeg pleier å bruke Snøfrisk eller kremost med urter, det er også veldig godt. 😀
Bacondadler er også en slager på tapasbordet vårt: Her er en enkel oppskrift (sjekk forresten resten av bloggen også, masse gode tips! 🙂 )
Topics: 118Replies: 2914Ahh jeg har en helt egen tapas bok 😃 Den kan du kjøpe på bokhandel 😉 ellers så finner du sikkert noen tips her:
http://www.weboppskrifter.com/lk/lpabko … DgodSSX4Hw
http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel297.asp
http://www.dinmat.no/Finn-oppskrifter/Tapas
Vet jo ikke om dette var til noe hjelp, men boka er kjempe fin og kjekk å ha 😉
Frøken
annonseTopics: 59Replies: 7239Topics: 88Replies: 1752Topics: 99Replies: 2760Sånne lakseruller er sinnsykt gode også..
Vanlig vestlandslefse, smør med snøfrisk, legg på kruspersille, legg på røkte lakseskiver og rull dem sammen. Skjær opp i ca. 5cm høye biter. Stikk en tannpirker/trepinne igjennom for å holde dem fast 🙂
Spekeskinke rundt asparges er også veldig godt 😃
Topics: 196Replies: 150723. nov. 2010 kl. 08:32 #118372«Roger» wrote: Sånne lakseruller er sinnsykt gode også..
Vanlig vestlandslefse, smør med snøfrisk, legg på kruspersille, legg på røkte lakseskiver og rull dem sammen. Skjær opp i ca. 5cm høye biter. Stikk en tannpirker/trepinne igjennom for å holde dem fast 🙂
Spekeskinke rundt asparges er også veldig godt 😃
Nam! Den første der.. med røkalaks lager jeg ofte som forrett eller snaks 😉
Topics: 88Replies: 1752Topics: 196Replies: 150716. des. 2010 kl. 11:26 #119491Noen flere tips ?
Enn så lenge skal jeg lage:
Scampi
Potetbåter
Greske kjøllboller
Fylte egg
Kyllingspyd
Lefseruller
Brushetta
Glasert tapasribbe ( om jeg finner en liten ribbe)
Sauser:
Tomatsaus
Tatziki
Aioli
Chillisaus
Frøken
annonseTopics: 99Replies: 2760Topics: 1Replies: 11417. des. 2010 kl. 10:22 #119514– Godt brød (Focaccia) er obligatorisk, men det har du kanskje tenkt på uten å skrive det ned! 🙂
– Kyllingvinger og potetomelett er lettvindt å lage i litt mengde
– Svisker/dadler med bacon rundt er kjempegodt! Ser merkelig ut og jeg var veldig skeptisk så jeg lagde bare en liten porsjon, men den ble revet vekk når folk først turte smake! Kjempegodt med søtt mot salt, sprøtt bacon mot myk sviske! 🙂 Går fint an å lage i stekeovn. Bare surr litt bacon rundt svisk/daddel og stikk en tannpirker gjennom.
– Ulike pastasalater. Er jo mer koldtbord enn tapas, men greit om man skal ha litt mengder og folk skal spise seg mette. Sparer litt arbeid 🙂
– Ser du har potetbåter og det holder lenge med en potetsort, men saltbakte småpoteter kunne vert et alternativ til en annen gang. 🙂
Topics: 1Replies: 11417. des. 2010 kl. 10:23 #119515Kom på ett julete alternativ: Små biter av julepølse m/sviske på tannpirker
Topics: 196Replies: 150720. des. 2010 kl. 12:41 #119554Dette ble menyen :
Ovnsstekte potetbåter
Pølsespyd med bratwurst, cerizo, paprika og cherrytomat
Kyllingspyd med marinert kylling
Gratinert paprika med fetaost
Greske kjøttboller
Fylte egg
Scampi
Mini bruschetta
Glassert ribbe med chillisaus
Focaccia
Sauser:
Tomatsaus
Tatziki
Chillisaus
Ailoli
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.