Grilling
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Skravleforumet / Grilling
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Skravleforumet / Grilling
- Dette emnet har 8 svar, 6 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av
Gitte.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 301Replies: 2965
Ja, nå står jo sommeren for tur.. Og da pleier det å være mye grilling i det fine været 😀
Lurer litt på hva dere pleier å grille og hva har dere som tilbehør? 😉
Her går det i:
* Pølser
* Koteletter
* Det meste av kylling
* Grill spyd
* Hamburgere
Som tilbehør går det i salater, ris, saus, fløtegratinerte poteter osv.. (Ikke alt samtidig da) 😂
Topics: 196Replies: 150716. apr. 2010 kl. 10:28 #89834Vi griller som oftest indrefilet av svin, eller spyd med svin og kyllingfilet med rødløk og squash i mellom.. og div pølser…innimellom hamburgere..
Av tilbehør elsker jeg grønnsaker.. så noen ganger tar jeg bare en aluminiumsfolie med masse grønnsaker og griller på ene siden ( paprika, squash, tomat, minimais, løk etc) og smaksetter med balsamicoeddik, Andre ganger trer jeg på spyd.. og da bruker jeg ofte sopp også..!
Maiskolber er også ofte på grillen
Kan også lage store spyd med kjøtt og grønnsaker 🙂
Av poteter er det enten bakt potet, ovnsstekte poteter med masse krydder eller potetsalat!
Annet tilbehør er ofte gresk salat og tatziki.
Kan være ting jeg har glemt å altså.. vi griller masse.. men det er dette det går mest i liksom 🙂
ÅÅÅ… jeg bare elsker sommer og grilling!
Topics: 11Replies: 560«LilleLavendel» wrote: Vi griller som oftest indrefilet av svin, eller spyd med svin og kyllingfilet med rødløk og squash i mellom.. og div pølser…innimellom hamburgere..
Av tilbehør elsker jeg grønnsaker.. så noen ganger tar jeg bare en aluminiumsfolie med masse grønnsaker og griller på ene siden ( paprika, squash, tomat, minimais, løk etc) og smaksetter med balsamicoeddik, Andre ganger trer jeg på spyd.. og da bruker jeg ofte sopp også..!
Maiskolber er også ofte på grillen
Kan også lage store spyd med kjøtt og grønnsaker 🙂
Av poteter er det enten bakt potet, ovnsstekte poteter med masse krydder eller potetsalat!
Annet tilbehør er ofte gresk salat og tatziki.
Kan være ting jeg har glemt å altså.. vi griller masse.. men det er dette det går mest i liksom 🙂
ÅÅÅ… jeg bare elsker sommer og grilling!
Veldig likt som oss 😃
Vi griller mye fisk også vi da, også lager jeg kjempe gode hjemmelagde hamburgere.
Pleier også å ha i litt kryddersmør om jeg steker grønnsakene i folie, det blir utrolig godt.
Sjeldent vi griller pølser egentlig, det blir i så fall til ungene 🙂 eller som ventemat mens kjøttet blir stekt hehe..
ÅH som jeg gleder meg til å starte grillsesongen [smilie=love0057.gif]
Topics: 196Replies: 150716. apr. 2010 kl. 10:56 #89836Jeg har begytn!
Pølser på søndagen 🙂
Og på onsdag grilla vi faktisk indrefilet av svin og masse grønnsaker og spiste med potetsalat til 🙂
NAM NAM 🙂
Frøken
annonseTopics: 301Replies: 2965Topics: 196Replies: 150716. apr. 2010 kl. 11:01 #89838ja.. jeg å.. hihi.. og så sååå lite spennende som det er i kjøleskapet akkurat nå.. snufs
Topics: 6Replies: 256Topics: 55Replies: 4059Topics: 66Replies: 6978Vi er ikke så veldig kreative når det gjelder grillingen, men vi griller ofte allikevel! Haha..
Når vi er i Sverige kjøper vi inn marinert indrefilèt av svin, det de kaller Cobra! Den er supergod, veldig mye smak og veldig enkelt å tilberede.
Ellers er jeg alt for glad i bakt potet, så det blir som regel det når vi griller. Min kjøre er ikke så glad i potetssalat, så vi er som regel enige på tilbehørssiden. I den bakte poteten har vi enten kryddersmør eller hjemmelaget dressing (egentlig en dressing vi lager på jobben; Crème Fraiche, majones, tzatziki-pulver, mais og litt pepper! Mmmm!)
Maiskolber er som regel en slager, med smør og salt. I tillegg lager jeg salat ved siden av, gjerne med tzatziki til (jeg ELSKER tzatziki!)
Kjære må som regel ha ventepølser også, så det blir mer enn nok mat til oss!
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.