Har planer om å lage tapas til storinnrykk på søndag
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Skravleforumet / Har planer om å lage tapas til storinnrykk på søndag
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Skravleforumet / Har planer om å lage tapas til storinnrykk på søndag
- Dette emnet har 7 svar, 4 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av
hildemor.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 129Replies: 2344
Ikke noe veldige avanserte greier men litt variert må det være. Men da kommer spørsmålet. Hvordan gjør dere det rent praktisk? Blir jo fryktelig mange fat og skåler. Noe skal serveres varmt men det må vell likevell lagres kaldt. Lager dere det dagen før eller samme dag som det skal serveres. I tillegg har jeg jo planer om å bake noen kaker og som burde fått litt plass i kjøleskapet. Må jeg kjøpe nytt kjøleskap til søndag ? 😀 By the way vi blir ca 30 personer 😀
Topics: 21Replies: 250420. jan. 2010 kl. 10:11 #72583Beklager Hildemor, jeg har aldri servert tapas selv, bare spist det ute.
Så jeg kan ikke svare, men vil bare legge inn et lite ønske til deg. Har du lyst til å legge ut tips/oppskrifter på det du lager i oppskrifttråden etterhvert? Har så lyst til å lage selv 😀
Topics: 59Replies: 7239Jeg har ikke gjort det før, men i utgangspunktet så ville jeg ha laget det varme dagen før.. Men igjen så kommer det litt an på og. For eks. hvis du skal steke chorizo pølse, lage papas bravas (poteter) så ville jeg ha gjort det samme dagen. Men kjøttboller, kyllingklubber og sånt kan jo varmes…
Og enig med Sørlandsbrud her…oppskrifter hadde vært supert! I det hele tatt hvordan du gjennomførte det!
Lykke til!!
Topics: 129Replies: 2344Har vært litt i tenkeboksen nå og surfet litt på oppskrifter og har bestemt meg for 4 greie retter: Kjøttboller med hvitløk og tomatsaus, spicy kyllingvinger. Hvitløksmarinert scampi og tortillaruller med spekeskinke og laks. Som tilbehør skal jeg lage en frisk salat, potetbåter, varme baguetter, diverse dressinger 😀 . Har i tilegg tenkt å lage matmuffins til ungene eller kresne voksne med skinke og ost enkelt og greit.
Disse kan jeg jo bake i god tid å ha i frysen satser jeg på. Gleder meg til å handle inn å sette i gang. Men så var det kakene da hmmm 🙄
Topics: 59Replies: 7239Topics: 21Replies: 2504Topics: 3Replies: 96Eg lagde tapas til litt over 20 i høst… Eg fikk hjelp av ei venninne som lagde kjøttbolledeigen klar… Og så lagde vi alt den dagen gjestane kom! 🙂 Gikk fint det, men greitt å ha en plan med ka man starta med ja….😉
Det som tar lengst tid er jo egentlig type lefser som skal smørast og sånn! Og å steike kjøttbolla!
Resten skal jo berre varmast i ovnen..
Vi hadde oppskjært serranoskinke og chorizo, div ost – manchego og smøreosta, små baguettskiver med avokadosalsa, lefser med kyllingfilet/røykelaks, kjøttbollar, kyllingvinger, innbakt scampi, og så hadde vi en pasta/kylling-salat… Og så brød og div dressing ved sida av! 🙂
Men det er mykje skåler og dikkedering ja! Men veldig stas når det går bra! og det gjere det jo!! 😃
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.