Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Har planer om å lage tapas til storinnrykk på søndag

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Skravleforumet / Har planer om å lage tapas til storinnrykk på søndag

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Skravleforumet / Har planer om å lage tapas til storinnrykk på søndag

  • Dette emnet har 7 svar, 4 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av hildemor.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    20. jan. 2010 kl. 08:41 #2896

    Ikke noe veldige avanserte greier men litt variert må det være. Men da kommer spørsmålet. Hvordan gjør dere det rent praktisk? Blir jo fryktelig mange fat og skåler. Noe skal serveres varmt men det må vell likevell lagres kaldt. Lager dere det dagen før eller samme dag som det skal serveres. I tillegg har jeg jo planer om å bake noen kaker og som burde fått litt plass i kjøleskapet. Må jeg kjøpe nytt kjøleskap til søndag ? 😀 By the way vi blir ca 30 personer 😀

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 21
    Replies: 2504
    Sørlandsbrud_09
    20. jan. 2010 kl. 10:11 #72583

    Beklager Hildemor, jeg har aldri servert tapas selv, bare spist det ute.

    Så jeg kan ikke svare, men vil bare legge inn et lite ønske til deg. Har du lyst til å legge ut tips/oppskrifter på det du lager i oppskrifttråden etterhvert? Har så lyst til å lage selv 😀

    Settings
    Topics: 59
    Replies: 7239
    eriksson
    20. jan. 2010 kl. 10:43 #72592

    Jeg har ikke gjort det før, men i utgangspunktet så ville jeg ha laget det varme dagen før.. Men igjen så kommer det litt an på og. For eks. hvis du skal steke chorizo pølse, lage papas bravas (poteter) så ville jeg ha gjort det samme dagen. Men kjøttboller, kyllingklubber og sånt kan jo varmes…

    Og enig med Sørlandsbrud her…oppskrifter hadde vært supert! I det hele tatt hvordan du gjennomførte det!

    Lykke til!! :mrgreen:

    Settings
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    20. jan. 2010 kl. 11:29 #72599

    Har vært litt i tenkeboksen nå og surfet litt på oppskrifter og har bestemt meg for 4 greie retter: Kjøttboller med hvitløk og tomatsaus, spicy kyllingvinger. Hvitløksmarinert scampi og tortillaruller med spekeskinke og laks. Som tilbehør skal jeg lage en frisk salat, potetbåter, varme baguetter, diverse dressinger 😀 . Har i tilegg tenkt å lage matmuffins til ungene eller kresne voksne med skinke og ost enkelt og greit. :mrgreen: Disse kan jeg jo bake i god tid å ha i frysen satser jeg på. Gleder meg til å handle inn å sette i gang. Men så var det kakene da hmmm 🙄

    Settings
    Topics: 59
    Replies: 7239
    eriksson
    20. jan. 2010 kl. 12:25 #72627

    Oi, oi, oi!! Detta må jo bli knallbra!! :mrgreen: :mrgreen:

    *litt sulten nå merker jeg…* 😂

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 2504
    Sørlandsbrud_09
    20. jan. 2010 kl. 13:07 #72641

    mmm sulten ja!!

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 3
    Replies: 96
    Weronix
    20. jan. 2010 kl. 17:19 #72668

    Eg lagde tapas til litt over 20 i høst… Eg fikk hjelp av ei venninne som lagde kjøttbolledeigen klar… Og så lagde vi alt den dagen gjestane kom! 🙂 Gikk fint det, men greitt å ha en plan med ka man starta med ja….😉

    Det som tar lengst tid er jo egentlig type lefser som skal smørast og sånn! Og å steike kjøttbolla!

    Resten skal jo berre varmast i ovnen..

    Vi hadde oppskjært serranoskinke og chorizo, div ost – manchego og smøreosta, små baguettskiver med avokadosalsa, lefser med kyllingfilet/røykelaks, kjøttbollar, kyllingvinger, innbakt scampi, og så hadde vi en pasta/kylling-salat… Og så brød og div dressing ved sida av! 🙂

    Men det er mykje skåler og dikkedering ja! Men veldig stas når det går bra! og det gjere det jo!! 😃

    Settings
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    24. jan. 2010 kl. 22:22 #73985

    Det ble utrolig digg alt sammen 😀 . Tok sin tid å forberede. Tilbrakte hele lørdagen på kjøkkenet men var absolutt verdt det :mrgreen:

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

[annonse_6]


[annonse_7]

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search