Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Hjelp! Noen som har erfaring med koldtbord?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hjelp! Noen som har erfaring med koldtbord?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hjelp! Noen som har erfaring med koldtbord?

  • Dette emnet har 5 svar, 5 deltakere, og ble sist oppdatert 13 years ago av marims.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 1
    Replies: 2
    mallavallavine
    25. nov. 2011 kl. 11:51 #8224

    Hei! Jeg og kjæresten min vurderer koldtbord, men ingen av oss er særlig kjent med helt hvordan man går frem…

    For eksempel om man tenker å ha rettene under (vi vet ikke hva vi skal ha ennå, dette var bare det første som falt oss inn), hvordan skal vi tenke? Hvor mye trenger vi av hver rett? Vi tenker å kanskje bestille karbonader og kyllinglår fra catering, og så lage resten selv. Har dere noen antydninger til hvor mye et slikt koldtbord vil koste? Vi skal ha ca 60 middagsgjester.

    – Ost og skinke-salat

    – Kyllinglår

    – Karbonader

    – Spekefat

    – Snitter

    – Gryterett

    + div. tilbehør, men det vet vi hva vi gjør med 🙂

    😀

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 99
    Replies: 2760
    Roger
    26. nov. 2011 kl. 19:48 #136847

    Her fant jeg en link som forteller litt om hvordan diverse bør beregnes:

    http://matoppskrift.no/sider/artikkel820.asp

    Og her er en link til over 230 forslag til koldtbordmenyen 🙂

    http://www.matoppskrift.no/sider/sokema … &x=42&y=12

    Settings
    Topics: 6
    Replies: 33
    bridetobe
    17. jan. 2012 kl. 22:48 #140958

    Vi skal ha koldtbord.

    Usikker på hva det vil kose fordi vi satser på å kjøpe inn på løpende bånd fremover, detr som kan kjøpes. Men jeg kan liste opp det vi har snakket om å ha 🙂

    -Brød/rundstykker

    -Potetsalat og waldorfsalat – dette skal vi bestille fra catering

    -Spekeskinke/fenalår- ikke så mye fenalår

    -Skinke- Kjøper da gildes påske/sommerskinke

    -Svinestek

    -Karbonader/kjøttkaker m/stekt løk- Håper svigerfar lager kjøttkaker og så kjøper vi disse pakkene med mykstekt løk i butikken

    -Kylling – tenkte å kjøpe disse posene med lår og vinger

    -Laks – Ovnsteker laks dagen før

    -Grønn salat

    -En salat m/rømme, drue og purre

    -Reker og majones

    -Eggerøre

    -Røkt laks

    – Kanskje vi kommer til å ha pølse m/brød ved siden pga det blir endel barn

    Noe tar vi sikkert bort og noe føyes til 🙂

    Noen pleier jo å ha en gryterett til, men det kommer ikke vi til å ha. Karbonader/kjøttkaker og kyllingen blir varme innslag. Og snitter syns ikke vi er nødvendig.

    Men kommer sikkert til å ha gryterett til nattmat 🙂

    Settings
    Topics: 18
    Replies: 84
    mariajoerg
    18. jan. 2012 kl. 07:56 #140976

    Vi har vært inne på tanken vi også, men da lurer jeg på hvordan dere tenker med servering? Blir det ikke mye rensel og stress når man hele tiden går og henter seg mat…

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 6
    Replies: 33
    bridetobe
    18. jan. 2012 kl. 17:30 #141069

    «mariajoerg» wrote: Vi har vært inne på tanken vi også, men da lurer jeg på hvordan dere tenker med servering? Blir det ikke mye rensel og stress når man hele tiden går og henter seg mat…

    Nå har vi aldri giftet oss, men har hatt to barndåper og ellers vært i endel familiearrangenment med koldtbord. Syns ikke det har vært noe stress eller problem. Og ikke minst slipper man servitører. Kommer til å ha noen som sjekker at det er mat på fatene osv.🙂

    Settings
    Topics: 0
    Replies: 4
    marims
    17. feb. 2012 kl. 02:06 #143858

    Vi tenker også å ha koldtbord, da vi skal ha bryllupet på en låve og har begrenset med kjøkkenmuligheter. Har snakket med flere som har vært i bryllup med 100gjester og der har koldtbord fungert veldig bra:) Krever bare at toastmaster gir litt føringer til og begynne med;)

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search