Hjelp! Noen som har erfaring med koldtbord?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hjelp! Noen som har erfaring med koldtbord?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hjelp! Noen som har erfaring med koldtbord?
- Dette emnet har 5 svar, 5 deltakere, og ble sist oppdatert 13 years ago av
marims.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 1Replies: 225. nov. 2011 kl. 11:51 #8224
Hei! Jeg og kjæresten min vurderer koldtbord, men ingen av oss er særlig kjent med helt hvordan man går frem…
For eksempel om man tenker å ha rettene under (vi vet ikke hva vi skal ha ennå, dette var bare det første som falt oss inn), hvordan skal vi tenke? Hvor mye trenger vi av hver rett? Vi tenker å kanskje bestille karbonader og kyllinglår fra catering, og så lage resten selv. Har dere noen antydninger til hvor mye et slikt koldtbord vil koste? Vi skal ha ca 60 middagsgjester.
– Ost og skinke-salat
– Kyllinglår
– Karbonader
– Spekefat
– Snitter
– Gryterett
+ div. tilbehør, men det vet vi hva vi gjør med 🙂
😀
Topics: 99Replies: 2760Her fant jeg en link som forteller litt om hvordan diverse bør beregnes:
http://matoppskrift.no/sider/artikkel820.asp
Og her er en link til over 230 forslag til koldtbordmenyen 🙂
http://www.matoppskrift.no/sider/sokema … &x=42&y=12
Topics: 6Replies: 33Vi skal ha koldtbord.
Usikker på hva det vil kose fordi vi satser på å kjøpe inn på løpende bånd fremover, detr som kan kjøpes. Men jeg kan liste opp det vi har snakket om å ha 🙂
-Brød/rundstykker
-Potetsalat og waldorfsalat – dette skal vi bestille fra catering
-Spekeskinke/fenalår- ikke så mye fenalår
-Skinke- Kjøper da gildes påske/sommerskinke
-Svinestek
-Karbonader/kjøttkaker m/stekt løk- Håper svigerfar lager kjøttkaker og så kjøper vi disse pakkene med mykstekt løk i butikken
-Kylling – tenkte å kjøpe disse posene med lår og vinger
-Laks – Ovnsteker laks dagen før
-Grønn salat
-En salat m/rømme, drue og purre
-Reker og majones
-Eggerøre
-Røkt laks
– Kanskje vi kommer til å ha pølse m/brød ved siden pga det blir endel barn
Noe tar vi sikkert bort og noe føyes til 🙂
Noen pleier jo å ha en gryterett til, men det kommer ikke vi til å ha. Karbonader/kjøttkaker og kyllingen blir varme innslag. Og snitter syns ikke vi er nødvendig.
Men kommer sikkert til å ha gryterett til nattmat 🙂
Topics: 18Replies: 8418. jan. 2012 kl. 07:56 #140976Vi har vært inne på tanken vi også, men da lurer jeg på hvordan dere tenker med servering? Blir det ikke mye rensel og stress når man hele tiden går og henter seg mat…
Frøken
annonseTopics: 6Replies: 33«mariajoerg» wrote: Vi har vært inne på tanken vi også, men da lurer jeg på hvordan dere tenker med servering? Blir det ikke mye rensel og stress når man hele tiden går og henter seg mat…
Nå har vi aldri giftet oss, men har hatt to barndåper og ellers vært i endel familiearrangenment med koldtbord. Syns ikke det har vært noe stress eller problem. Og ikke minst slipper man servitører. Kommer til å ha noen som sjekker at det er mat på fatene osv.🙂
Topics: 0Replies: 4Vi tenker også å ha koldtbord, da vi skal ha bryllupet på en låve og har begrenset med kjøkkenmuligheter. Har snakket med flere som har vært i bryllup med 100gjester og der har koldtbord fungert veldig bra:) Krever bare at toastmaster gir litt føringer til og begynne med;)
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.