Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Hva kan jeg bake to dager før?

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Hva kan jeg bake to dager før?

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Hva kan jeg bake to dager før?

  • Dette emnet har 16 svar, 10 deltakere, og ble sist oppdatert 16 years ago av Juni2009.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 4
    Replies: 66
    Bluespirit
    14. apr. 2009 kl. 16:10 #1087

    Jeg har lovet å bake en kake til et bryllup, men pga av at jeg er forlover har jeg kun mulighet til å bake den to dager før. Noen tips om noen litt luksus kaker jeg kan bake. Lurte litt på verdens beste, men hvordan blir den av å bake den to dager før?

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    14. apr. 2009 kl. 16:21 #34258

    Gulerotkake kan du fint bake to dager før og det synes i alle fall jeg er kjempegodt. 😀

    Settings
    Topics: 4
    Replies: 66
    Bluespirit
    14. apr. 2009 kl. 16:24 #34261

    burde kanskje også sagt at jeg vet det kommer sjokoladekake, ostekake og gulrotkake. Og en gultenfri (vet ikke hvordan slag det er men) også bryllupskaka som er tradisjonell marsipankake

    Settings
    Topics: 133
    Replies: 2765
    Jannicke
    14. apr. 2009 kl. 16:41 #34272

    «Bluespirit» wrote: Jeg har lovet å bake en kake til et bryllup, men pga av at jeg er forlover har jeg kun mulighet til å bake den to dager før. Noen tips om noen litt luksus kaker jeg kan bake. Lurte litt på verdens beste, men hvordan blir den av å bake den to dager før?

    Verdens beste er jeg litt usikker på. Marengsen har en tendens til å synke sammen og bli «klissete» om den bakes lenge før. Ville kanskje forsøkt å unngå marengs tror jeg. Den er best «fersk»

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 133
    Replies: 2765
    Jannicke
    14. apr. 2009 kl. 16:50 #34279

    Og til det andre. Har du tid til å lage kakebunn på forhånd og pynte samme dagen da???

    Når jeg har litt tid til overs lager jeg en haug med nøttebunner som jeg fryser ned. Tar de opp ca et døgn før og pynter de samme dagen jeg skal bruke de.

    Forslag til pynt.

    *Smørkrem

    *Sjokoladekrem m/jordbær

    *Masse bær og gele over (bør stå i kjøleskapet ett døgn før)

    *Vanlig krem og strø nøtter og friske bær over.

    Du kan også legge to av disse bunnene oppå hverandre. Pynt med sjokoladekrem mellom bunnene og over hele kaken. Pyntes deretter med friske jordbær.

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    14. apr. 2009 kl. 16:53 #34282

    Den synes jeg ble vanskelig da,når gulerotkake allerde er på menyen

    Settings
    Topics: 62
    Replies: 559
    Spruddle
    14. apr. 2009 kl. 18:17 #34333

    Fromasjkake kan fint ordnes et par dager før 😀

    Settings
    Topics: 4
    Replies: 66
    Bluespirit
    14. apr. 2009 kl. 20:16 #34371

    har ikke mulighet til å gjøre noe på kaka etter torsdag, skal levere den på fredag, og har mulighet for kjøling.

    Kanskje nøttebunn-fromasjkake kan være en løsning da…

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    14. apr. 2009 kl. 20:52 #34385

    du har jo også ostekake,som nok kan stå et par dager,hvis den bare få stå kjølig.

    Settings
    Topics: 4
    Replies: 66
    Bluespirit
    15. apr. 2009 kl. 12:48 #34914

    «Bluespirit» wrote: burde kanskje også sagt at jeg vet det kommer sjokoladekake, ostekake og gulrotkake. Og en gultenfri (vet ikke hvordan slag det er men) også bryllupskaka som er tradisjonell marsipankake

    Jaja. Kake skal det bli 🙂

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 14
    Replies: 1585
    Kami
    15. apr. 2009 kl. 12:51 #34917

    Eller sånn daim iskake? Den skal jo stå i fryseren.

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    15. apr. 2009 kl. 13:24 #34941

    «Bluespirit» wrote:

    Bluespirit wrote:
    burde kanskje også sagt at jeg vet det kommer sjokoladekake, ostekake og gulrotkake. Og en gultenfri (vet ikke hvordan slag det er men) også bryllupskaka som er tradisjonell marsipankake

    Jaja. Kake skal det bli 🙂

    Det er greit nå jeg leser og går og tenker og glemmer hva du har skrevet 😂 Ja,ja det er som jeg sier,jeg har teflon hjerne 😂

    Settings
    Topics: 14
    Replies: 112
    Mayen
    05. mai. 2009 kl. 20:52 #40489

    Nøttebunn med bringebærfromage, det er utrooolig godt, og den har du i frysern og tar opp morningen på bryllupet, så er den klar til kvelden:)

    Settings
    Topics: 40
    Replies: 391
    Angel
    05. mai. 2009 kl. 21:13 #40492

    suksessterte:) legg den i frysern og ta opp samme dag..den kan omså bakes uken fø

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 19
    Replies: 693
    Bettie
    05. mai. 2009 kl. 22:35 #40511

    Enig med Angel – suksesskake egner seg supert til frysing. Det gjør faktisk også Verdens Beste, jeg har laget den sikkert tusen ganger og fryst den, marengsen holder seg sprø og fin om man ikke fryser den i tett boks.

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 2504
    Sørlandsbrud_09
    06. mai. 2009 kl. 12:55 #40751

    NAAAAAAM :mrgreen:

    http://www.detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?720

    beste som finnes!!

    Settings
    Topics: 0
    Replies: 1
    Juni2009
    19. mai. 2009 kl. 19:14 #45293

    Hvordan skal verdens beste oppbevares i fryseren..? Altså, hva skal jeg oppbevare den i for at den skal holde seg fin? Hvor lenge kan den ligge i fryseren før bryllupsdagen..? 🙂

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search