Hva mangler her? (koldtbord)
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva mangler her? (koldtbord)
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva mangler her? (koldtbord)
- Dette emnet har 10 svar, 6 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av
baba.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 17Replies: 77
Potetsalat
Druesalat
Eggesalat
Grønn salat med pasta
Karridressing
Hvitløksdressing
Rømme
Hamburgerdressing/selskapsdressing
Sylteagurk
Rødbeter
Helstekt smågris (kald)
Helstekt kalkun (varm)
karbonader (varme)
Røkt skinke (kald)
Saltkjøttlår (kald)
Fenalår
Helstekt krydderlaks (villaks, varm)
Røykelaks (villaks)
Roastbeef
Eggerøre
Kabaret (usikker?)
Ostefat med 4-5 ulike typer
Foccacia
Grovbrød
Fint brytebrød
Flatbrød
Kryddersmør
Hvitløkssmør
Det er akkurat som om det mangler noe, men jeg har muligens sett meg blind på denne lista, siden det er snart et år siden første utkast :-p Noe åpenlyst som mangler? Evt noe som ikke passer inn?
Topics: 13Replies: 761Topics: 64Replies: 1674Hvem er det som skal lage alt dette her? Hotell eller catering, eller til og med dere selv?
Jeg synes det blir for mange ting å velge mellom, så jeg hadde enten bare latt det være slik det er nå eller kuttet ned på ting. 🙂
Trenger etter min mening ikke kylling når det serveres helstekt kalkun osv. Men det ser godt ut!
Topics: 17Replies: 77Nei kyllingen er byttet ut med kalkunen, med vilje. Remulade og majones er med, hadde bare glemt å føre det på. Gravlaks og sennepssaus har vi valgt bort da vi ikke er så glad i det selv. Skal få inn mer spekemat, mulig det blir en type hjemmespeket pølse da. Og sprøstekt løk hørtes jo også lurt ut 😃
Er jeg som skal lage maten, med noen få unntak, jeg slipper bla å stå et døgn å steike grisen :-p
Frøken
annonseTopics: 64Replies: 1674Baba sa
Nei kyllingen er byttet ut med kalkunen, med vilje. Remulade og majones er med, hadde bare glemt å føre det på. Gravlaks og sennepssaus har vi valgt bort da vi ikke er så glad i det selv. Skal få inn mer spekemat, mulig det blir en type hjemmespeket pølse da. Og sprøstekt løk hørtes jo også lurt ut 😃Er jeg som skal lage maten, med noen få unntak, jeg slipper bla å stå et døgn å steike grisen :-p
Du er tøff! Dte må jeg si! 😃
Mye god mat, mye å velge mellom for de aller fleste, så hold deg til de du har. Lykke til med jobben.
Topics: 11Replies: 11329. apr. 2013 kl. 08:54 #106193Selv ville jeg hatt med noe sjømat, feks. reker, kreps, hummer. Ellers ser det veldig godt og smakfullt ut. Har selv laget noe liknende til konfirmasjon, mye jobb, så ønsker deg lykke til!
http://septemberbrud.blogspot.no
Topics: 17Replies: 77Har gått gjennom innholdet atter en gang. Sjømat kutter vi, vi er begge vokst opp ved havet langt mot nord, og sjømat er tradisjonelt «umat», altså mat man ikke skulle spise, og til nød kun inntok ved hungersnød. Vi legger heller til hvalkjøtt og reinsdyrsteik. Siden vi kjører en litt spesiell stil med fokus på gamle tradisjoner, men med vår vri.
Topics: 201Replies: 19922Topics: 17Replies: 77Trone sa
Kanskje det ligger noen tips her?Den er lest opp og ned flere ganger 😉
Topics: 23Replies: 100Frøken
annonseTopics: 17Replies: 77Har hatt waldorfen inne på lista og strøket den flere ganger, for i begge familiene våre foretrekkes det druesalat. Men det er jo mange fler enn familiene som skal spise, så den må kanskje inn igen. Only problem is; jeg har aldri laga det før, så da må jeg øve meg :-p
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.