Hva pleier dere ha på hjemmelaget pizza?
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Hva pleier dere ha på hjemmelaget pizza?
Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Hva pleier dere ha på hjemmelaget pizza?
- Dette emnet har 28 svar, 27 deltakere, og ble sist oppdatert 14 years ago av
Cat.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 4Replies: 818. mar. 2010 kl. 08:03 #84258
Kjøttdeig – saus av en boks hakka tomater, en boks tomatpurre, liitt vann og pizzakrydder
Så ost og fenelår
Ja det hørres merklig ut med fenelår på pizza men det er SUPER godt og blir en salt og god pizza, kjøper små poser på rema som det står skalker på ligger somregel der med kjøttpålegget..
SUPER GODT anbefaler og prøve fenelår på !!! 😀
Topics: 196Replies: 150718. mar. 2010 kl. 09:11 #84268Vi lager ofte halve med røkt pølse og halve med kjøttdeig som er krydret med salt og pepper og tomatpure..
Resten av oppskriften er lik..: tomatpure i bånn, så pølse/kjøttdeig, så masse tomater, så sopp, så løk og til slutt ost!
Serveres med hjemmelaget hvitløksdressing 🙂
Nam
Oppskrift 2 pizza:
16 dl mel, 1 klatt smør, 1 pk fersk gjer, 5 dl lunken melk, litt salt..🙂 Heve til dobbel størrelse
Topics: 154Replies: 714Topics: 2Replies: 44Nå hadde vi faktisk hjemmelaget pizza igår og da laget jeg 2 forskjellige typer. Jeg laget alltid alt deig fra bunnen av og bruker det jeg har av ingredienser som fyll.
Igår lagde jeg bare pizzasaus av ketchup blandet med litt hvitløkssalt og pizzakrydder.
Ene tok jeg på hjemmelagde hvitløkskjøttboller, bacon, løk og ost og saus.
På den andre hadde jeg på peperoni, ananas, løk, bacon , ost og saus:) Ble gode begge to 🙂
Topics: 66Replies: 6978«LilleLavendel» wrote: Vi lager ofte halve med røkt pølse og halve med kjøttdeig som er krydret med salt og pepper og tomatpure..
Resten av oppskriften er lik..: tomatpure i bånn, så pølse/kjøttdeig, så masse tomater, så sopp, så løk og til slutt ost!
Serveres med hjemmelaget hvitløksdressing 🙂
Nam
Oppskrift 2 pizza:
16 dl mel, 1 klatt smør, 1 pk fersk gjer, 5 dl lunken melk, litt salt..🙂 Heve til dobbel størrelse
Veldig interessert i oppskriften på hjemmelaget hvitløksdressing jeg da. Hvis du er villig til å gi fra deg oppskriften? 😀
Topics: 66Replies: 6978Kjøttet varierer vi nesten hver gang, men en slager har nå blitt marinert kyllingkjøtt. Jeg er så heldig at jeg kan kjøpe med meg ferdig marinert kyllingkjøtt fra jobben, og det er så utrolig godt! Ellers er jeg også en pepperoni-jente, så det går mye i det også.
Utenom det går det i løk og ananas, bruker sjelden paprika for det kan jeg ikke fordra! 😂
Topics: 11Replies: 560Vi lager bunn av 4,5 dl vann, 1 halv pakke gjær, 2 ts salt, 2 ss olje og mel til den er fin å jobbe med.
Pizzasaus:
3 tomater
en bunt FRISK basilikum
1-1,5 hvitløk (feddfri)
1 ss tomatpure
1 ss sukker
salt + pepper
Som fyll har vi gjerne:
Marinert kyllingfilet, paprika og løk
Kjøttdeig krydret med hvitløkspepper, løk, paprika, bacon og sopp
pepperoni, løk, chilli og paprika
Marinert svinekjøtt, purre, sopp og mais
Også lager jeg hvitløksdressing av en boks rømme, en liten dæsj majones, en hvitløk, litt salt og pepper og noen dråper sitronsaft.
ELSKER hjemmelaget pizza [smilie=love0082.gif]
Topics: 8Replies: 236Topics: 5Replies: 77Her var det mange gode oppskrifter!! Nam!!
Jeg varierer etter hva jeg har i kjøleskapet! 🙂
I helgen ble det slik:
1 boks med hakkede tomater med chili + litt ketchup
1 stor rødløk
Kalkunkjøtt (frosset etter jula)
Masse ost
Bacon
Hvitløkssalt, pepper, piri piri, grillkrydder (på toppen)
Servert med salat og hvitløksdressing
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.