Hva slags fyll?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva slags fyll?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva slags fyll?
- Dette emnet har 40 svar, 16 deltakere, og ble sist oppdatert 14 years ago av
Stavangerpar.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 550Replies: 1386005. feb. 2011 kl. 14:47 #6823
Dere som hadde enten bløtkake eller marsipankake til bryllupskake, hva fylte dere denne med.
Jeg tenker jo sterkt på friske bær og vanliljekrem, men er det litt kjedelig?
Trenger litt innspill her, så kjekt om jeg fikk mange svar 😀
Topics: 55Replies: 4059Bryllupskaka var 3 etg og forskjellig fyll i de forskjellige.
Ene var det sjokkoladefyll i
Ene var med jordbær
Ene med bringebær
så var der samme annet fyll
av krem/vaniljekrem eller hva det enn nå var..
husker ikke 😳
men utrolig god :p
og alle etasjene var overtrukket med
hvit marsipan 🙂
Topics: 550Replies: 1386005. feb. 2011 kl. 14:59 #122789ja, jeg vil også ha hvit marsipan, håper bare som skal lage kake forstår dette, hun ene som jeg håper kan, hvis hun ikke har ferie, forstår sikker hva jeg snakker om, men den andre plassen, vel jeg har ikke så veldig stor tro på dem, men finnes ikke flere i Egersund.
Takk for svar.
Topics: 36Replies: 682Frøken
annonseTopics: 550Replies: 1386006. feb. 2011 kl. 09:23 #122823«Fucoc» wrote: Ikk at jeg har fylt noen bryllupskake enda, men jeg digger bær inni bløtkaka. det gjør den litt friskere, pluss at bær er jo det sunneste du kan fylle de med 🙂
Er jo kjekt å høre hva kommende brudepar også har tenkt å fylle dem med, hva andre tenker om fyllet 😀
Topics: 59Replies: 7239Topics: 550Replies: 13860Topics: 6Replies: 72Topics: 550Replies: 13860Topics: 7Replies: 36Frøken
annonseTopics: 550Replies: 1386007. feb. 2011 kl. 12:18 #122930Vi skal ha tre etasjes bryllupskake, går jeg ut i fra, har lyst å ha en slik som alle etasjene er like store, men må høre med de som skal lage den, hva slags typer de har
Topics: 196Replies: 150707. feb. 2011 kl. 12:29 #122933Vi hadde 3 etasjer.. og vi liker best bringebærfyll.. så vi tok toppen og bunnen med bringebær og den mellomste med jordbær! Men det var helt sikkert syltetøy som ble brukt..😉
Men godt var det!!
Vi hadde helt hvit marsipan også, veldig skeptisk til det da.. spurte 100 ganger om det faktisk var en god marsipan og ikke noe sånt annet som mange andre bruker;)
Men den ble veeeldig god faktisk 🙂
Topics: 550Replies: 1386007. feb. 2011 kl. 12:41 #122939Ja, som sagt, jeg har veldig lyst på hvit marsipan, så mye mer stilfull en den vanlige marsipannen, i mine øyner i alle fall, men får jeg det ikke, så er det ikke noe å gjøre med det. Bryllupet står og faller jo ikke på akkuart det da 😂
Topics: 5Replies: 16Topics: 550Replies: 13860Topics: 5Replies: 16Er det meg du mener, så har jeg bare bildene, jeg husker ikke hvor jeg fant den. Men jeg vet ikke om det er det fyllet som er inni kaka, men vi får lov å velge selv hva en vil ha. Jeg er ikke så veldig glad i krem, så derfor med vaniljekrem så blir den ikke så kvalmende.
Men kan legge ut bilde av kaka, de første bildene er det brukt hvit marsipan, men ett av dem kan du se pynten i vanlig marsipan og det var finest syns jeg da 😀
Topics: 550Replies: 1386008. feb. 2011 kl. 07:10 #123013Nydelig kake, må jeg si, men jeg følte at den hvite marsipannen her virket veldig rar, mer grå enn hvit.
Frøken
annonseTopics: 33Replies: 137008. feb. 2011 kl. 15:24 #123051Vi velger det vi liker best, og blåser i om andre synes det er kjedelig. 😉 Vi velger bringebærfyll og ikke så mye annet.
Topics: 550Replies: 1386008. feb. 2011 kl. 15:33 #123055ja du sier noe sveet Pink Kitty, men vil jo gjerne at gjestene spiser kakene da, men det gjør de sikkert samme hva de blir fylt med, så lenge det ikke er sjokolade, for det spiser ikke min mor.
Topics: 33Replies: 137008. feb. 2011 kl. 15:43 #123056Klart det, men det er litt av det man må finne seg i ett bryllup tenker jeg, man kan ikke ta hensyn til alt og alle, med noen hederlige unntak (slik som din mor).
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.