Hva slags fyll?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva slags fyll?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva slags fyll?
- Dette emnet har 40 svar, 16 deltakere, og ble sist oppdatert 14 years ago av
Stavangerpar.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 550Replies: 1386008. feb. 2011 kl. 15:45 #123058
Ja, jeg er enig i det, en kan ikke ta hensyn til 70 mennesker som skal spise kake, da har en litt av hensyn å ta da.
Topics: 196Replies: 150708. feb. 2011 kl. 19:05 #123081Her er vår.. syntes marsipanen faktis var veldig pen.. over all for ventning.. men ikke så lett å se på et bilde!
Topics: 5Replies: 16«Stavangerpar» wrote: Nydelig kake, må jeg si, men jeg følte at den hvite marsipannen her virket veldig rar, mer grå enn hvit.
Ja jeg lurer på om de har brukt sånn sukkerpasta her og ikke marsipan. Det er ikke noe godt. Men denne skal ikke bestilles fra et konditori, vi har en bekjent som er utdanna konditor som skal lage den, og da ber jeg bare om helt vanlig marsipan. Jeg syns det er finere enn hvit.
Topics: 196Replies: 150709. feb. 2011 kl. 08:13 #123105«Siamina» wrote:
Stavangerpar wrote:Nydelig kake, må jeg si, men jeg følte at den hvite marsipannen her virket veldig rar, mer grå enn hvit.Ja jeg lurer på om de har brukt sånn sukkerpasta her og ikke marsipan. Det er ikke noe godt. Men denne skal ikke bestilles fra et konditori, vi har en bekjent som er utdanna konditor som skal lage den, og da ber jeg bare om helt vanlig marsipan. Jeg syns det er finere enn hvit.
Det var bare det jeg hadde hørt om før vi bestilte.. vet ikke hvor mange ganger jeg spurte om det faktisk var marsipan.. og at den smakte godt 😉 hehe
Frøken
annonseTopics: 550Replies: 1386009. feb. 2011 kl. 09:43 #123109«Siamina» wrote:
Stavangerpar wrote:Nydelig kake, må jeg si, men jeg følte at den hvite marsipannen her virket veldig rar, mer grå enn hvit.Ja jeg lurer på om de har brukt sånn sukkerpasta her og ikke marsipan. Det er ikke noe godt. Men denne skal ikke bestilles fra et konditori, vi har en bekjent som er utdanna konditor som skal lage den, og da ber jeg bare om helt vanlig marsipan. Jeg syns det er finere enn hvit.
Det er jo kjempebra, for da får du den akkuart slik du vil ha den 😀
Topics: 59Replies: 869Vi skal ha tre eller fire etasjer.
Og skal IKKE ha marsipan.. Hverken jeg eller samboer liker marsipan, og jeg nekter å bruke flere tusen på en kake ingen av oss liker.. Kall meg gjerne bridezilla, men der driter jeg i hva gjestene synes er riktig ;p
Vi skla ha oreokake med hvitt sjokoladetrekk, fetteren til samboer hadde det i sitt bryllup og det var både lekkert og fantastisk godt 😉
Så får vi heller ha en en-etasjes marsipankake eller to ti de som liker sånt 😉
Topics: 550Replies: 1386009. feb. 2011 kl. 10:58 #123113Ja, brudeparet må jo få noe de liker da, det er jo det viktigste oppi det hele, bryllupet skal jo gjennspeile hvem brudeparet 😀
Topics: 44Replies: 16910. feb. 2011 kl. 10:56 #123192Jeg synes og bær er godt i kake.
Skal det være `bløtkakeaktig`synes jeg vaniljekrem eller romkrem er godt.
Topics: 550Replies: 1386010. feb. 2011 kl. 11:38 #123197ja, det er godt med bær i kaken ,så kanskje vi bare skal gå for det 😀
Topics: 16Replies: 229Frøken
annonseTopics: 550Replies: 13860Topics: 9Replies: 12Topics: 550Replies: 13860Topics: 7Replies: 177Topics: 9Replies: 12Topics: 550Replies: 13860Topics: 10Replies: 33Frøken
annonseTopics: 550Replies: 1386023. feb. 2011 kl. 15:24 #124158«lmk88» wrote: Vi skal ha sjokoladekake.. Eller tre etg med tre forskjellige kaker.. Får se hva vår baker viser oss 😀
Jeg har ikke lyst til å ha tre forskjellige kaker, da jeg føler at alle gjestene må få smake av en og samme kake, som er bryllupskaken, den som vi spiser av.
Topics: 13Replies: 47 -
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.