Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Hva står på menyen?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva står på menyen?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva står på menyen?

  • Dette emnet har 24 svar, 17 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av Sesje.
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 25)
1 2 →
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 11
    Replies: 36
    Prinsesse Maria
    08. jan. 2009 kl. 22:01 #228

    Hva skal dere servere på den store dagen og hva betaler dere? 😉

    Her blir det:

    Forret: Grilla asparges, rulla i parmaskinke og serveres på bruchetta med urteaioli

    Hovedrett: Braisert culotte

    Braiseres i rødvin og grønnsaker. Serveres med ovnsbakte rotgrønnsaker, rista sopp og kremet urtesaus.

    Dessert: Har vi ikke bestemt oss for…. Men det blir noe lite slik att gjeste får plass til kaker 😀

    Vi betaler 325 kr pr. pers og synest ikke det er veldig dyrt

    😉

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 99
    Replies: 2760
    Roger
    08. jan. 2009 kl. 22:12 #12882

    Oi.. 😯 det hørtes ut som mye for pengene! 😀 Kjenner dere de som skal lage maten? Jeg regner jo med at drikke kommer utenom, men synes det hørtes ut som en god deal for det…

    Settings
    Topics: 11
    Replies: 36
    Prinsesse Maria
    08. jan. 2009 kl. 22:19 #12884

    Ja jeg tror vi får veldig mye for pengene 😉 Vi har leid inn kokker og kjenner de ikke fra før, men vi ahr smakt maten og de lager himmelsk mat 😀

    Drikke varene ordner vi selv, men tror ikke det blir så veldig dyrt siden vi kjøper og styrer det selv 😉

    Settings
    Topics: 32
    Replies: 776
    Meteline
    09. jan. 2009 kl. 11:51 #12905

    Vår meny blir vilt- og skogs da restauranten vi skal ha festen på ligger midt i skauen ( http://www.malungen.com/ ). Prisene er nok vanlig restaurantpriser, men maten der er utrolig god [smilie=happy0034.gif]

    Tror menyen vår blir sånn (cirkus/nesten):

    Forrett: Ferskvannsymfoni med kreps, varmrøkt ørret, gravet sik og syltet filet av røye.

    Hovedrett: Medaljonger av hjort med skogsbærsaus. Servert med sesongens grønnsaker, ristet sopp og saltbake poteter.

    ….eller…men er redd det kan bli for sært, men begge familiene er glad i mat og prøve nytt

    Rosastekt villsvinfilet med cherrysaus med samme tilbehør.

    Dessert: Pannacotta med hvit sjokolade eller balsamicomarinerte skogsbær

    Tror det skal bli godt jeg 😉

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 32
    Replies: 776
    Meteline
    09. jan. 2009 kl. 11:53 #12907

    Prinsesse Maria – jeg spiser gjerne hos deg og jeg altså 😉 Og prisene dere har fått er jo bare megatopp!!

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 2504
    Sørlandsbrud_09
    09. jan. 2009 kl. 12:04 #12909

    Hihi – siden vi skal ha en veldig avslappet fest i stort partytelt i hagen blir det en veldig avslappet meny – tilpasset oss, avslappede som vi er 🙂

    Forrett blir en pølse i brød til alle – min kjære elsker pølser, noe alle rundt oss vet vedig godt. Blir litt humør av det 😉

    Hovedrett blir grillmix tilberedt av vår lokale, prisvinnende slakter. 5 typer deilig grillet kjøtt og et tilbehørsbord som bugner over av alt deilig må ha til. Salater i lange baner kalde og lune, poteter i alle typer, sauser, grønnsaker mmmmmmmm 🙂

    Dessert – mulig det blir friske jordbær, men jeg har veldig lyst på noe meed sjokolade – jeg bare ELSKER sjokkis! Så kanskje sjokkisjordbær 😂

    Også blir det vel en konge pølsegryte som nattmat en gang utover den deiligsommer natten vi håper på det blir i hagen der fylt med lys og lykter i alle busker og trær! Åååååååh som jeg gleder meg!!

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    09. jan. 2009 kl. 12:10 #12910

    Vi har ikke bestemt oss helt hundre prosent enda men regner med at vi ender opp med

    Forrett Hardanger kanapeer med spekemat og ørret

    Mellomrett Blåskjellsuppe med rømmer ogsvart arktisk kaviar

    Hovedrett Helstekt Reinsdyrmørbrad servert med kremet saus tilsatt einerbær.Ovnsbakt Rosenval babypoteter,mini gulerot og kantareller

    Desert Moltemusse,ristede mandelflak og coulis av røde bær

    Tar vi dette vil det koste oss 795 pr person,da er jo festoppdekkingen inkludert,som duker,servietter,lys,blomster og annen pynt på bordet.

    Så blir det rundt en 300kr ekstra for drikke til pr.person

    Så det vil si 1095 pr pers.

    Meteline: Jeg hadde gått for villsvin,det hørtes veldig spenndene ut,men det er ditt bryllup ikke mitt,så du må beste,selv.

    Settings
    Topics: 32
    Replies: 776
    Meteline
    09. jan. 2009 kl. 12:17 #12912

    Hvis noen trenger prøvesmakere til menyen så stiller jeg mer enn gjerne opp som engasjert smaker – helt gratis 🙌

    Til stavangerpar – vi heller nok litt mot villsvin vi og. Har aldri smakt det, men brudgommens forlover sier det er fantastisk. Og jeg tror ingen av gjestene vil ha problemer med å spise det. Jo, kanskje kona til han forloveren (min venninne så jeg sier ikke noe stygt, hun er klar over det selv altså :wink:), hun er vrien nøtt, men da kan vi jo bare skylde på mannen hennes 😛

    Settings
    Topics: 11
    Replies: 36
    Prinsesse Maria
    09. jan. 2009 kl. 16:34 #12939

    Her var det mange deilige retter 😀

    Settings
    Topics: 135
    Replies: 459
    Silje
    09. jan. 2009 kl. 17:07 #12940

    Vi skal nesten helt bestemt ha buffet. Med hva vet jeg ikke enda, me godt og variert, og litt rimelig, så vi er sikre på at alle, både store og små finner noe de liker. 😀 Kommer til å være endel barn i bryllupet vårt, og de lker jo ofte ikke det samme som de voksne, jeg er og ganske kresen. 😂

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 30
    Replies: 239
    M
    09. jan. 2009 kl. 17:43 #12941

    Mmmmmm, her var det mye godt. Vi skal rett og slett hoppe over forrett siden vi skal ha tapas. Tapasen blir litt fra flere verdensdeler, altså crossover tapas…..Vi ønsket noe uformelt og godt som kan være med på å løse opp selskapet litt. Vi skal lage de fleste rettene selv med hjelp fra familie og venner. Tapasmenyen ser slik ut nå, men det blir sikkert noen endringer etterhvert.

    Greske kjøttboller i tomatsaus

    Vietnamesiske vårruller

    Innbakte scampi

    Marinerte scampi med sesamfrø

    Marinerte kyllingklubber

    Potetbåter

    Kanariske nypoteter

    Parma/serrano skinke

    Chili og hvitløkssjampinjonger

    Oliven

    Tomatsalat

    Artisjokker

    Hummus

    Foccacia

    Grisinni

    Grovt steinovnsbakt brød

    Sweet chili saus

    Aiolli

    Pesto

    Tzatsiki

    Til dessert står valget mellom hvit sjokolademousse eller panna cotta. Falt litt for panna cotta med sjokolade…..tror jeg på prøve det…….

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 2504
    Sørlandsbrud_09
    09. jan. 2009 kl. 17:50 #12942

    mmmmmmm ai løøøøøv tapas!!! 😂

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    09. jan. 2009 kl. 17:58 #12943

    Kjekt å se at det er så mye forskjellige som står på menyen. Det gir mangfold og det er jeg veldig for. Kjedelig om det bare var en standar som gikk igjen og igjen. De ter også kjekt at folk tørr å tenke nytt,ikke bare innen for A4.

    Settings
    Topics: 13
    Replies: 628
    kris
    09. jan. 2009 kl. 19:43 #12947

    Vi skal ha koldtbord, med masse forskjellige retter som:

    Cabaret

    Ørret

    Reker

    Pastasalat

    Potetsalat

    Roastbeef

    Spekemat

    Kyllinglår

    Kjøttboller

    Ostefat

    Røkelaks

    Eggerøre

    Karbonader

    Salat

    Fruktfat

    Til dessert blir det kaker, regner med at magene blir fulle nok av dette.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 64
    Replies: 1419
    Sommerbrud2010
    15. jul. 2009 kl. 11:37 #53705

    OI! Her var det mange deilige retter. Jeg kunne gjerne vært forsøkskanin for disse bryllupsmenyene!

    Vi skal ha 3-retters meny. Har leid et lokale som «inkluderer» personale, og har fått en fantastisk pris!! Vi får leie av lokale, 3-retters middag og vask dagen etter for 350,- per gjest. I tillegg kommer selvfølgelig pris for personale, pådekking m.m. Men det blir ikke store summen i forhold til det vi hadde sett for oss når vi begynte og planlegge 😀

    Meny:

    Forrett: kanapé med røkt laks

    Hovedrett: Indrefilet (litt usikker på tilbehør)

    Dessert: Hjemmelaget is med varme bjørnebær

    Settings
    Topics: 22
    Replies: 416
    addi
    15. jul. 2009 kl. 13:03 #53736

    vi holder selskap på grendehuset, men vi har vårt egen kokk som har jobbet mange år på Oslo Grandhotel og når jobber på hotell i Kristiansand.

    Han skal lage for oss:

    variasjon av Inderøy Sodd med ferske grønnsaker

    Skarnsundseifilet på rosmarin med ny mandelpotet, rattatuille og balsamicoreduksjon

    Dessertbuffet med Creme brulee, Tiramisu, fersk jordbær med rømmeis

    senere serveres kaffe og kake plus et lite koldtbord og om middnatt serveres blåskjellsuppe

    Settings
    Topics: 15
    Replies: 79
    straumbo
    15. jul. 2009 kl. 15:09 #53773

    Vi skal ha kombinert tapas/koldtbord

    Skal lage det selv Regner med det kommer på ca 100 kr pr pers

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    15. jul. 2009 kl. 15:31 #53774

    Forrett: Fiskesuppe

    Hovedrett: Buffe av skalldyr og spekemat

    Dessert: Vaniljepannacotta med kirsebærsorbet

    Kuvertprisen kommer på ca 320kr pr.pers.

    Det betinger at der vi skal bestille maten i fra har dette på menyen til neste år også da 🙂

    Settings
    Topics: 8
    Replies: 54
    catty
    15. jul. 2009 kl. 16:13 #53778

    Her så skal bi ha blomkålsuppe til forett og elg stek til hovedrett og karamelpudding til desert ,vi betaler ca 300kr pr pers og vi skal ha servitører og drikke utnom..så det blir ikke så verst pris.

    Settings
    Topics: 57
    Replies: 506
    larvik05062010
    15. jul. 2009 kl. 16:28 #53781

    menyen blir ikke nøyaktig bestemt før en ny kokk er ansatt neste år der vi skal være.

    men vi skal ha noe skalldyrs greier til forrett, rødt kjøtt til hoved rett og noe sjokolade greier til dessert. en kanape blir og servert til gjestene mens vi er til fotografering.

    velkomstdrink, 1glass hvitvin, 2 glass rød vin, kaffe og avec +lokale, personale, duker og pådekking betaler vi mellom 900-1000 pr pers for.

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 25)
1 2 →
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search