Hva står på menyen?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva står på menyen?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hva står på menyen?
- Dette emnet har 24 svar, 17 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av
Sesje.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 11Replies: 3608. jan. 2009 kl. 22:01 #228
Hva skal dere servere på den store dagen og hva betaler dere? 😉
Her blir det:
Forret: Grilla asparges, rulla i parmaskinke og serveres på bruchetta med urteaioli
Hovedrett: Braisert culotte
Braiseres i rødvin og grønnsaker. Serveres med ovnsbakte rotgrønnsaker, rista sopp og kremet urtesaus.
Dessert: Har vi ikke bestemt oss for…. Men det blir noe lite slik att gjeste får plass til kaker 😀
Vi betaler 325 kr pr. pers og synest ikke det er veldig dyrt
😉
Topics: 99Replies: 2760Topics: 11Replies: 3608. jan. 2009 kl. 22:19 #12884Ja jeg tror vi får veldig mye for pengene 😉 Vi har leid inn kokker og kjenner de ikke fra før, men vi ahr smakt maten og de lager himmelsk mat 😀
Drikke varene ordner vi selv, men tror ikke det blir så veldig dyrt siden vi kjøper og styrer det selv 😉
Topics: 32Replies: 776Vår meny blir vilt- og skogs da restauranten vi skal ha festen på ligger midt i skauen ( http://www.malungen.com/ ). Prisene er nok vanlig restaurantpriser, men maten der er utrolig god [smilie=happy0034.gif]
Tror menyen vår blir sånn (cirkus/nesten):
Forrett: Ferskvannsymfoni med kreps, varmrøkt ørret, gravet sik og syltet filet av røye.
Hovedrett: Medaljonger av hjort med skogsbærsaus. Servert med sesongens grønnsaker, ristet sopp og saltbake poteter.
….eller…men er redd det kan bli for sært, men begge familiene er glad i mat og prøve nytt
Rosastekt villsvinfilet med cherrysaus med samme tilbehør.
Dessert: Pannacotta med hvit sjokolade eller balsamicomarinerte skogsbær
Tror det skal bli godt jeg 😉
Frøken
annonseTopics: 32Replies: 776Topics: 21Replies: 250409. jan. 2009 kl. 12:04 #12909Hihi – siden vi skal ha en veldig avslappet fest i stort partytelt i hagen blir det en veldig avslappet meny – tilpasset oss, avslappede som vi er 🙂
Forrett blir en pølse i brød til alle – min kjære elsker pølser, noe alle rundt oss vet vedig godt. Blir litt humør av det 😉
Hovedrett blir grillmix tilberedt av vår lokale, prisvinnende slakter. 5 typer deilig grillet kjøtt og et tilbehørsbord som bugner over av alt deilig må ha til. Salater i lange baner kalde og lune, poteter i alle typer, sauser, grønnsaker mmmmmmmm 🙂
Dessert – mulig det blir friske jordbær, men jeg har veldig lyst på noe meed sjokolade – jeg bare ELSKER sjokkis! Så kanskje sjokkisjordbær 😂
Også blir det vel en konge pølsegryte som nattmat en gang utover den deiligsommer natten vi håper på det blir i hagen der fylt med lys og lykter i alle busker og trær! Åååååååh som jeg gleder meg!!
Topics: 550Replies: 1386009. jan. 2009 kl. 12:10 #12910Vi har ikke bestemt oss helt hundre prosent enda men regner med at vi ender opp med
Forrett Hardanger kanapeer med spekemat og ørret
Mellomrett Blåskjellsuppe med rømmer ogsvart arktisk kaviar
Hovedrett Helstekt Reinsdyrmørbrad servert med kremet saus tilsatt einerbær.Ovnsbakt Rosenval babypoteter,mini gulerot og kantareller
Desert Moltemusse,ristede mandelflak og coulis av røde bær
Tar vi dette vil det koste oss 795 pr person,da er jo festoppdekkingen inkludert,som duker,servietter,lys,blomster og annen pynt på bordet.
Så blir det rundt en 300kr ekstra for drikke til pr.person
Så det vil si 1095 pr pers.
Meteline: Jeg hadde gått for villsvin,det hørtes veldig spenndene ut,men det er ditt bryllup ikke mitt,så du må beste,selv.
Topics: 32Replies: 776Hvis noen trenger prøvesmakere til menyen så stiller jeg mer enn gjerne opp som engasjert smaker – helt gratis 🙌
Til stavangerpar – vi heller nok litt mot villsvin vi og. Har aldri smakt det, men brudgommens forlover sier det er fantastisk. Og jeg tror ingen av gjestene vil ha problemer med å spise det. Jo, kanskje kona til han forloveren (min venninne så jeg sier ikke noe stygt, hun er klar over det selv altså :wink:), hun er vrien nøtt, men da kan vi jo bare skylde på mannen hennes 😛
Topics: 11Replies: 36Topics: 135Replies: 459Vi skal nesten helt bestemt ha buffet. Med hva vet jeg ikke enda, me godt og variert, og litt rimelig, så vi er sikre på at alle, både store og små finner noe de liker. 😀 Kommer til å være endel barn i bryllupet vårt, og de lker jo ofte ikke det samme som de voksne, jeg er og ganske kresen. 😂
Frøken
annonseTopics: 30Replies: 239Mmmmmm, her var det mye godt. Vi skal rett og slett hoppe over forrett siden vi skal ha tapas. Tapasen blir litt fra flere verdensdeler, altså crossover tapas…..Vi ønsket noe uformelt og godt som kan være med på å løse opp selskapet litt. Vi skal lage de fleste rettene selv med hjelp fra familie og venner. Tapasmenyen ser slik ut nå, men det blir sikkert noen endringer etterhvert.
Greske kjøttboller i tomatsaus
Vietnamesiske vårruller
Innbakte scampi
Marinerte scampi med sesamfrø
Marinerte kyllingklubber
Potetbåter
Kanariske nypoteter
Parma/serrano skinke
Chili og hvitløkssjampinjonger
Oliven
Tomatsalat
Artisjokker
Hummus
Foccacia
Grisinni
Grovt steinovnsbakt brød
Sweet chili saus
Aiolli
Pesto
Tzatsiki
Til dessert står valget mellom hvit sjokolademousse eller panna cotta. Falt litt for panna cotta med sjokolade…..tror jeg på prøve det…….
Topics: 21Replies: 2504Topics: 550Replies: 1386009. jan. 2009 kl. 17:58 #12943Kjekt å se at det er så mye forskjellige som står på menyen. Det gir mangfold og det er jeg veldig for. Kjedelig om det bare var en standar som gikk igjen og igjen. De ter også kjekt at folk tørr å tenke nytt,ikke bare innen for A4.
Topics: 13Replies: 628Vi skal ha koldtbord, med masse forskjellige retter som:
Cabaret
Ørret
Reker
Pastasalat
Potetsalat
Roastbeef
Spekemat
Kyllinglår
Kjøttboller
Ostefat
Røkelaks
Eggerøre
Karbonader
Salat
Fruktfat
Til dessert blir det kaker, regner med at magene blir fulle nok av dette.
Topics: 64Replies: 141915. jul. 2009 kl. 11:37 #53705OI! Her var det mange deilige retter. Jeg kunne gjerne vært forsøkskanin for disse bryllupsmenyene!
Vi skal ha 3-retters meny. Har leid et lokale som «inkluderer» personale, og har fått en fantastisk pris!! Vi får leie av lokale, 3-retters middag og vask dagen etter for 350,- per gjest. I tillegg kommer selvfølgelig pris for personale, pådekking m.m. Men det blir ikke store summen i forhold til det vi hadde sett for oss når vi begynte og planlegge 😀
Meny:
Forrett: kanapé med røkt laks
Hovedrett: Indrefilet (litt usikker på tilbehør)
Dessert: Hjemmelaget is med varme bjørnebær
Topics: 22Replies: 416vi holder selskap på grendehuset, men vi har vårt egen kokk som har jobbet mange år på Oslo Grandhotel og når jobber på hotell i Kristiansand.
Han skal lage for oss:
variasjon av Inderøy Sodd med ferske grønnsaker
Skarnsundseifilet på rosmarin med ny mandelpotet, rattatuille og balsamicoreduksjon
Dessertbuffet med Creme brulee, Tiramisu, fersk jordbær med rømmeis
senere serveres kaffe og kake plus et lite koldtbord og om middnatt serveres blåskjellsuppe
Topics: 15Replies: 79Frøken
annonseTopics: 201Replies: 19922Topics: 8Replies: 54Topics: 57Replies: 50615. jul. 2009 kl. 16:28 #53781menyen blir ikke nøyaktig bestemt før en ny kokk er ansatt neste år der vi skal være.
men vi skal ha noe skalldyrs greier til forrett, rødt kjøtt til hoved rett og noe sjokolade greier til dessert. en kanape blir og servert til gjestene mens vi er til fotografering.
velkomstdrink, 1glass hvitvin, 2 glass rød vin, kaffe og avec +lokale, personale, duker og pådekking betaler vi mellom 900-1000 pr pers for.
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.