Hvilken meny?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Hvilken meny?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Hvilken meny?
- Dette emnet har 19 svar, 14 deltakere, og ble sist oppdatert 14 years ago av
07082010.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 43Replies: 252Topics: 8Replies: 236Topics: 55Replies: 4059Topics: 19Replies: 218
Vi skal ha tapas, rett og slett 😀
Spanske kjøttboller, blåskjell, pastasalat, spekeskinke, salami, sukkersaltet laks, kveite, sevish & brandane, potetsalat, bønnesalat, saltbakte poteter, 2 grytevarianter, tunfisksalat, coscos, fucciabrød, aioli, oliver, 4 typer ost, kyllingklubber etc. Sambo som fikser dette så husker ikke alt. Nam nam nam 😀
Gifter oss 28. august! 🤗
Frøken
annonseTopics: 59Replies: 723912. juni serverte vi følgende:
Forrett:
Skalldyrtallerken
Marinerte skampi, kamskjell, greenskjell,
husets krabbesalat med lodderogn og
kremet korianderdressing
Hovedrett:
Medaljonger av kronhjort
Rosenkål med bacon, glassert gulrot,
bakt sellerirot, rognebærgele, Rissolépoteter og
kremet kantarellsaus.
Dessert:
Vaniljepannacotta
Med rabarbrakompott
Topics: 16Replies: 3597.august serverer vi følgende:
Forrett: Jordskokksuppe
Hovedrett: Skalldyrbuffet med dampede blåskjell, helstekt laksefilet, Ferske reker, krabber, marinert scampi, eggerøre, salat, godt brød og sauser
Dessert: Kakebordet 🙂
Vi skal ha vielsen på seilskute og selskapet ved sjøen, og ønsket en litt uformell stemning. Derfor buffet. Suppen først har vi lagt for å få brudd i spisingen – til toastmaster og taler.
Topics: 43Replies: 252Topics: 550Replies: 1386015. jul. 2010 kl. 08:28 #106285Vi gifter oss 13 august neste år, altså 2011 og her er vår meny
1.Gresk salat a la sakis
Denne salaten ligner overhode ikke på en gresk salat, det er en flådd tomat,rundt den er har han festet en skive av agurk, inni der er det fetaost og masse masse annet godt. Husker ikke nå i farten alt som var i den, men det var i alle fall en smaksbombe.
2. Carpaccio av hval, redusert balsamico og gorgonzolakrem
3.Fois Gras (gåselever)
Husker ikke helt alt tilbehøret her, men det var i allefall utrolig,utrolig godt
4.Canneloni med langstekt geitekilling
Her husker jeg heller ikke all tilbehør
5.Wellington av hjort.
ei heller her husker jeg av tilbehør
6. Sjokoladefondante med en eller annne is og/eller sorbe
Til maten kommer vi til å servere vin,som blir anbefalt av restaurant sjefen. De som ikke ønsker noe med alkohol i, får brus og så blir det selvsagt servert rikelig med vann.
Topics: 59Replies: 869Hihi, ser at vår meny ser veldig kjedelig ut i forhold til resten her 😂 😂
Vi skal ha sodd, med en form for is til dessert.
For meg som trønder er det utenkelig å dill med annen mat på en sånn dag, det er bare sodd som er riktig 🤗 I tillegg ønsket samboeren min, som er østlending, å ha sodd så da ver det ikke noe mer å diskutere 🙂
Topics: 4Replies: 222Frøken
annonseTopics: 8Replies: 74Topics: 11Replies: 560Topics: 550Replies: 1386015. jul. 2010 kl. 12:11 #106345Kjenner jeg blir sulten av å lese om alle disse gode menyen som folk skal ha.
Topics: 43Replies: 252Topics: 550Replies: 1386015. jul. 2010 kl. 12:25 #106350«Trusa» wrote: Mmmm. Fikk lyst på sjokoladefondant nå. [smilie=aiwebs_015.gif]
Ja,det skal vi ha i vårt bryllup med is og/eller sorbet til.
Min mor liker ikke sjokolade så hun skal få karamellpannacotta 😀
Topics: 43Replies: 252«Stavangerpar» wrote:
Trusa wrote:Mmmm. Fikk lyst på sjokoladefondant nå. [smilie=aiwebs_015.gif]Ja,det skal vi ha i vårt bryllup med is og/eller sorbet til.
Min mor liker ikke sjokolade så hun skal få karamellpannacotta 😀
Mmmmm. Det er definitivt med i diskusjonen. Skal høre med kokken vår om han har noen tips. 😀
Topics: 3Replies: 1315. jul. 2010 kl. 20:58 #106599Her var det virkelig mye godt og fint! Vi skal ha koldtbord med hjemmelaget gryterett i tillegg 🙂 Hele greia blir hjemmelaget, og i følge min verdens snilleste mor mer eller mindre gratis. Snille, snille mor! Det passer økonomien perfekt 😜 Dessert har jeg ikke tenkt på enda, men tror det blir sjokoladepudding eller noe sånt.. Kan hvertfall ikke bli is som står framme og smelter…
Frøken
annonseTopics: 21Replies: 110216. jul. 2010 kl. 11:22 #106707Her kommer vår meny, vi gifter oss 4.sept…
Forrett:
Røkt elgkjøtt, skogsbærsaus og toast.
Hovedrett:
Urtestekt hjort, smørfrest sopp, ovnsbakte rotgrønnsaker, viltsaus og kokte poteter.
Dessert:
Creme brulee og friske bær.
Vi ga kokken våre ønsker og han satte sammen denne menyen etter årstid og hva vi hadde som ønsker. Vi var å prøvesmakte 2 forretter og 2 desserter og hovedretten og falt for denne menyen 😉
Han hadde gitt oss melon og spekenskinke som forett, og sjokoladefondant til dessert.
Topics: 64Replies: 141916. jul. 2010 kl. 17:59 #106779«07082010» wrote: 7.august serverer vi følgende:
Forrett: Jordskokksuppe
Hovedrett: Skalldyrbuffet med dampede blåskjell, helstekt laksefilet, Ferske reker, krabber, marinert scampi, eggerøre, salat, godt brød og sauser
Dessert: Kakebordet 🙂
Vi skal ha vielsen på seilskute og selskapet ved sjøen, og ønsket en litt uformell stemning. Derfor buffet. Suppen først har vi lagt for å få brudd i spisingen – til toastmaster og taler.
Mmmmmmmm.. skalldyrbuffet!!! Vi sees 7. august
Topics: 16Replies: 359«Sommerbrud2010» wrote:
07082010 wrote:7.august serverer vi følgende:Forrett: Jordskokksuppe
Hovedrett: Skalldyrbuffet med dampede blåskjell, helstekt laksefilet, Ferske reker, krabber, marinert scampi, eggerøre, salat, godt brød og sauser
Dessert: Kakebordet 🙂
Vi skal ha vielsen på seilskute og selskapet ved sjøen, og ønsket en litt uformell stemning. Derfor buffet. Suppen først har vi lagt for å få brudd i spisingen – til toastmaster og taler.
Mmmmmmmm.. skalldyrbuffet!!! Vi sees 7. august
😃 😃 😃 😃 😃 😃
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.