Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Hvit eller gul marsipan? (Alt det syke man tenker på!)

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hvit eller gul marsipan? (Alt det syke man tenker på!)

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hvit eller gul marsipan? (Alt det syke man tenker på!)

  • Dette emnet har 13 svar, 9 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av Mita.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 82
    Replies: 623
    Lisa
    22. jun. 2010 kl. 13:57 #5190

    Jeg sitter og grubler på om vi skal ha hvit eller gul marsipan. På en eller annen måte så synes jeg at gul marsipan virker mer fristende å spise, mens den hvite jo er lekker, men ser litt kunstig ut. Jeg har aldri smakt kritthvit marsipan, er den like god?

    Vi skal ha duse rosa/lilla (ekte) roser på kaken, slik som dette:

    Sammenlikner med et bilde med roser og hvit marsipan, og synes igrunnen det blir veldig «kunstig» og hardt?

    Hva tror dere om hvit marsipan til rosene på det øverste bildet? Er det kanskje penere med gul marsipan til? Skulle helst hatt en mellomting, men det finnes vel ikke. Føler meg som verdens verste bridezilla, men jeg synes jo det er viktig at kaken ser god ut! 😳

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    22. jun. 2010 kl. 14:14 #101588

    Vi har både dåpskaken og bryllupskaken i hvit marsipan.

    Gul marsipan hadde ikke vært aktuelt for oss, rett og slett! 🙂

    Settings
    Topics: 17
    Replies: 275
    Hardangerbrud2010
    22. jun. 2010 kl. 14:27 #101590

    Samme her, hvit marsipan (eller muligens MMF).

    Tror at hvit marsipan blir minst like fint til rosene deres, men det er vel smak og behag… ☺

    Settings
    Topics: 6
    Replies: 256
    AnneM
    22. jun. 2010 kl. 15:08 #101592

    Ville definitivt gått for hvit marsipan. Ser mye renere ut sammen med andre farger 😀

    Kanskje litt søtere på smak, iallefall MMF er det. Men det er så lite atte det gjør ingen verdens ting 😀

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 82
    Replies: 623
    Lisa
    22. jun. 2010 kl. 15:11 #101593

    Da er kaken bestilt i hvitt. Ole ville ikke høre om gul marsipan, nei! 😂

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    22. jun. 2010 kl. 15:13 #101594

    He he he!!! Happy bookings! 😛

    Settings
    Topics: 6
    Replies: 256
    AnneM
    22. jun. 2010 kl. 17:57 #101622

    «Lisa» wrote: Da er kaken bestilt i hvitt. Ole ville ikke høre om gul marsipan, nei! 😂

    :mrgreen:

    Settings
    Topics: 55
    Replies: 4059
    vanilla81
    22. jun. 2010 kl. 18:32 #101636

    selvom kaken er bestilt, så signerer jeg med hvit marsipan, er mye mere bryllup over det synest jeg (kommer også da selvsagt ann på farger ect..)

    Konditoren sa det mest vanlige var å bruke hvit marispan til bryllup.

    Settings
    Topics: 40
    Replies: 204
    Godjenta84
    22. jun. 2010 kl. 19:31 #101658

    Nå skal ikke jeg ødelegge en tråd her, men hvordan får man til hvit marsipan ? Er det sånn konditorgreie eller er det mulig å få til det selv også ?

    Settings
    Topics: 55
    Replies: 4059
    vanilla81
    22. jun. 2010 kl. 19:33 #101659

    de selger det i enkelte butikker samt konditorier 😉

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    22. jun. 2010 kl. 19:36 #101660

    Jeg personlig synes ikke noe om den hvite marsipanen. Kan sikkert være lekkert å se på men fryktelig kunstig og amerikansk for min del. Elsker marsipan og helst hjemmelaget. Laget nettop konfirmasjonskaken til jenten vår og den var himmelsk om det er lov med selvskryt :mrgreen:

    Settings
    Topics: 88
    Replies: 1752
    gledesei
    22. jun. 2010 kl. 19:52 #101671

    Hva regnes «vanlig» marsipan som? Den er jo ikke HVIT, men den er ikke GUL heller. Vi skal nok kjøre helt vanlig marsipankake. Synes også den hvite ser litt hard og kunstig ut.

    Settings
    Topics: 55
    Replies: 4059
    vanilla81
    22. jun. 2010 kl. 20:07 #101683

    Tviler ikke på at marsipanenen din er god hildemor 🙂

    Vi fikk smake på begge typene da vi bestilte kake, og jeg kjente forskjell da.

    Dessuten men den pynten på kaken vi skal ha, vil gul marispan ikke bli pent i det hele tatt.

    Men vi er jo alle forskjellige da 🙂

    Settings
    Topics: 12
    Replies: 385
    Mita
    23. jun. 2010 kl. 12:51 #101810

    Jeg ville definitivt gått for hvit! 😉 Det eneste som stod oppi hodet mitt når vi hadde samtale med kondotoren, var at kaken måtte bli hvit! 😀 (Skal ikke ha marsinpankake)

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search