Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Hvor mye vin beregner dere?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hvor mye vin beregner dere?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hvor mye vin beregner dere?

  • Dette emnet har 13 svar, 8 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av Angel.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 22
    Replies: 45
    Mayken
    12. jan. 2010 kl. 19:39 #2822

    Innviterer 60 gjester til middag (koldtbord)

    Sitter nå og prøver å skrive et lite busjett og aner ikke hvor mye vin jeg bør beregne.

    Noen med erfaringer?

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    12. jan. 2010 kl. 20:19 #71663

    Dette lurer jeg på å!

    Settings
    Topics: 64
    Replies: 1419
    Sommerbrud2010
    12. jan. 2010 kl. 21:38 #71681

    Signerer denne!

    Vi har 80 gjester og har kjøpt inn en del vin til nå, men vet jo ikke om det er nok eller for mye eller hva det er… Hos oss drikker 90% alkohol utover hele kvelden!

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 1102
    Festningsvielse
    12. jan. 2010 kl. 22:23 #71690

    Vi har tre retters middag med 55 gjester.

    Vi regner 1glass hvitvin til forrett, 2 glass rødvin til hovedrett og 1 glass dessertvin til slutt…

    På polet sa de vi kunne bergene 5glass pr flaske og dette har jeg sjekket ut og det stemmer, hehe…

    Snakk med vinmonopolet i nærheten av deg, de er veldig behjelpelige med å regne ut hvor mye man trenger av hva;)

    Man kan også gjøre en avtale med polet da det gjelder vin og noe annet drikkevare (husker ikke hva det var nå) at man kan få levere tilbake flasker som ikke er tatt opp og få pengene tilbake;)

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    12. jan. 2010 kl. 22:31 #71691

    Vi bergner et glass til forett,et til suppen to til tre på hovedretten og så et glass desertvin, om en skal ha koldtbor eller tapas,tror jeg ikke det går mindre,så vi sier 1 flaske til hver person. Da tar vi litt godt i,men bedre å beregne litt for mye, enn for lite, mener nå jeg i alle fall 😀

    Settings
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    12. jan. 2010 kl. 22:34 #71692

    Jeg har fått vite dette av ei som var sååå snill og sende meg hvor mye de brukte til 55 stk.

    8 treliter rødvin

    4 treliter hvitvin

    4 kasser øl

    4 kasser brus

    1 helflaske vodka

    1 Baileys

    1 Whiskey

    1.5 Konjakk

    😀 😀 😀 Så jeg regner med vi skal følge denne 🙂 Eneste er at vi kommer nok til å ha ett par ekstra kasser med øl også må vi ha cider og rusbrus.. hihi.. For jeg drikker ikke øl 😜

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    12. jan. 2010 kl. 22:39 #71694

    Sizza, da regner jeg med at dette kun var vin til maten at det ikke ble servet etter maten.

    Synes også det hørtes lite ut med det andre 1 flaske baylies til 55 og bare to typer spirt,en av hver, vil si 1.5 liter til å blande med. Det jeg synes der var mye av,det var konjakken.

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    12. jan. 2010 kl. 22:41 #71695

    Brus var det også lite av nå som jeg så etter, er jo ikke fult to flasker, hvis en tar de små flaskene,som jeg regner med at det blir i et bryllup og det er jo ikke mye på en hel kveld

    Settings
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    12. jan. 2010 kl. 22:53 #71696

    «Stavangerpar» wrote: Sizza, da regner jeg med at dette kun var vin til maten at det ikke ble servet etter maten.

    Synes også det hørtes lite ut med det andre 1 flaske baylies til 55 og bare to typer spirt,en av hver, vil si 1.5 liter til å blande med. Det jeg synes der var mye av,det var konjakken.

    Nei det var til maten og etter.. De hadde kjøpt inn mye mer, men det gikk ikke mer enn det jeg skrev her!

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    12. jan. 2010 kl. 23:02 #71699

    «sizza87» wrote:

    Stavangerpar wrote:
    Sizza, da regner jeg med at dette kun var vin til maten at det ikke ble servet etter maten.

    Synes også det hørtes lite ut med det andre 1 flaske baylies til 55 og bare to typer spirt,en av hver, vil si 1.5 liter til å blande med. Det jeg synes der var mye av,det var konjakken.

    Nei det var til maten og etter.. De hadde kjøpt inn mye mer, men det gikk ikke mer enn det jeg skrev her!

    Så lite hadde ikke jeg turd å satse på,men det er meg. Du må gjøre slik du føler det er riktig 😀

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 44
    Replies: 1077
    hejorgen
    13. jan. 2010 kl. 08:43 #71713

    Nåh. Bedre å kjøpe litt for mye en litt for lite, og heller få en avtale med polet om å kunne levere tilbake det som ikke drikkes? Bare pass på at ikke folk åpner vinflasker hvis det allerede står halvfulle flasker rundt omkring? Vi har beregnet 5 1/2 glass vin til hver gjest + konjakk/baileys til kaffen, etter det blir det bar og da får folk bestemme selv hvor mye de ønsker å kjøpe. Etter 1 flaske vin tror jeg imidlertid at mang har fått mer en nok, ikke minst meg ☺

    Settings
    Topics: 8
    Replies: 186
    kaja
    13. jan. 2010 kl. 08:58 #71714

    Ang den lista til Sizza så var det tatt fra et relativt rolig bryllup, det var kjøpt inn en god del mer enn det som gikk.

    Man bør vel uansett kjøpe inn litt ekstra, kjedelig å gå tom for drikke, og det er vanskelig å beregne på forhånd hvor mye øl osv som kommer til å bli drukket, men det gir en liten pekepinn med en sånn liste.

    (Her er den sizza prata om:)

    Liten oversikt

    Hadde | Brukte

    Rødvin 15 treliter | 8 (til både mat og etterpå)

    Hvitvin 5 treliter | 4 treliter

    Øl 10 kasser | 4

    Brus 6 kasser div | 4 (Beregna 2 per pers, og en del gikk også til blandevann.) Gikk ca 1,5 kasser med mineralvann hadde 2

    Vodka 3 helflasker | 1

    Gin 1 hel | litt

    Baileys 2 hel | ca 1

    I tillegg hadde vi 3 andre halvflasker med litt forskjellige typer likører.

    Whiskey | 2 hel 1

    Konjakk 3 hel | ca 1,5

    Rom 2 hel | 1

    Gammel dansk 1 | litt

    Jägermeister 1 | litt

    Vi hadde en flaske brun rom som det nesten ikke gikk noe av.

    Vi hadde også en flaske blank rom som forsvant fort ettersom både

    unge og gamle fikk smaken på Cuba Libre. Kunne med andre ord med

    fordel hatt en flaske til med blank rom. Men her er det jo ettersom hva

    gjestene synes er godt.

    Som velkomstdrink hadde vi musserende vin med en solbærlikør/drikk Veldig godt!

    Vi hadde 10 flasker av en relativt billig musserende cava (ca 90 kr flaska) og 2 halvflasker

    med solbærdrikken som heter «Créme de Cassis». Anbefales om dere ikke har funnet velkomstdrink

    Den blir fin og rødrosa også.

    Vi hadde også blant annet lime og sitron til drinkmiksing. Hør om det er noen venner/bekjente

    som kan være litt bartendere underveis om dere ikke har ordna det allerede.

    OBS! Vi hadde ingen barn i bryllupet. Tenker da spesielt på brus…

    Dette er fra et bryllup med 50-55 gjester, og som sagt var det forholdsvis rolig… Så kanskje «hadde»-delen gir en bedre pekepinn om hvor mye som bør kjøpes inn?!

    Settings
    Topics: 550
    Replies: 13860
    Stavangerpar
    13. jan. 2010 kl. 10:53 #71716

    «kaja» wrote: Ang den lista til Sizza så var det tatt fra et relativt rolig bryllup, det var kjøpt inn en god del mer enn det som gikk.

    Man bør vel uansett kjøpe inn litt ekstra, kjedelig å gå tom for drikke, og det er vanskelig å beregne på forhånd hvor mye øl osv som kommer til å bli drukket, men det gir en liten pekepinn med en sånn liste.

    (Her er den sizza prata om:)

    Liten oversikt

    Hadde | Brukte

    Rødvin 15 treliter | 8 (til både mat og etterpå)

    Hvitvin 5 treliter | 4 treliter

    Øl 10 kasser | 4

    Brus 6 kasser div | 4 (Beregna 2 per pers, og en del gikk også til blandevann.) Gikk ca 1,5 kasser med mineralvann hadde 2

    Vodka 3 helflasker | 1

    Gin 1 hel | litt

    Baileys 2 hel | ca 1

    I tillegg hadde vi 3 andre halvflasker med litt forskjellige typer likører.

    Whiskey | 2 hel 1

    Konjakk 3 hel | ca 1,5

    Rom 2 hel | 1

    Gammel dansk 1 | litt

    Jägermeister 1 | litt

    Vi hadde en flaske brun rom som det nesten ikke gikk noe av.

    Vi hadde også en flaske blank rom som forsvant fort ettersom både

    unge og gamle fikk smaken på Cuba Libre. Kunne med andre ord med

    fordel hatt en flaske til med blank rom. Men her er det jo ettersom hva

    gjestene synes er godt.

    Som velkomstdrink hadde vi musserende vin med en solbærlikør/drikk Veldig godt!

    Vi hadde 10 flasker av en relativt billig musserende cava (ca 90 kr flaska) og 2 halvflasker

    med solbærdrikken som heter «Créme de Cassis». Anbefales om dere ikke har funnet velkomstdrink

    Den blir fin og rødrosa også.

    Vi hadde også blant annet lime og sitron til drinkmiksing. Hør om det er noen venner/bekjente

    som kan være litt bartendere underveis om dere ikke har ordna det allerede.

    OBS! Vi hadde ingen barn i bryllupet. Tenker da spesielt på brus…

    Dette er fra et bryllup med 50-55 gjester, og som sagt var det forholdsvis rolig… Så kanskje «hadde»-delen gir en bedre pekepinn om hvor mye som bør kjøpes inn?!

    Litt bedre pekepinn,men alikevell tenker jeg i underkant av 2 flasker brus,dette kan være en varm sommerdag og da drikker enn gjerne mer enn det og da er det også beregnet til mat og til å ha som blandevann og som drikke utenom,nei,denne listen får jeg ikke til å stemme. Hadde aldri våget å bare kjøpe det som gikk her, men som sagt det er opp til hver enkel. 😀

    Settings
    Topics: 40
    Replies: 391
    Angel
    14. jan. 2010 kl. 18:00 #71851

    til vårt bryllup hvor vi var 34 til middag og ca 60 totalt med kaffegjester hadde vi:

    2 Amarulla

    1 Tia maria

    2 flaske tyrkisk shot

    7 kasse øl

    2 konjakk

    1 wiskey

    3 treliters hvitvin

    3 treliters rødvin

    2 l vodka

    12 flaske stor brus

    5 flaske champagne til velkomst drink

    vi hadde mer av hver men dette var det som gikk.

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search