Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Hvordan formulerer dere menyen?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Hvordan formulerer dere menyen?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Hvordan formulerer dere menyen?

  • Dette emnet har 10 svar, 8 deltakere, og ble sist oppdatert 15 år, 4 måneder siden av azidi.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Lene
    02. jun. 2010 kl. 19:09 #4923

    Jeg sitter her og skal lage ferdig festprogrammene. Men ble veldig usikker på hvordan jeg skal skrive menyen på finest mulig måte slik at maten ser kjeeeeeeeeeeeeempe god ut 😂

    Vi skal ha:

    forett

    spekeskinke og melon på en seng av rukkola (staves rukkola slik, følte det ble veldig feil 😅 )

    pinjekjerner og aprikos chupni

    Hovedrett

    svinesteilk med sessongens grønnsaker

    saus (kokens egen, noen forslag til hvordan jeg kan skrive noe annet enn bare saus?)

    poteter

    rørte tyttebær

    Dessert

    Panna Cotta med hjemmelaget Bringebærsaus og friske bær

    Hvordan ville det ha skrevet det? Og hvordan har dere formulert deres meny? Håper på rask svar slik at jeg kan få gjort litt i kveld, nå som jeg endelig ikke skal på nattevakt 😁

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Tøff i Pyjamas
    02. jun. 2010 kl. 19:22 #98244

    Melon og spekeskinke på en seng av ruccola med et dryss av ristede pinjekjerner og aprikos chupni

    Skinkestek, servert med sesongens smakfulle grønnsaker, dampede poteter, kokkens spesialsaus og

    nyrørte tyttebær.

    Panna Cotta med friske bær og hjemmelaget bringebærsaus.

    Settings
    loren
    02. jun. 2010 kl. 19:28 #98249

    Synes Tøff i pyjamas skrev det bra jeg 🙂

    Kom bare til å tenke på at vi skal ha sodd og is, lykke til med å få det til å se fancy ut liksom 😂 😂

    Settings
    ipeggy
    02. jun. 2010 kl. 19:35 #98250

    «Lene» wrote:

    aprikos chupni

    Bare lurer… Men heter det ikke chutny? :-k

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    gledesei
    02. jun. 2010 kl. 19:36 #98251

    Meny? Må man ha det også 😯 . Jeg tror jeg blir den dårligste bruden noen sinne. Gjestene skal få mat….ferdig med det 😃

    Settings
    Trone
    02. jun. 2010 kl. 19:37 #98252

    Pannacotta er i ett ord 😉

    Settings
    Lene
    02. jun. 2010 kl. 20:06 #98264

    «ipeggy» wrote:

    Lene wrote:

    aprikos chupni

    Bare lurer… Men heter det ikke chutny? :-k

    Aner ikke 😐 Hvordan finner jeg ut av det?

    Settings
    Lene
    02. jun. 2010 kl. 20:08 #98265

    Tusen takk for svar. Kjempe fin måte du skrev det på tøff i pysjamas 🙂 Bruker nok den 😀

    Settings
    gledesei
    02. jun. 2010 kl. 20:17 #98268

    Jeg ville skrevet.:

    Forrett:

    Melon og spekeskinke på ruccolaseng, drysset med pinjekjerner og aprikoschutney (hvordan drysser man egentlig chutney, er ikke det en saus?)

    Hovedrett:

    Skinkestek og dampede poteter, med sesongens smakfulle grønnsaker, nyrørte tyttebær og kokkens spesielle saus.

    Dessert:

    Pannacotta med friste bær og hjemmelaget bringebærsaus

    Konkret og delikat 🙂

    Settings
    Toneh
    03. jun. 2010 kl. 20:54 #98440

    «Lene» wrote:

    ipeggy wrote:
    Lene wrote:

    aprikos chupni

    Bare lurer… Men heter det ikke chutny? :-k

    Aner ikke 😐 Hvordan finner jeg ut av det?

    Det heter chutny ja!

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    azidi
    03. jun. 2010 kl. 21:57 #98455

    Chutney er som et syltetøy men ikke like søtt… så ja tror det blir litt vanskelig å strø..

    omtrent som Tøff i Pyjamas sin

    Melon og spekeskinke

    servert på en seng av ruccola pyntet med aprikos chutney og et dryss av ristede pinjekjerner

    Skinkestek

    servert med sesongens smakfulle grønnsaker, dampede poteter, kokkens hjemmelaget saus og

    nyrørte tyttebær.(problemet er om det ikke er sesongens gr.saker)

    Panna Cotta

    servert med friske bær og hjemmelaget bringebærsaus.

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search