Hvordan gjør dere det?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hvordan gjør dere det?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hvordan gjør dere det?
- Dette emnet har 26 svar, 21 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av
Sweet Pink Kitty.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 5Replies: 110
Vi skal ha fri bar, ingen av oss har opplevd at det har tatt helt av i øvrige bryllup i familien med fri bar. Selv om vi ikke har snakket noe særlig om det så skal vi helt sikkert ha en person som fungerer som bartender. Nettopp for å unngå masse rot og søl, og for å kunne stoppe de som eventuelt ikke burde få mer å drikke. Det blir jo å kjøpe kvota hver gang vi er i utlandet fram til bryllupet det 😉
Topics: 64Replies: 141912. jan. 2010 kl. 12:24 #71593«Hardangerbrud2010» wrote: Vi skal også ha fri bar, men blir nok nærmere 70 gjester. Blir som vanlig ett glass vin til forrett, to til hovedrett og Cognac/Baileys til kaffen. Etter middagen har vi bar hvor en eller to personer serverer. Ønsker ikke at alkoholen skal stå fremme slik at folk forsyner seg selv, fordi det da fort blir mange «halvveis tømte» glass rundt på bordene… 🙂 I tillegg er det greit å ha kontrollen på personer som event ikke klarer å styre inntaket sitt! 🙂
Vi gjør det på samme måten som dere. I baren skal vi ha øl, vin, drinker og evt cognac og baileys. Vi har leid inn bartender som mikser drinker + andre som hjelper til å servere, helle opp i glass. Vi skal sbsolutt IKKE la noen få forsyne seg selv…
Topics: 20Replies: 709Topics: 36Replies: 68416. jan. 2010 kl. 12:53 #72029Vi har gjort det sånn at etter middagen får alle gjester 1-2 bonger hver i baren. Men alt over dette må de betale fra egen lomme.
Frøken
annonseTopics: 44Replies: 1077«07082010» wrote: Vi er veldig usikre, og har diskutert mye oss i mellom. Vi skal ha velkomsdrikk og hvitvin/rosevin («aldri tomme glass») til middagen, som er suppe + sjømatbuffet, og så kaffe avec. Vi vurderer å ha fri bar, men bare øl og vin, og ingen sprit. Eller eventuelt fri flyt av vin under middagen, og så at gjestene selv kjøper alkohol etter dette. Har også vurdert bonger, men føler at på julebord og slik er det veldig viktig for alle gjester å bruke opp alle bongene sine – så tror muligens at en del drikker bare for å bruke opp bongene sine, og ikke fordi de har lyst på mer.
Men vi vingler veldig. Skal ha det på restaurant, så alkohol er en veldig stor del av budsjettet uansett… Veldig, veldig vanskelig
Jeg har aldri brukt opp bongene jeg har fått i bryllup fordi jeg blir beruset nok av 5 glass vin så trenger sjelden mer
Men gir jo da bort bongene til de som har lyst på de så ja, bonger blir nok brukt opp.
Topics: 16Replies: 359For min egen del rekker det også lenge med 5 glass vin 🙂
synes dette med åpen bar er utrolig vanskelig… kan nok godt hende vi ender med at gjestene kan kjøpe det de vil etter avec’en, eller at vi gir de 1-2 bonger. Veldig mange som fraråder fri bar, og spesielt med sprit – hvis man skal holde kostnadene nede… På en annen side er det veldig hyggelig å kunne spandere hele kalaset på vår store dag..
Topics: 33Replies: 137024. jan. 2010 kl. 00:05 #73444Vet ikke helt enda, men vi kan ikke kjøpe inn alkohol selv, dessverre. Til maten er det selvsagt gratis drikke, men tenker kanskje drikkebonger på bryllupsfesten. Er litt usikker egentlig.
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.