Hvordan sikre tung kaketopp?
- Dette emnet har 3 svar, 2 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av .
- You must be logged in to reply to this topic.
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hvordan sikre tung kaketopp?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Hvordan sikre tung kaketopp?
Vi skal ha marsipankake som bryllupskake, og skal ha en kaketopp i porselen, så den er ganske tung. Jeg er litt redd for at den vil synke ned i kaken, er det noen som har erfaringer med dette, og evt. har noen konkrete tips og forslag til hvordan man kan gjøre det?
Du må gå på en hobbybutikk eller liknende, noen som selger kakeutstyr i alle fall.
Si du har en tung kaketopp og at du trenger ett «fat» ( ett lite fat som kaketoppen skal stå på) pluss du trenger påler som skal settes ned i kaken og fatet oppå der igjen.
Skjønte du den? 🙂 Hvor mange påler dere trenger avhenger av hvor stor etasjen kaketoppen skal stå på er pluss hvor stor og hvor tung den er.
Skulle vi hatt en «vanlig» tung porselenskaketopp, hadde jeg brukt 5fem påler for sikkerhetsskyld. Fire jevnt fordel i rundt og en påle i midten 🙂
Genialt! Akkurat en sånn forklaring jeg lette etter! Takk, på mandag skal jeg ut på jakt etter «stilas» til kaketoppen min 😉