Hvordan skrive menyen spennende??
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Hvordan skrive menyen spennende??
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Hvordan skrive menyen spennende??
- Dette emnet har 15 svar, 5 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av
Annerei.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 20Replies: 709
Jeg holder på å lage menyene som skal stå ved hver kuvert.
Er det noen som kan komme med tips om hvordan jeg kan få den til å se mer spennende ut.
Vi bestiller fra ett cateringselskap og på hovedretten står det:
Helstekt hjortefilet med fløte / rømmesaus
og tyttebærkompott, baconsurret rosenkål, asparges og pærer, kokte poteter.
Men det høres jo ikke særlig spennende ut… noen tips? 😀
Hva med drikke som serveres til, er det vanlig å skrive det under hver rett som serveres??
Topics: 12Replies: 385Topics: 55Replies: 4059Hørest hvertfall utrolig godt ut da, spørr du meg. Hva har dere til forrett da? (dersom dere har det)
Det med å gjøre den spennende, hva med å gjøre utseende på den litt elegangt? Finn en fin skrifttype du vil bruke og farge som er opp i mot fargetemaet deres?
Eventuelle bilder?
Topics: 55Replies: 4059«Mita» wrote:
Annerei wrote:Hva med drikke som serveres til, er det vanlig å skrive det under hver rett som serveres??Dette lurer jeg på óg.. 🙂
Jeg tror det er vanlig ja. Tenker når en har en bestemt type kjøtt, informere om eventuell vin som blir servert til, er jo ikke sikkert alle liker vin heller da, noen som foretrekker brus, noen vil ha øl, og andre igjen isvann. Så på den andre siden kan det kanskje bli litt mye også da :-k
Frøken
annonseTopics: 12Replies: 385Topics: 55Replies: 4059Topics: 20Replies: 709«vanilla81» wrote: Hørest hvertfall utrolig godt ut da, spørr du meg. Hva har dere til forrett da? (dersom dere har det)
Det med å gjøre den spennende, hva med å gjøre utseende på den litt elegangt? Finn en fin skrifttype du vil bruke og farge som er opp i mot fargetemaet deres?
Eventuelle bilder?
Vi skal ha champignonsuppe til forrett.
Mulig du har rett at det blir spennende når jeg får valgt en fin skrifttype.
Vi skal ha menyene på ark med vårt fargetema (de blir hvite og lavendel) 😂
Topics: 20Replies: 709«vanilla81» wrote:
Mita wrote:Annerei wrote:Hva med drikke som serveres til, er det vanlig å skrive det under hver rett som serveres??Dette lurer jeg på óg.. 🙂
Jeg tror det er vanlig ja. Tenker når en har en bestemt type kjøtt, informere om eventuell vin som blir servert til, er jo ikke sikkert alle liker vin heller da, noen som foretrekker brus, noen vil ha øl, og andre igjen isvann. Så på den andre siden kan det kanskje bli litt mye også da :-k
Når jeg tenker meg om… tror også det er vanlig at drikke står under. – Dvs de viner som er valgt ut. Isvann og brus tror jeg ikke er vanlig å sette på menyen [smilie=drugged.gif]
Topics: 12Replies: 385Topics: 55Replies: 4059Frøken
annonseTopics: 55Replies: 4059«Mita» wrote: Hehe, akkurat som gullramme hadde blitt litt krasj hos oss 😉
Tror det blir lekkert, Annerei. Synes menyen høres både spennende og god ut! Trenger ingen fancy ord da 🙂
Synest heller ikke at du trenger noen fancye ord, menyen høres spennende ut slik som du beskriver den, jeg ble faktisk sulten 😀
Topics: 44Replies: 613Topics: 55Replies: 4059Topics: 65Replies: 6972Jeg tror nok også det gjør seg med en fancy skrifttype! Blir med ett mye finere da.
Av den lille erfaringen jeg har med menyer så har det stått hvilken vin som er valgt ut til hver rett. Brus-slag er ikke like spennende, og det spør folk seg frem til uansett. Dessuten er det jo fint for gjestene å kunne se hvilken vin de har drukker (hvis dere bruker karafler uten etikett) dersom de liker den godt og ønsker å kjøpe den selv senere.
Jeg likte forøvrig denne utgaven :
(lånt fra http://evangeline.fehr.no/wed/bryllup_meny.htm)
Forrett
Skalldyrsymfoni
Scampi og sjøkreps sammen med blåskjell, reker og
krepshaler marintert i en dressing av olivenolje og sitrusfrukt.
Vin: Chateau Carsin 1998
Hovedrett
Helstekt Kalvefilet
Mør og fin kalvefilet krydret med friske urter
som serveres med en skogsoppsaus.
Fløte gratinerte poteter
Vin: Chateau L’ Ermitage Costieres de nimes 1998
Dessert
Grand Dessert
Friske eksotiske frukter serveres med sitronmelisse,
hjemmelaget vaniljeis, kiwicoulis og bringebærcoulis.
Vin: Villa Moscatel 1998
Altså at man lager et slags navn på retten først og så forteller man hva den består av etterpå
Topics: 20Replies: 709«vanilla81» wrote: Finner du en fin skrifttype, og fargene har du alt.
Er arkene lilla eller hvite? (tenkte på en eventuell ramme rundt menyen som Mita foreslo:) )
Bakgrunnen blir hvit med ett lilla ark oppå der tekst står, så det hvite blir som en ramme.
Høres lekkert ut med sølvramme (eller gull for de det passer for), men vi skal kombinere meny med bordkort ved at navnet står nede på menyen.
😀
Topics: 20Replies: 709«Stian og Gitte» wrote: Jeg tror nok også det gjør seg med en fancy skrifttype! Blir med ett mye finere da.
Av den lille erfaringen jeg har med menyer så har det stått hvilken vin som er valgt ut til hver rett. Brus-slag er ikke like spennende, og det spør folk seg frem til uansett. Dessuten er det jo fint for gjestene å kunne se hvilken vin de har drukker (hvis dere bruker karafler uten etikett) dersom de liker den godt og ønsker å kjøpe den selv senere.
Jeg likte forøvrig denne utgaven :
(lånt fra http://evangeline.fehr.no/wed/bryllup_meny.htm)
Forrett
Skalldyrsymfoni
Ikke dom ide 😀 Nå har jeg litt å spekkulere i 😀 😀
Scampi og sjøkreps sammen med blåskjell, reker og
krepshaler marintert i en dressing av olivenolje og sitrusfrukt.
Vin: Chateau Carsin 1998
Hovedrett
Helstekt Kalvefilet
Mør og fin kalvefilet krydret med friske urter
som serveres med en skogsoppsaus.
Fløte gratinerte poteter
Vin: Chateau L’ Ermitage Costieres de nimes 1998
Dessert
Grand Dessert
Friske eksotiske frukter serveres med sitronmelisse,
hjemmelaget vaniljeis, kiwicoulis og bringebærcoulis.
Vin: Villa Moscatel 1998
Altså at man lager et slags navn på retten først og så forteller man hva den består av etterpå
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.