Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Hvordan skrive menyen spennende??

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Hvordan skrive menyen spennende??

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Hvordan skrive menyen spennende??

  • Dette emnet har 15 svar, 5 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av Annerei.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 20
    Replies: 709
    Annerei
    20. jun. 2010 kl. 18:50 #5155

    Jeg holder på å lage menyene som skal stå ved hver kuvert.

    Er det noen som kan komme med tips om hvordan jeg kan få den til å se mer spennende ut.

    Vi bestiller fra ett cateringselskap og på hovedretten står det:

    Helstekt hjortefilet med fløte / rømmesaus

    og tyttebærkompott, baconsurret rosenkål, asparges og pærer, kokte poteter.

    Men det høres jo ikke særlig spennende ut… noen tips? 😀

    Hva med drikke som serveres til, er det vanlig å skrive det under hver rett som serveres??

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 12
    Replies: 385
    Mita
    20. jun. 2010 kl. 18:56 #101198

    «Annerei» wrote: Hva med drikke som serveres til, er det vanlig å skrive det under hver rett som serveres??

    Dette lurer jeg på óg.. 🙂

    Settings
    Topics: 55
    Replies: 4059
    vanilla81
    20. jun. 2010 kl. 18:57 #101201

    Hørest hvertfall utrolig godt ut da, spørr du meg. Hva har dere til forrett da? (dersom dere har det)

    Det med å gjøre den spennende, hva med å gjøre utseende på den litt elegangt? Finn en fin skrifttype du vil bruke og farge som er opp i mot fargetemaet deres?

    Eventuelle bilder?

    Settings
    Topics: 55
    Replies: 4059
    vanilla81
    20. jun. 2010 kl. 19:00 #101203

    «Mita» wrote:

    Annerei wrote:
    Hva med drikke som serveres til, er det vanlig å skrive det under hver rett som serveres??

    Dette lurer jeg på óg.. 🙂

    Jeg tror det er vanlig ja. Tenker når en har en bestemt type kjøtt, informere om eventuell vin som blir servert til, er jo ikke sikkert alle liker vin heller da, noen som foretrekker brus, noen vil ha øl, og andre igjen isvann. Så på den andre siden kan det kanskje bli litt mye også da :-k

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 12
    Replies: 385
    Mita
    20. jun. 2010 kl. 19:01 #101206

    Er enig med Vanilla. Presentasjonen har jo utrolig mye å si! Her skal vi bruke samme farger som innbydelser, bordkort osv, og ramme menyen inn i sølvramme. Menyen som ligger på bordet, er elegant utformet. 🙂

    Settings
    Topics: 55
    Replies: 4059
    vanilla81
    20. jun. 2010 kl. 19:03 #101208

    Bra jeg ikke er helt på villspor Mita, men jeg må forandre sølvrammen din her hos meg til gullramme. Tror sølv hadde blitt litt kresj hos oss, men dette er jo alt etter hvordan fargetema en har også da 🙂

    Settings
    Topics: 20
    Replies: 709
    Annerei
    20. jun. 2010 kl. 19:06 #101210

    «vanilla81» wrote: Hørest hvertfall utrolig godt ut da, spørr du meg. Hva har dere til forrett da? (dersom dere har det)

    Det med å gjøre den spennende, hva med å gjøre utseende på den litt elegangt? Finn en fin skrifttype du vil bruke og farge som er opp i mot fargetemaet deres?

    Eventuelle bilder?

    Vi skal ha champignonsuppe til forrett.

    Mulig du har rett at det blir spennende når jeg får valgt en fin skrifttype.

    Vi skal ha menyene på ark med vårt fargetema (de blir hvite og lavendel) 😂

    Settings
    Topics: 20
    Replies: 709
    Annerei
    20. jun. 2010 kl. 19:08 #101213

    «vanilla81» wrote:

    Mita wrote:
    Annerei wrote:
    Hva med drikke som serveres til, er det vanlig å skrive det under hver rett som serveres??

    Dette lurer jeg på óg.. 🙂

    Jeg tror det er vanlig ja. Tenker når en har en bestemt type kjøtt, informere om eventuell vin som blir servert til, er jo ikke sikkert alle liker vin heller da, noen som foretrekker brus, noen vil ha øl, og andre igjen isvann. Så på den andre siden kan det kanskje bli litt mye også da :-k

    Når jeg tenker meg om… tror også det er vanlig at drikke står under. – Dvs de viner som er valgt ut. Isvann og brus tror jeg ikke er vanlig å sette på menyen [smilie=drugged.gif]

    Settings
    Topics: 12
    Replies: 385
    Mita
    20. jun. 2010 kl. 19:09 #101215

    Hehe, akkurat som gullramme hadde blitt litt krasj hos oss 😉

    Tror det blir lekkert, Annerei. Synes menyen høres både spennende og god ut! Trenger ingen fancy ord da 🙂

    Settings
    Topics: 55
    Replies: 4059
    vanilla81
    20. jun. 2010 kl. 19:09 #101216

    Finner du en fin skrifttype, og fargene har du alt.

    Er arkene lilla eller hvite? (tenkte på en eventuell ramme rundt menyen som Mita foreslo:) )

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 55
    Replies: 4059
    vanilla81
    20. jun. 2010 kl. 19:11 #101217

    «Mita» wrote: Hehe, akkurat som gullramme hadde blitt litt krasj hos oss 😉

    Tror det blir lekkert, Annerei. Synes menyen høres både spennende og god ut! Trenger ingen fancy ord da 🙂

    Synest heller ikke at du trenger noen fancye ord, menyen høres spennende ut slik som du beskriver den, jeg ble faktisk sulten 😀

    Settings
    Topics: 44
    Replies: 613
    4ever
    20. jun. 2010 kl. 19:12 #101218

    Noen som har lyst å legge ut bilde av en meny, trenger inspirasjon 🙄

    Settings
    Topics: 55
    Replies: 4059
    vanilla81
    20. jun. 2010 kl. 19:15 #101222

    4ever: jeg har den ikke her, hva med å søke i gallerier (tilfelle noen ikke legger ut da vel og merke 😉 )

    Settings
    Topics: 65
    Replies: 6972
    Gitte
    20. jun. 2010 kl. 19:16 #101224

    Jeg tror nok også det gjør seg med en fancy skrifttype! Blir med ett mye finere da.

    Av den lille erfaringen jeg har med menyer så har det stått hvilken vin som er valgt ut til hver rett. Brus-slag er ikke like spennende, og det spør folk seg frem til uansett. Dessuten er det jo fint for gjestene å kunne se hvilken vin de har drukker (hvis dere bruker karafler uten etikett) dersom de liker den godt og ønsker å kjøpe den selv senere.

    Jeg likte forøvrig denne utgaven :

    (lånt fra http://evangeline.fehr.no/wed/bryllup_meny.htm)

    Forrett

    Skalldyrsymfoni

    Scampi og sjøkreps sammen med blåskjell, reker og

    krepshaler marintert i en dressing av olivenolje og sitrusfrukt.

    Vin: Chateau Carsin 1998

    Hovedrett

    Helstekt Kalvefilet

    Mør og fin kalvefilet krydret med friske urter

    som serveres med en skogsoppsaus.

    Fløte gratinerte poteter

    Vin: Chateau L’ Ermitage Costieres de nimes 1998

    Dessert

    Grand Dessert

    Friske eksotiske frukter serveres med sitronmelisse,

    hjemmelaget vaniljeis, kiwicoulis og bringebærcoulis.

    Vin: Villa Moscatel 1998

    Altså at man lager et slags navn på retten først og så forteller man hva den består av etterpå

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 20
    Replies: 709
    Annerei
    20. jun. 2010 kl. 19:48 #101241

    «vanilla81» wrote: Finner du en fin skrifttype, og fargene har du alt.

    Er arkene lilla eller hvite? (tenkte på en eventuell ramme rundt menyen som Mita foreslo:) )

    Bakgrunnen blir hvit med ett lilla ark oppå der tekst står, så det hvite blir som en ramme.

    Høres lekkert ut med sølvramme (eller gull for de det passer for), men vi skal kombinere meny med bordkort ved at navnet står nede på menyen.

    😀

    Settings
    Topics: 20
    Replies: 709
    Annerei
    20. jun. 2010 kl. 19:49 #101243

    «Stian og Gitte» wrote: Jeg tror nok også det gjør seg med en fancy skrifttype! Blir med ett mye finere da.

    Av den lille erfaringen jeg har med menyer så har det stått hvilken vin som er valgt ut til hver rett. Brus-slag er ikke like spennende, og det spør folk seg frem til uansett. Dessuten er det jo fint for gjestene å kunne se hvilken vin de har drukker (hvis dere bruker karafler uten etikett) dersom de liker den godt og ønsker å kjøpe den selv senere.

    Jeg likte forøvrig denne utgaven :

    (lånt fra http://evangeline.fehr.no/wed/bryllup_meny.htm)

    Forrett

    Skalldyrsymfoni

    Ikke dom ide 😀 Nå har jeg litt å spekkulere i 😀 😀

    Scampi og sjøkreps sammen med blåskjell, reker og

    krepshaler marintert i en dressing av olivenolje og sitrusfrukt.

    Vin: Chateau Carsin 1998

    Hovedrett

    Helstekt Kalvefilet

    Mør og fin kalvefilet krydret med friske urter

    som serveres med en skogsoppsaus.

    Fløte gratinerte poteter

    Vin: Chateau L’ Ermitage Costieres de nimes 1998

    Dessert

    Grand Dessert

    Friske eksotiske frukter serveres med sitronmelisse,

    hjemmelaget vaniljeis, kiwicoulis og bringebærcoulis.

    Vin: Villa Moscatel 1998

    Altså at man lager et slags navn på retten først og så forteller man hva den består av etterpå

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search