Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Kalkun

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Kalkun

Hjem / Bryllupsforum / Og andre ting… / Oppskrifter / Kalkun

  • Dette emnet har 9 svar, 7 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av Roger.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 21
    Replies: 2504
    Sørlandsbrud_09
    30. des. 2009 kl. 10:27 #2717

    Min kjære og jeg skal nyte nyttårsaften alene, bare oss 2, og da tenker jeg kalkunfilet er det greieste.

    Men jeg veit ikke hvor lenge en sånn filet burde steke – noen som veit? eller må man ha steketermometer kanskje? Da har man mer kontroll?

    Tips taes i mot med TAKK!!!

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 59
    Replies: 7239
    eriksson
    30. des. 2009 kl. 13:18 #70198

    Det skal vi og! Men med biff og fløtegratinerte poteter….

    Har bare stekt hel kalkun jeg 🙄

    Hjalp ikke dette så vet ikke jeg! 😂

    Settings
    Topics: 133
    Replies: 2765
    Jannicke
    30. des. 2009 kl. 15:19 #70212

    «eriksson» wrote: Det skal vi og! Men med biff og fløtegratinerte poteter….

    Har bare stekt hel kalkun jeg 🙄

    Hjalp ikke dette så vet ikke jeg! 😂

    Det må være den beste oppskriften ever, eriksson :mrgreen:

    Settings
    Topics: 201
    Replies: 19922
    Trone
    30. des. 2009 kl. 15:25 #70213

    http://www.matprat.no for eksempel? Eller noen sånne sider?

    Jeg husker ikke hva jeg har stekt vår på når vi har laget det [smilie=aiwebs_005.gif]

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 133
    Replies: 2765
    Jannicke
    30. des. 2009 kl. 15:27 #70214

    kalkunoppskrift

    Har bare grillet kalkunfilet før, men her fant jeg noen oppskrifter dere kanskje kan prøve 😀

    Settings
    Topics: 14
    Replies: 192
    Elisabeth
    30. des. 2009 kl. 16:40 #70217

    Allers hadde en oppskrift på kalkunfilet denne uken:

    1500g kalkunfilet

    2-300g baconskiver

    Fyll:

    1ss smør

    1 finhakket løk

    2 finhakkede hvitløksbåter

    1/2 finhakket rød chili

    saften av en sitron

    3sshakket persille

    100g nøtter(valnøtter eller hasselnøtter)

    Appelsinsaus:

    2poser rødvinssaus

    4appelsiner

    1. Forvarm stekeovn til 180 grader

    2. Surr løk og hvitløk i smør til det blir mykt. Bland inn resten av ingrediensene og sett fyllet til side.

    3. Skjær et langsgående snitt i fileten, så det danner en lomme.

    Ikke skjær tvers gjennom kjøttet. Legg i fyllet,rull fileten sammen og surr baconskiver rundt.

    4. Stikk et steketermometer i den tykkeste delen av fileten og stek til termometeret viser 68 grader. La den så hvile på en rist før den skjæres opp.

    5. Lag sausen som vist på pakken. Rasp skallet av to appelsiner og tilsett sausen.

    6. Serveres med grønnsaker og annet tilbehør.

    Settings
    Topics: 14
    Replies: 192
    Elisabeth
    30. des. 2009 kl. 16:41 #70218

    Dette var til åtter personer da, så mulig en må kutte den litt 😀

    Settings
    Topics: 14
    Replies: 1585
    Kami
    30. des. 2009 kl. 16:54 #70219

    «eriksson» wrote: Det skal vi og! Men med biff og fløtegratinerte poteter….

    Har bare stekt hel kalkun jeg 🙄

    Hjalp ikke dette så vet ikke jeg! 😂

    Hehehe 🙂 Du er søt du!

    Har ikke noen tips, måtte bare kommentere. 😃

    Settings
    Topics: 21
    Replies: 2504
    Sørlandsbrud_09
    31. des. 2009 kl. 07:52 #70245

    «Elisabeth» wrote: Allers hadde en oppskrift på kalkunfilet denne uken:

    1500g kalkunfilet

    2-300g baconskiver

    Fyll:

    1ss smør

    1 finhakket løk

    2 finhakkede hvitløksbåter

    1/2 finhakket rød chili

    saften av en sitron

    3sshakket persille

    100g nøtter(valnøtter eller hasselnøtter)

    Appelsinsaus:

    2poser rødvinssaus

    4appelsiner

    1. Forvarm stekeovn til 180 grader

    2. Surr løk og hvitløk i smør til det blir mykt. Bland inn resten av ingrediensene og sett fyllet til side.

    3. Skjær et langsgående snitt i fileten, så det danner en lomme.

    Ikke skjær tvers gjennom kjøttet. Legg i fyllet,rull fileten sammen og surr baconskiver rundt.

    4. Stikk et steketermometer i den tykkeste delen av fileten og stek til termometeret viser 68 grader. La den så hvile på en rist før den skjæres opp.

    5. Lag sausen som vist på pakken. Rasp skallet av to appelsiner og tilsett sausen.

    6. Serveres med grønnsaker og annet tilbehør.

    NAAAAAAM!!!

    Lurer på om jeg skal prøve meg på denne.

    men skjønner jo at jeg må ha steketermometer. Da ble det shopping i dag gitt…

    Settings
    Topics: 99
    Replies: 2760
    Roger
    31. des. 2009 kl. 10:23 #70248

    «Sørlandsbrud_09» wrote: Da ble det shopping i dag gitt…

    Jenter as’ 😀

    Enhver unnskyldning… :mrgreen:

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search