Koldtbord
- Dette emnet har 26 svar, 8 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av .
-
Frøken
annonseFrøken
annonseFrøken
annonse
- You must be logged in to reply to this topic.
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbord
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbord
Vi bestiller jo skalldyr og tapasbufee vi, så vanskelig å si hvor mye av hva.
Men med vanlig tradisjonelt koldtbord, så har jeg aldri sett blåskjell? Med mindre det er vanlig hos dere da 🙂 Tenker bare litt økonomisk 🙂
Kanskje vanlig salat? Altså som i salat i bolle, ikke bare salatblader, hehe!
Husk nok brød og smør! Det går mer av det enn man skulle trodd. Vi kjøper mer enn det vi får av cateringselskapet i alle fall!
Skal dere lage alt selv? For hvis dere skal bestille mat fra et cateringselskap (om enn bare deler av maten) så bør jo de vite hva som beregnes til 50 gjester. Hvor mye du må ha av hver rett avhenger jo av hvor mange retter du ender opp med (men bør jo være så alle som vil får smakt på alt).
Dessverre kan jeg ikke hjelpe med mengde, men jeg syns du manglet ost og kjeks. Mange som syns det er en fin avslutning på måltidet…
I våre siste barnedåper har vi hatt koldtbord til ca 40 gjester.
Koldtbordet besto av:
Reker- 3 store spann
Roastbiff -10 hg
Skinkesteik -10 hg
Spekeskinke 10 hg
Røkelaks -2 hele oppskåret
Kyllinglår -20 stk
Karbonader ca 2 kg
Potetsalat- 1 stor skål
Waldorfsalat -1 stor skål
Eggerøre -1 stor skål
Frisk salat -1 stor skål
Vi hadde i tillegg hadde vi en stor panne med sausekjøtt.
Masse ferskt brød, smør og majones.
Betalte vell 7000 for dette men fikk det tillaget og satt opp av noen i nærmiljøet her 😀
«Kapabel» wrote: Hva med aa supplere eller bytte ut noen av de typiske koldtbordrettene med noen spennende tapasretter? Eller en grill/grillbuffet med forskjellige ting?
Har ikke peiling paa mengde mat som kreves…sorry.
Ville definitivt ikke lagt opp til noe for avansert, de skal jo lage alt selv .Det enkle er ofte det beste spør du meg 😀
«Hildemor» wrote:
Kapabel wrote:Hva med aa supplere eller bytte ut noen av de typiske koldtbordrettene med noen spennende tapasretter? Eller en grill/grillbuffet med forskjellige ting?Har ikke peiling paa mengde mat som kreves…sorry.
Ville definitivt ikke lagt opp til noe for avansert, de skal jo lage alt selv .Det enkle er ofte det beste spør du meg 😀
Ja enig i det, men aa grille er jo ikke avansert.. 😂
Grillmat er jo best rett fra grillen utendørs så da ser ikke jeg hvordan det skal la seg gjøre på bryllupsdagen med mindre du mener å grille det i stekeovnen innendørs 😀 En ting er hvis man har partytelt og bryllup i svigers hage men grilling innendørs i selskapslokaler kan vell bli litt i meste laget 😂