Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Koldtbord

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbord

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbord

  • Dette emnet har 26 svar, 8 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av caja.
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 27)
1 2 →
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    03. jan. 2010 kl. 22:43 #2741

    Vi blir 50 til middag! Trenger hjelp om hvor mye vi trenger av div ting. Hva burde vi ha og hvor mye av vær ting? 🙂

    Flyttet til riktig forum,

    Trone, moderator

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    03. jan. 2010 kl. 23:09 #70525

    Karbonader og løk

    Potetsalat

    Dressing

    Roastbiff

    Røkt laks

    Eggerøre

    Reker

    Blåskjell?

    Kyllinglår

    Rekekabare

    Remulade

    Majones

    Agurk

    Paprika

    Pastasalat

    Skinke

    Waldorfsalat

    Italiensksalat

    Fruktfat

    Sursild

    Spekeskinke

    Hvor mye av vært og er det noe vi mangler?

    Settings
    Topics: 200
    Replies: 19912
    Trone
    03. jan. 2010 kl. 23:13 #70530

    Vi bestiller jo skalldyr og tapasbufee vi, så vanskelig å si hvor mye av hva.

    Men med vanlig tradisjonelt koldtbord, så har jeg aldri sett blåskjell? Med mindre det er vanlig hos dere da 🙂 Tenker bare litt økonomisk 🙂

    Kanskje vanlig salat? Altså som i salat i bolle, ikke bare salatblader, hehe!

    Husk nok brød og smør! Det går mer av det enn man skulle trodd. Vi kjøper mer enn det vi får av cateringselskapet i alle fall!

    Settings
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    03. jan. 2010 kl. 23:22 #70536

    Vi skal se på det med blåskjell, var bare noen som etterlyste det. Vet det ikke er så mange av de som kommer som spiser det, så allverden av det trenger vi ikke 🙂

    Ja en vanlig salat er jo greit å ha! Takk 🙂

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 200
    Replies: 19912
    Trone
    03. jan. 2010 kl. 23:24 #70539

    Retter som man normalt ikke har så ofte hjemme går det alltid mer av enn de andre tingene. Feks, reker, karbonader, spekemat og gjerne andre ting som koster litt. Så mulig dere skulle tatt høyde for det?

    Settings
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    03. jan. 2010 kl. 23:30 #70543

    Mhm. Karbonader lager min mamma 🙂 Så de trenger ikke tenke på heldigvis!

    Settings
    Topics: 200
    Replies: 19912
    Trone
    03. jan. 2010 kl. 23:31 #70544

    Det er jo veldig bra da 🙂 🙂

    Settings
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    03. jan. 2010 kl. 23:34 #70545

    Ja 🙂 Så på en måte er det bedre å få hjelp på den måten enn å få penger 🙂

    Settings
    Topics: 200
    Replies: 19912
    Trone
    03. jan. 2010 kl. 23:59 #70546

    Hjelp er uvurderlig ja! 😃

    Settings
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    04. jan. 2010 kl. 00:15 #70547

    Hehe 😀

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 14
    Replies: 1585
    Kami
    04. jan. 2010 kl. 05:04 #70550

    Jeg ville også kuttet ut blåskjell. 😉 Men ha masse laks og eggerøre! Det blir det alltid spist myyye av. Det er deilig med røkt laks, men også helsteke en laks i ovnen. NAM! Og rømme er et MUST! 😀

    Ellers ville jeg hatt både grove og fine baguetter/brød.

    Settings
    Topics: 5
    Replies: 110
    Stokke
    04. jan. 2010 kl. 10:20 #70570

    Skal dere lage alt selv? For hvis dere skal bestille mat fra et cateringselskap (om enn bare deler av maten) så bør jo de vite hva som beregnes til 50 gjester. Hvor mye du må ha av hver rett avhenger jo av hvor mange retter du ender opp med (men bør jo være så alle som vil får smakt på alt).

    Dessverre kan jeg ikke hjelpe med mengde, men jeg syns du manglet ost og kjeks. Mange som syns det er en fin avslutning på måltidet…

    Settings
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    04. jan. 2010 kl. 12:17 #70579

    Ja vi skal lage alt selv!

    Settings
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    04. jan. 2010 kl. 13:41 #70583

    I våre siste barnedåper har vi hatt koldtbord til ca 40 gjester.

    Koldtbordet besto av:

    Reker- 3 store spann

    Roastbiff -10 hg

    Skinkesteik -10 hg

    Spekeskinke 10 hg

    Røkelaks -2 hele oppskåret

    Kyllinglår -20 stk

    Karbonader ca 2 kg

    Potetsalat- 1 stor skål

    Waldorfsalat -1 stor skål

    Eggerøre -1 stor skål

    Frisk salat -1 stor skål

    Vi hadde i tillegg hadde vi en stor panne med sausekjøtt.

    Masse ferskt brød, smør og majones.

    Betalte vell 7000 for dette men fikk det tillaget og satt opp av noen i nærmiljøet her 😀

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    04. jan. 2010 kl. 16:37 #70595

    Hildemor: Hadde dere mye igjen? 🙂

    Settings
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    04. jan. 2010 kl. 22:04 #70622

    Vi hadde en del igjen ja til etterbesøk men synes det er viktig å ikke ha for lite ihvertfall 😀

    Settings
    Topics: 23
    Replies: 262
    Kapabel
    05. jan. 2010 kl. 05:06 #70637

    Hva med aa supplere eller bytte ut noen av de typiske koldtbordrettene med noen spennende tapasretter? Eller en grill/grillbuffet med forskjellige ting?

    Har ikke peiling paa mengde mat som kreves…sorry.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    05. jan. 2010 kl. 07:49 #70639

    «Kapabel» wrote: Hva med aa supplere eller bytte ut noen av de typiske koldtbordrettene med noen spennende tapasretter? Eller en grill/grillbuffet med forskjellige ting?

    Har ikke peiling paa mengde mat som kreves…sorry.

    Ville definitivt ikke lagt opp til noe for avansert, de skal jo lage alt selv .Det enkle er ofte det beste spør du meg 😀

    Settings
    Topics: 23
    Replies: 262
    Kapabel
    05. jan. 2010 kl. 08:04 #70640

    «Hildemor» wrote:

    Kapabel wrote:
    Hva med aa supplere eller bytte ut noen av de typiske koldtbordrettene med noen spennende tapasretter? Eller en grill/grillbuffet med forskjellige ting?

    Har ikke peiling paa mengde mat som kreves…sorry.

    Ville definitivt ikke lagt opp til noe for avansert, de skal jo lage alt selv .Det enkle er ofte det beste spør du meg 😀

    Ja enig i det, men aa grille er jo ikke avansert.. 😂

    Settings
    Topics: 129
    Replies: 2344
    hildemor
    05. jan. 2010 kl. 10:39 #70649

    Grillmat er jo best rett fra grillen utendørs så da ser ikke jeg hvordan det skal la seg gjøre på bryllupsdagen med mindre du mener å grille det i stekeovnen innendørs 😀 En ting er hvis man har partytelt og bryllup i svigers hage men grilling innendørs i selskapslokaler kan vell bli litt i meste laget 😂

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
Viser 20 innlegg - 1 til 20 (av totalt 27)
1 2 →
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search