Koldtbord
- Dette emnet har 5 svar, 4 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av .
-
Frøken
annonse
- You must be logged in to reply to this topic.
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbord
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbord
Vi sitter her å ser på hva vi skal ha! Det vi har tenkt ut til nå er:
Karbonader og løk
Potetsalat
Dressing
Roastbiff
Røkt laks
Eggerøre
Reker
Remulade
Majones
Agurk
Paprika
Pastasalat
Skinke
Waldorfsalat
Italiensksalat
Fruktfat
Sursild
Spekeskinke
Helstekt ørret
Kabbaret
Så sitter vi her og lurer på hva vi skal ha av kylling. Vi står imellom kyllingvinger, kyllinglår, vanlig stor kylling som man deler i 4, kalkun indrefile eller kyllingfile! Hva ville dere valgt? Er det noe annet vi mangler?
Vi har valgt å ikke ha blåskjell og sånt. Da vi veit at de fleste som kommer til oss ikke spiser dette, pluss at vi skal lage alt selv og da holder det med det vi har nå 😛