Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Koldtbord

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbord

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbord

  • Dette emnet har 5 svar, 4 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av sizza87.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    11. apr. 2010 kl. 17:27 #4145

    Vi sitter her å ser på hva vi skal ha! Det vi har tenkt ut til nå er:

    Karbonader og løk

    Potetsalat

    Dressing

    Roastbiff

    Røkt laks

    Eggerøre

    Reker

    Remulade

    Majones

    Agurk

    Paprika

    Pastasalat

    Skinke

    Waldorfsalat

    Italiensksalat

    Fruktfat

    Sursild

    Spekeskinke

    Helstekt ørret

    Kabbaret

    Så sitter vi her og lurer på hva vi skal ha av kylling. Vi står imellom kyllingvinger, kyllinglår, vanlig stor kylling som man deler i 4, kalkun indrefile eller kyllingfile! Hva ville dere valgt? Er det noe annet vi mangler?

    Vi har valgt å ikke ha blåskjell og sånt. Da vi veit at de fleste som kommer til oss ikke spiser dette, pluss at vi skal lage alt selv og da holder det med det vi har nå 😛

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Annonse
    Topics: 83
    Replies: 1103
    Rampolina
    11. apr. 2010 kl. 17:31 #88760

    Egentlig er det vel kyllinglår som er det vanlige.

    Personlig ville jeg helst hatt kyllingfilet. Og da kan du jo ha baconterninger, cæsardressing og rå løk så har du en rett der og :o)

    Åh, nå ble jeg sulten!

    Settings
    Topics: 36
    Replies: 971
    ipeggy
    11. apr. 2010 kl. 17:31 #88761

    Jeg ville valgt kyllingfileter! Del dem i to på langs, krydre og stek dem kjapt i pannen før de settes i ovnen. Det hadde vi i dåpen til lillegutt! Kjempegodt – og ikke noe gris med bein osv. 😀

    Settings
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    11. apr. 2010 kl. 17:32 #88763

    Vi syntes kyllinglår er litt kjedelig, derfor vi vil ha noe annet! 🙂

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 154
    Replies: 714
    angel82
    11. apr. 2010 kl. 17:46 #88770

    Hva med ulike typer spekemat? slike småe runde pølser…

    Settings
    Topics: 301
    Replies: 2965
    sizza87
    11. apr. 2010 kl. 18:06 #88773

    «angel82» wrote: Hva med ulike typer spekemat? slike småe runde pølser…

    Vi har tenkt litt på det! Det ligger på kanskje listen vår enda 😉

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

Annonse

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search