Koldtbord??
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Koldtbord??
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Alt annet om bryllupsplanlegging / Koldtbord??
- Dette emnet har 10 svar, 9 deltakere, og ble sist oppdatert 14 years ago av
eriksson.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 3Replies: 2
Sliter veldig med å finne ut hvordan vi gjør det med mat i bryllupet! Jeg er litt kresen i tillegg til at det er en del ting jeg er allergisk mot så da heller jeg mer mot koldtbord eller rømmegrøt og spekemat! Men er det greit å ha i et bryllup? Alltid når vi har vært på ting hvor det blir servert middag må jeg passe på å ha med meg litt i veska, har jo ikke lyst til det på dagen vår!
Topics: 16Replies: 229Topics: 28Replies: 260Vi skal ha koldtbord…Eller, jeg kaller det sommerbuffet da, for anledningen.. 🙂 Jeg ønsker å gjøre det sånn for å bryte opp stemningen litt – jeg liker tanken på at folk kan bevege seg litt og prate med hverandre når de går til buffeten. Det blir jo lissom litt mer «liv».. 🙂
Vi kjøper en 50-60 kilos gris som skal helgrilles og serveres av innleid kokk, også blir det buffet ved siden av – med bl.a. spekemat, roastbeef, ostefat, karbonader, salma, eggerøre, salater, foccacia og annet tilbehør..
Vi skal ikke ha dessert, det blir kaker og kaffe (med MYE kaker!!!hehe!!) etter at vi at danset bryllupsvalsen vår. :nååh:
så mitt svar er altså…. det er klart du kan!!! 😃 😁
Topics: 17Replies: 307Koldtbord/buffet er helt supert. Og det er mange varianter på det i dag – med både mange varmmat retter og kaldt oppskjær.
Vi skal ha asiatisk buffet – så det blir masse masse sushi og mye annet godt – har ikke helt bestemt oss for alle rettene, men tror det blir sushi + kinesisk ev så blir det japanske småretter – da får vi alt fra et selskap.
Jeg syns også buffetvarianter er perfekt ift at man lettere kan sørge for at alle gjestene får noe godt de kan spise uten å stresse med at personalet skal servere alternative retter uten div ingredienser.
Ellers ville jeg lagt opp middagen etter dine diettbehov og da kan man jo opplyse om at «all mat er fri for ….» . Blir veldig bra for andre med samme behov som deg og ikke minst det kan inspirere andre om at man kan lage mye god mat selv uten de og de ingrediensene (særlig melk og mel).
Frøken
annonseTopics: 550Replies: 1386017. nov. 2010 kl. 11:23 #118054Jeg synes at koldtbord/buffet er helt greit, hvis en tar litt standar på det, ikke bare har det vanlige koldtbordet som en får rundt omkring ellers, men gjør litt ut av det.
Selv har vi valgt å ha servering med bordene, for jeg synes at dette er litt mere stilmessig, en får kanskje litt mere ro og blir lettere for toastmaster å få til sanger og taler, ikke at noen plutselig reiser seg opp og skal forsyne seg når det er klart for en sang eller tale.
Rømmegrøt og spekemat, hadde jeg nok reagert litt på, hvis jeg fikk servert i et bryllup, men det er meg da og det er jo brudeparet som skal ha sin dag og er det, det dere ser for dere som drømmemiddagen og må dere jo bare gå for det 😀
Topics: 3Replies: 2Topics: 550Replies: 1386017. nov. 2010 kl. 14:05 #118057Det er jeg helt enig med deg, dere må få spise og med tapas og slike ting, så blir det et spenndene koldtbord og toastmaster får heller få litt mere jobb med å organisere ting, det går helt sikkert greit, bare han/hun er obs på det på forhånd.
Har lest om mange spennden buffer her inne, som virkelig har gitt meg vann i munnen, så dette blir nok bra
Topics: 4Replies: 3817. nov. 2010 kl. 22:07 #118092Vi kommer også til og gå for koldtbord. Synes det er en grei løsning med tanke på budsjett, pluss at folk liker ofte forkjellige retter 🙂 Blir nok veldig bra skal du se!
Topics: 15Replies: 79Topics: 4Replies: 222Frøken
annonse -
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.