Koldtbord og plassering av drikke
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbord og plassering av drikke
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbord og plassering av drikke
- Dette emnet har 16 svar, 9 deltakere, og ble sist oppdatert 15 years ago av
Annerei.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 21Replies: 150
Dere som skal ha koldtbord, hvor plasserer dere drikkevarene? Vi skal ha rød og hvitvin, mineralvann, øl og vann. Vi skal ikke ha noen som går rundt å serverer drikke til folk.
Hvor er det best å sette drikka da? På bordet eller på et eget bord ved siden av maten?
Topics: 154Replies: 714Topics: 21Replies: 150Topics: 154Replies: 714Frøken
annonseTopics: 301Replies: 2965Syntes det å sette alt på bordene vil ødelegge all pynten jeg da! 😉 😛 Også er det ikke noe fint at de står på bordene 😂 Vi skal ha noen som skal gå rundt. Men kommer også til å ha ett lite ekstra bord som det blir satt øl, vann og brus. Vinen kommer de til å gå rundt med 😀
Topics: 21Replies: 150Topics: 301Replies: 2965Topics: 11Replies: 560Jeg tror jeg hadde jobbet hardt for å få noen til å servere drikken 🙂
Men om det absolutt ikke hadde vært en mulighet så ville jeg ha hatt et eget bord med all drikke og noen ekstra glass på også hadde jeg dekket bordet som vanlig med tallerken og glass.
Å sette drikken på bordet tror jeg vil bli utrolig klønete for man vet jo ikke på forhånd hvem som vil ha hva å drikke og man kan jo ikke dekke to slags vin + brus/vann nedover hele bordet akkurat.
Topics: 35Replies: 140Har ikke tenkt over dette som et tema, men vi har tenkt å la brus og vann stå på bordene vi! Men servitørene serverer vinen.
Tenker at vi kjøper 0.5 liters flasker med brus, så det ikke blir så høyt og dominerende…så plasserer vi de i små «klaser» nedover bordene.
Se for deg at du er gjest i et bryllup:
Ville du vært mest opptatt at drikken var lett å nå og du slapp å reise deg hver gang du var tørst, eller ville du tenkt mer «at det er jammen bra drikken står på et annet bord, slik at bordpynten kommer tydeligere frem!» Som gjest hadde jeg definitivt valgt den første….
Tror kanskje dette er en typisk ting brudeparet/bruden henger seg fort opp i, men som ingen andre tenker særlig over… [smilie=aiwebs_015.gif]
Topics: 11Replies: 560Men Bøgga, om du skal ha småflasker med brus så kan jo de som vil ha brus hente med seg en egen flaske fra bordet med drikke? De trenger jo ikke hente et og et glass 🙂
Er enig i at gjestene nok ikke bryr seg så altfor mye om pynten, i hvert fall ikke så mye som brudeparet gjør 😉
Frøken
annonseTopics: 8Replies: 9315. apr. 2010 kl. 12:59 #89677«bøgga» wrote: Har ikke tenkt over dette som et tema, men vi har tenkt å la brus og vann stå på bordene vi! Men servitørene serverer vinen.
Tenker at vi kjøper 0.5 liters flasker med brus, så det ikke blir så høyt og dominerende…så plasserer vi de i små «klaser» nedover bordene.
Se for deg at du er gjest i et bryllup:
Ville du vært mest opptatt at drikken var lett å nå og du slapp å reise deg hver gang du var tørst, eller ville du tenkt mer «at det er jammen bra drikken står på et annet bord, slik at bordpynten kommer tydeligere frem!» Som gjest hadde jeg definitivt valgt den første….
Tror kanskje dette er en typisk ting brudeparet/bruden henger seg fort opp i, men som ingen andre tenker særlig over… [smilie=aiwebs_015.gif]
Signerer denne jeg…. vi er nok alt for opptatt av pynten, gjestene ser det er fint; og så bryr de seg om mat og drikke!!!!
Mvh
Siv Anita
http://villmarksbryllup.blogspot.com/
🙄
Topics: 83Replies: 1103Topics: 11Replies: 560«Rampolina» wrote: Men om de skal hente seg en flaske med brus og plassere på bordet, hva er da problemet med at flaskene står der fra før? Det ender jo egentlig med det samme..
Jeg ville gått for å sette flaskene på bordet (0,5l vel og merke).
Jeg tenker sånn at det sikkert ikke er så mange som kommer til å drikke brus?
Skal man først sette brus på bordet så må man jo sette et lite utvalg fordelt utover hele bordet, og så kan det hende at bare to eller tre tar seg en flaske.
Setter man alle flaskene ut med en gang så står det kanskje 15-20 flasker på bordet, mens man egentlig bare hadde trengt 5 for eks, skjønner?
Det er jo egentlig bare flisespikkeri 😂 egentlig bare smak og behag.
Jeg ville bare ikke gjort det selv fordi jeg synes ikke det ser pent ut med flasker på bordet og jeg synes det tar mye oppmerksomhet fra pynten som man kanskje har lagt endel penger i.
Topics: 200Replies: 19912«bøgga» wrote: vi har tenkt å la brus og vann stå på bordene vi! Men servitørene serverer vinen.
Tenker at vi kjøper 0.5 liters flasker med brus, så det ikke blir så høyt og dominerende…så plasserer vi de i små «klaser» nedover bordene.
[smilie=aiwebs_015.gif]
Sånn skal vi også ha det 🙂
Topics: 21Replies: 150Topics: 35Replies: 140Vi har 3 «servitører» (tidligere kolleger av meg) som serverer vin og fyller på buffetbordet etterhvert som gjestene forsyner seg.
Har ikke tenkt så langt på om vi skal ha 0,5 liters flasker gjennom hele dagen, eller om vi bare skal ha det til middagen..hmm… tipper vi kjøper inn en viss «kvote» med 0,5 brus og når det er tomt, setter vi frem 1,5 liters flasker.. Da ser det iallefall litt mer ryddig ut på bordene med en gang gjestene kommer, vil jeg tro..
Dette er jo bagateller, som jeg nekter meg selv å bli opphengt i.. [-(
Topics: 20Replies: 709«MrsBtobe» wrote:
Rampolina wrote:Men om de skal hente seg en flaske med brus og plassere på bordet, hva er da problemet med at flaskene står der fra før? Det ender jo egentlig med det samme..Jeg ville gått for å sette flaskene på bordet (0,5l vel og merke).
Jeg tenker sånn at det sikkert ikke er så mange som kommer til å drikke brus?
Skal man først sette brus på bordet så må man jo sette et lite utvalg fordelt utover hele bordet, og så kan det hende at bare to eller tre tar seg en flaske.
Setter man alle flaskene ut med en gang så står det kanskje 15-20 flasker på bordet, mens man egentlig bare hadde trengt 5 for eks, skjønner?
Det er jo egentlig bare flisespikkeri 😂 egentlig bare smak og behag.
Jeg ville bare ikke gjort det selv fordi jeg synes ikke det ser pent ut med flasker på bordet og jeg synes det tar mye oppmerksomhet fra pynten som man kanskje har lagt endel penger i.
Jeg er helt enig med det. Jeg ville følt at brusflasker på bordet ødela pynten. – Nå er nok jeg noe (veldig) pirkete når det gjelder borddekking og pynt. Første inntrykket får en jo når en kommer inn. Om det når en sitter ved bordet blir satt en flaske på bordet gjør ikke det noe. Vi blir å bruke kartonger med vin, men blir å fylle den over i karafler for servering. [smilie=king.gif]
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.