Skip to content
Bryllupsvenner.no
  • Planlegger
  • Inspirasjon
  • BryllupsforumExpand
    • Emner uten svar
    • Nye innlegg siden siste besøk
    • Nye svar: Siste dag
    • Nye svar: Siste 3 dager
    • Nye svar: Siste uke
    • Nye svar: Siste måned
    • Siste emner
    • Mest populære emner
    • Sist oppdaterte emner
    • Emner med flest svar
    • Mine aktive emner
    • Alle mine emner
    • Emner med mine svar
    • Mine emner med ingen svar
    • Mine emner med flest svar
    • Mine favoriserte emner
    • Emner som jeg følger
Search

Bli medlem / Logg inn
Bryllupsvenner.no
Account Logg inn

Vi pusser opp! Takk for tålmodigheten 🥰 – Juli 2025

Koldtbord/tapas, dessert, kaker.. Hvordan og hvor mye?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbord/tapas, dessert, kaker.. Hvordan og hvor mye?

Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbord/tapas, dessert, kaker.. Hvordan og hvor mye?

  • Dette emnet har 3 svar, 4 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av voksenbrud.
  • Forfatter
    Innlegg
  • Topics: 37
    Replies: 329
    lamonda
    21. nov. 2012 kl. 21:48 #10333

    Vi skal ha koldtbord/tapas i vårt bryllup. Jeg lurer på om det da er vanlig å ha dessert før kakene? Jeg ser for meg at det kanskje er mer naturlig hvis vi skulle hatt «tradisjonell» 3-retters. Dere andre som har hatt noe lignende, hvordan gjorde dere det? Jeg ser for meg at det enkleste ville vært i så fall å sette fram en dvask karamellpudding.. Ikke aktuelt :p

    Og hvor mye kaker må vi beregne? Vi blir ca. 50 stk.

    Settings
    Profilbilde
    Frøken
    annonse
    Topics: 64
    Replies: 1674
    Gjest_M01
    21. nov. 2012 kl. 22:04 #163501

    Det er mye økonomi å spare ved å droppe desserservering rett etter middag ved buffet, og heller servere kaker og dessert sammen.

    Men hvis dere har anledning og et passende lokale er det mange som setter pris på kaffe umidelbart etter middag, selv om det drøyer med det søte.

    Det finnes en formel for å beregne pr.kuvert når det kommer til buffet, tror det er mellom 250/500g, google det så finner du det.

    kaker kommer an på gjestene. Deleger det bort hvis mulig. 🙂

    Settings
    Topics: 1
    Replies: 35
    cathfoto
    22. nov. 2012 kl. 21:10 #163542

    Om du ikke skal lage maten selv så har jo cateringselskapene beregnet mengde pr.pers når de har utarbeidet meny.

    Vi har bestemt oss for tapas, men jeg er skikkelig glad i dessert så vi kjører kombiner kake-og dessertbord.

    Settings
    Topics: 2
    Replies: 18
    voksenbrud
    29. nov. 2012 kl. 07:58 #163848

    vi skal ha koldtbord og vi kommer til å kjøre på med et kombinert dessert- og kakebord vi også

    Settings
  • Forfatter
    Innlegg
  • You must be logged in to reply to this topic.

Logg inn og delta i samtalen!





Ikke medlem enda?

Start i dag og få gratis tilgang til alt hos Bryllupsvenner!

* Få oversikt med dine egne planleggingsverktøy
* Se og få inspirasjon fra alle forumer, emner og svar
* Skriv og lag dine egne må-gjøres-lister
* Lag ditt eget profilbilde
.. med mer..!

Du er i gang om under 1 minutt - trykk på knappen under!

Logg inn her så kan du også
lage et profilbilde

[annonse_6]


[annonse_7]

© 2025 Bryllupsvenner.no - Stil og Trend AS

Scroll to top
  • Home
  • Bryllupsforum
  • Bryllupsplanlegger
Search