Koldtbord/tapas, dessert, kaker.. Hvordan og hvor mye?
- Dette emnet har 3 svar, 4 deltakere, og ble sist oppdatert 12 years ago av .
-
Frøken
annonse
- You must be logged in to reply to this topic.
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbord/tapas, dessert, kaker.. Hvordan og hvor mye?
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Koldtbord/tapas, dessert, kaker.. Hvordan og hvor mye?
Vi skal ha koldtbord/tapas i vårt bryllup. Jeg lurer på om det da er vanlig å ha dessert før kakene? Jeg ser for meg at det kanskje er mer naturlig hvis vi skulle hatt «tradisjonell» 3-retters. Dere andre som har hatt noe lignende, hvordan gjorde dere det? Jeg ser for meg at det enkleste ville vært i så fall å sette fram en dvask karamellpudding.. Ikke aktuelt :p
Og hvor mye kaker må vi beregne? Vi blir ca. 50 stk.
Det er mye økonomi å spare ved å droppe desserservering rett etter middag ved buffet, og heller servere kaker og dessert sammen.
Men hvis dere har anledning og et passende lokale er det mange som setter pris på kaffe umidelbart etter middag, selv om det drøyer med det søte.
Det finnes en formel for å beregne pr.kuvert når det kommer til buffet, tror det er mellom 250/500g, google det så finner du det.
kaker kommer an på gjestene. Deleger det bort hvis mulig. 🙂
vi skal ha koldtbord og vi kommer til å kjøre på med et kombinert dessert- og kakebord vi også