Kuvert pris
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Kuvert pris
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Kuvert pris
- Dette emnet har 15 svar, 11 deltakere, og ble sist oppdatert 14 years ago av
tuppelure.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 2Replies: 6Topics: 550Replies: 1386010. jun. 2011 kl. 19:19 #129354
VI har 6 retters, med vin, så må vi ut med 1000 kr. Vet ikke om dette hjalp deg noe da, siden du spør etter 3 eller 4 retters.
Topics: 65Replies: 6972Topics: 47Replies: 304Vi skal ut med 635,- for 3-retter.
Men dette er i et lokale som fikser det meste for oss, så inkl. i den prisen er oppdekking, blomsterdekorasjoner/lys/servietter, hovmester, servering, rydding og utvask av lokalet. Vanskelig å si hva som er for maten med andre ord.
Frøken
annonseTopics: 11Replies: 117Jeg så på endel catering firmaer i Oslo, og det billigste jeg fant på nettet var 516,- kr pr kuvert for 3-retters med noe kylling som hovedrett (om jeg husker riktig da) – og så steg det rask oppover til nærmere 600,- for finere mat. Det er sikkert mulig å få det billigere om man ber om et tilbud. Min erfaring med pris på andre tjenester er å hvor mye budsjettet er og be om et tilbud utifra det. Da kan leverandøren tilpasse menyen utifra hva dere ønsker å bruke.
Vi bruker egen kokk som tar 420+moms for hver kuvert, men da ordner vi selv rensdyrfilet og hummerhaler som skal være til hovedrett og forrett (fordi vi får veldig bra pris for veldig bra kvalitet gjennom familien til forloveden). Det kommer på ca 100,- per person antar vi – så ganske nærme det catering ville ha kostet. Fordelen for oss er at kokken handler alt tilbehør, er tilstede hele kvelden og lager maten ‘on-site’ slik at den holder seg varm.
Vi skal være i et klubblokale som har vært sentralt i familien min fra før min levetid, så vi må ordne det meste annet selv – så egentlig tror jeg det blir en dyrere løsning enn å f.eks finne et lokale som ordner dest meste for dere. Endel steder lar deg ta med alkoholen selv, og utifra all jobben jeg har hatt og vil ha med innkjøp i kommende uke virker det veldig ok. Spesielt det at man slipper all opprydningen… det skulle vi gjerne hatt inkludert!
Topics: 13Replies: 152Topics: 550Replies: 1386011. jun. 2011 kl. 16:24 #129366Jeg må jo si at i de 1000 kr, som er inkludert vin, (kun maten koster 545), så er jo dette på en restaurant, så prisen på lys, servietter, duker, servietter, dekking, utvask og alt slikt inkludert i prisen, men en må jo regne med slike ting, når en skal regne kurverprisen, må jo ta med alle kostnader, for ellers blir det feil i mine ører.
Leier en et lokalet og en får mat fra catring og betaler f.eks 400, så må en jo ta med drikke, leie av lokalet, utvask osv for å finne kurverprisen.
Topics: 11Replies: 29411. jun. 2011 kl. 22:14 #129373Vi har også en «kuvertpris» på ca 1000,- vil jeg tro (budsjett på 150.000 – ca 150 gjester). Inkl i disse 1000 er således ALT: mat, drikke, duker, band, kjole, dress, dekorasjoner, fotograf, mat til 150 stk på fredagskvelden, what so ever.
Topics: 550Replies: 1386012. jun. 2011 kl. 18:59 #129380«Petternella» wrote: Vi har også en «kuvertpris» på ca 1000,- vil jeg tro (budsjett på 150.000 – ca 150 gjester). Inkl i disse 1000 er således ALT: mat, drikke, duker, band, kjole, dress, dekorasjoner, fotograf, mat til 150 stk på fredagskvelden, what so ever.
Da tar du inn litt mere enn det vi gjør, for jeg tenker at slik som klær og frisør, måtte jeg hatt uansett hvor vi hadde holdt bryllupet, det har jeg holdt utenfor. Vi er jo 5 stk som skal ha klær og frisør, så det drar jo opp en del på budsjette.
Topics: 11Replies: 29412. jun. 2011 kl. 20:09 #129382«Stavangerpar» wrote:
Petternella wrote:Vi har også en «kuvertpris» på ca 1000,- vil jeg tro (budsjett på 150.000 – ca 150 gjester). Inkl i disse 1000 er således ALT: mat, drikke, duker, band, kjole, dress, dekorasjoner, fotograf, mat til 150 stk på fredagskvelden, what so ever.Da tar du inn litt mere enn det vi gjør, for jeg tenker at slik som klær og frisør, måtte jeg hatt uansett hvor vi hadde holdt bryllupet, det har jeg holdt utenfor. Vi er jo 5 stk som skal ha klær og frisør, så det drar jo opp en del på budsjette.
Det var derfor jeg satte det i gåsetegn, siden kjole, frisør, dress, sko, undertøy +++ ikke har noe med gjestene å gjøre… Men uansett så synes jeg vi får et ganske rimelig bryllup, totalramma tatt i betraktning. Vi er forøvrig også 5 som skal ha klær, men bare 2 som skal ha frisør. (meg + forlover)
Frøken
annonseTopics: 33Replies: 28513. jun. 2011 kl. 10:53 #129393vi har ca 900+-. da er leie av lokalet, mat, personale, duker,lys og alt til bordet, serveringspersonale, de pynter etter vårt ønske og rydder. drikke står vi for selv. syns ikke deter ille egentlig 🙂 det er det billigste vi fant som vi likte da vel og merke 🙂
Topics: 2Replies: 6Hei!
Takk for masse svar 🙂
Det vi har fått pris på (kun mat) er 475,-/kuvert for 3-retter og 535,-/kuvert for 4-retter.
Vi er litt usikkre på om vi kommer til å velge 3. eller 4. retters, får se når der nærmer seg.
Det jeg har regna ut som «kuvert» pris er ca 870, da med velkomstdrink, 5 gl vin til maten (dette er nok mye), 1 øl til middag, lokale, dekking og rydding, duker.. har beregna godt med drikke, men heller for mye enn for lite.
Ser ut fra hva dere har som kuvert priser at dette ikke blir å ille. Det kommer såklart drikke til festen i tillegg, samt snacks, kaker, blomster ect.
*miemor*
Topics: 33Replies: 28513. jun. 2011 kl. 15:22 #129400glemte å skrive at det var treretters på oss.
jeg syns ikke den prisen du har er dyr. så dere burde være fornøyd med det 😃
Topics: 33Replies: 137020. jun. 2011 kl. 09:26 #129574Fire retters her, regner med 14-1500 kr pr kuvert inkl kaffe avec, velkomstdrinker og drikke til maten.
Topics: 3Replies: 21Hei, jeg er ny her! 🙂 Vi betaler 490 for 3-retters, kun maten.. I tillegg kommer ca 100 kr per hode for servitørene (som gjør alt fra å rydde ut bord, pynte, dekke bord, ta alt ned igjen, servere mat og stå i baren). Synes ikke prisen du nevner høres ille ut da.
Topics: 6Replies: 49Vi skal betale 470,- for 3 retter, hvor hovedretten blir servert 2 ganger. Kamskjell, oksefilet og et eller annet sjokoladeparfait e.l. Dette er inkludert kokk på stedet, men ikke servitører. Er jo en stund til dagen enda så menyen er ikke akkurat hugget i stein, men vi måtte hente inn priser fra diverse cateringselskaper for å kunne sette opp et budsjett 🙂
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.