Kuvertpris pr pers? Kostnader for mat og alkohol…
- Dette emnet har 6 svar, 7 deltakere, og ble sist oppdatert 14 years ago av .
-
Frøken
annonse
- You must be logged in to reply to this topic.
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Kuvertpris pr pers? Kostnader for mat og alkohol…
Hjem / Bryllupsforum / Våre bryllupsforum / Bryllupsdagen og bryllupsfesten / Kuvertpris pr pers? Kostnader for mat og alkohol…
Hvor mye må dere betale pr kuvert?
Vi skal ha tapas i bryllupet. Blir ca 70 gjester. Skal også ha en viltgryte i tillegg som cateringfirmaet lager, hvorav vi stiller med kjøttet til dette.
Ser at det er mange ulike priser. Har forhandlet frem en pris på 180 kr pr kuvert. Hva mener dere om dette?
Legger vi alkoholen til pr kuvert, regner vi med å komme på i underkant av kr 400,- pr pers. Da har vi gått ut i fra kalkyler som vi har funnet her på nettet.
Hvordan ligger dere an pr kuvertpris og ifht alkohol?
Vanskelig å skille skikkelig ut, hva som blir kurverpris bare på mat og alkohol. Vi skla ha 6 retters middag og med et vinglass til hver rett. Vi betaler max 1000 kr per person for dette. For de som ikke skal ha alkohol så blir maten på en 550 kr + den alkoholfrie drikken som de skal ha. Vi slipper da utgiter på pynt, servitører, kokk osv, alt ligger inni der, så selv er jeg veldig fornøyd med prisen. En profesjonel servirtør koster jo litt pr time og at vi slipper å leie inn det, er jo bra, men det er jo ofte slik når en har det på hoteller eller restauranter, at slikt ligger inni prisen.
Totalt kommer vår kuvertpris på 445 kroner. Da koster forretten og desserten ca 75 hver seg. Hovedretten koster 295 pr. person, og det er indrefilet av okse, servert to ganger. 180 er sikkert ikke så gal pris. Tenk at dersom dere skal servere dette som en del av tapasen og som et slags koldtbord trenger dere ikke bestille fulle porsjoner til alle. Det vil si dersom jeg hadde invitert 50 mennesker ville jeg bestilt gryte til ca 30.
Vi har ikke en couvertpris som bare går på mat og drikke, så det er veldig vanskelig å si. Vi skal betale ca 700,- pr couvert. I den prisen er det 3 retters middag, drikke (som vi står for selv, så det blir ganske billig), servering, oppdekking/pynting, rydding, bordpynt (lys, servietter og blomsterdekorasjoner) og utvask av lokalet dagen etter. Hva som spesifikt går på mat og drikke er umulig å si.