Mat
- Dette emnet har 3 svar, 3 deltakere, og ble sist oppdatert 13 years ago av
frklykke.
-
ForfatterInnlegg
-
Topics: 5Replies: 10
Hva skal dere spise under bryllupsfesten?
Vi står forløpis på lettkokte asparges som surres i parmaskinke, som stekes før det får litt olivenolje, maldonsalt og parmesan flak strødd over seg til hovedrett.
til middag vurderer vi helgrillet lam og svin, med urtepoteter og fløtegratinertepoteter, kryddersmør, foccacia brød, «vanlig salat» og salat av tomat, avokado, fetaost, havsalt, olje og pesto.
Dessert blir det kanskje grillede fruktspyd (ananas, jordbær, banan og appelsin + marshmallows) pensles i smør og rulles i sukker før det grilles. eller hjemmelaget pannacotta med friske bær
Vi gifter oss neste år og leier inn kokk til å lage maten, men handler inn alt selv. Skal ha selskapet på en øy, hvor vi leier en stor brygge og selskapslokale (gammelt sjøhus). Vi ønsker å ha en ganske avslappet stemning, så blir litt «grillfest» aktig. Dvs kokken gjør klart alt og griller, og gjestene spiser underveis.
Hva hadde dere syntes om å bli servert slikt mat i et bryllup?
Topics: 201Replies: 19922Topics: 13Replies: 302«frklykke» wrote: Hva skal dere spise under bryllupsfesten?
Vi står forløpis på lettkokte asparges som surres i parmaskinke, som stekes før det får litt olivenolje, maldonsalt og parmesan flak strødd over seg til hovedrett.
til middag vurderer vi helgrillet lam og svin, med urtepoteter og fløtegratinertepoteter, kryddersmør, foccacia brød, «vanlig salat» og salat av tomat, avokado, fetaost, havsalt, olje og pesto.
Dessert blir det kanskje grillede fruktspyd (ananas, jordbær, banan og appelsin + marshmallows) pensles i smør og rulles i sukker før det grilles. eller hjemmelaget pannacotta med friske bær
Vi gifter oss neste år og leier inn kokk til å lage maten, men handler inn alt selv. Skal ha selskapet på en øy, hvor vi leier en stor brygge og selskapslokale (gammelt sjøhus). Vi ønsker å ha en ganske avslappet stemning, så blir litt «grillfest» aktig. Dvs kokken gjør klart alt og griller, og gjestene spiser underveis.
Hva hadde dere syntes om å bli servert slikt mat i et bryllup?
Jeg hadde sagt «nam-nam, så heldig jeg er» 😀 😀 Det høres helt fantastisk godt ut!!! Tennene løper i vann når jeg leser dette :tann:
Vi skal ha
FORRETT
Kveite servert med sellerikrem, tomatconcassé, glaserte sukkererter og safransjy
HOVEDRETT
Helstekt marinert indrefilet av okse servert med røvdinssjy tilsmakt med urter, gratinert brokkoli, ristet sopp, dampede grønnsaker og fløtestuede poteter.
DESSERT
Sjokoladefondant servert med bringebærcoulis, vaniljekrem og mangosalat.
Kan knapt vente 😃
Topics: 5Replies: 10Takk takk for fine svar 🙂 Var litt usikker på om det faktisk er noe man kan servere til mat i et bryllup, vi har alltid fått tre retters middag, hvor man sitter ved bordet og at det er temmelig tradisjonelt og «stivt».
Jeg liker meg ikke i formelle og tradisjonelle selskap så vil ikke at min egen bryllupsdag skal være slik 🙂
Glemte forresten å skrive at fruktgrillspydene vurderes servert med en kule is med mynteblad på toppen 🙂
Trone : Godt du fikk vann i munnen på tanken, for da var jeg ikke den eneste 🙂
Tullepia: Det dere skal spise hørtes helt nydelig ut 🙂 Lykke til med dagen som kommer 🙂
-
ForfatterInnlegg
- You must be logged in to reply to this topic.